Şimdi Ara

TM arkadaşlar bana yardım edermisiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam yorumunuz için teşekkür ederim. ben anlamıyorum insanlar anasının karnından hukuuçu olarak doğuyor gibi muamele ediliyor hukuk yazan sayısalcılara. eczacılık yazmaktansa bunu yazmak daha mantıklı değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa0120 -- 1 Ağustos 2018; 12:55:27 >
  • hocam sıralama olarak geçen yılın 7k sı bu yıl kaç bin ile kapatır
  • Ben de aynıyım seninle ama TM 14k benim. DEÜ, o gelmezse Anadolu hukuk düşünüyorum ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa0120

hocam yorumunuz için teşekkür ederim. ben anlamıyorum insanlar anasının karnından hukuuçu olarak doğuyor gibi muamele ediliyor hukuk yazan sayısalcılara. eczacılık yazmaktansa bunu yazmak daha mantıklı değil mi.
    Hocam eczacılık dediniz şimdi nası desem bilemedim. Biliyorsunuzdur Eskisi gibi eczane açamıyorlar her yere, sadece çok kötü durumdaki illere ilçelere falan kontenjan veriliyor. Bu değişmezse, ömrünüzü medeniyetin terk ettiği ilçelerde geçirmek biraz sıkıntılı. Örnek vereyim istanbulda yer var ama bağcılarda sultanbeylide falan en iyi. Sultanbeyli hakkında da şunu söyliyeyim, babamın dr arkadaşı orda aile hekimi, hastaları aşı olmayı, tıbbı falan reddediyorlarmış bulunduğu muhitte. Böyle bi yerde eczane açsanız geleniniz bile olmayabilir. Eskisi gibi olsa, Eczaneni istediğin yere açabilsen kesin eczacılık yaz derdim(eczane ortamını falan çok severim nedense ) buarada iyi bi yerden eczane devralma olayı da 0 gibi birşey. Eczane sahipleri ölene kadar eczanesi devretmiyorlar, devrederlerse de çocuğunu akrabasını falan eczacı yapıp devrediyorlar.

Ama ben devlete giricem ilaç şirketine giricem olayları da sıkıntılı. Devlette iyi bi döner gelmez, zaten hukukta kesin kazanacağın maaşı alırsın.

Kısaca eczacılığın önü büyük oranda kapatıldı.. hukukta mezun çok ama dava da çok iş de çok.

• Beyler sırf kendi önünüzü açmak için millete yok hukuk yazma yok boşunamı fizik, kimya çalıştın demek doğru değil.
  • A La Luna kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Sultanbeyli'de oturuyorum.Bu ne demek lan "hastaları aşı olmayı, tıbbı falan reddediyorlarmış" Tabi buradakiler insan değil o yüzden değil mi ? Ne karaktersiz insan müsveddeleri var memleketimizde..

EDİT: Burada hastane yok ilkel yöntemlerle tedavi ediyoruz kendimizi.(!) İstanbulun doğusunu bile bölüyor bölücüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALATASARAY7777 -- 1 Ağustos 2018; 14:45:22 >
  • Bence yazmayın o kadar fen çalıştınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALATASARAY7777

Öncelikle Sultanbeyli'de oturuyorum.Bu ne demek lan "hastaları aşı olmayı, tıbbı falan reddediyorlarmış" Tabi buradakiler insan değil o yüzden değil mi ? Ne karaktersiz insan müsveddeleri var memleketimizde..

EDİT: Burada hastane yok ilkel yöntemlerle tedavi ediyoruz kendimizi.(!) İstanbulun doğusunu bile bölüyor bölücüler.
    Sakin olur musun? Bu gerçek bir hikaye ve ben sultanbeylinin bi muhiti dedim iyi oku?

Ben de ümraniyedeyim güzel yeri de var rezalet yeri de? Ama genel olarak kötü bi ilçe. Gerçekler bu yani. Sultanbeyli de ümraniyeden de daha kötü yalan mı? Sanki bi erenköy beşiktaş nişantaşı buralar?

Sultanbeyliden gelen otobüse binmiştim de korkmuştum asayiş şube gibiydi. Ümraniye otobüslerine şükretmiştim. Üzgünüm pariste yaşamıyorsun. Sen istersen iyi biri olabilirsin ama sultanbeylinin geneli köööö tüüüü.

Ayrıca karaktersiz müsvette lafını aynen sana iade ediyorum. Hemen atlayarak sultanbeyliliğini ne güzel belli ettin. Biri burda ümraniyeye atsa tutsa ben haklısın kanki derdim gerçekleri kabullendim çünkü. Sana da öneririm aşırı karakterli(!) sultanbeyli insanı

• Eacı.yardım.istiyor. E kullanıcısına yanıt
    ee yapamadım ve şimdi hukuk yazıcam siz edebiyat çalışınca ne değişti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.