Bildirim
TM arkadaşlar bana yardım edermisiniz.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ikisi de gelir ama sen yine de sadece 2 tercih yapma. -
Hocam mis gibi tıp geliyor ne hukuku ya -
hocam diğeri diye bahsettiğim aynı bölümün 2. öğretimi yanlış anlatmışım k.bakmayın. -
up -
Özür dilerim hocam sizi mfci sanıyordum -
hocam sayısalım kötü geldiğiiçin buradan tercih yapıcam -
up -
Allah akıl versin sene boyu fizik kimya biyoloji formüllerle bilmem neyle uğraş, sonra gel tm tercihi yap.
Kardeş tıp gelmiş hukuk mu yazıyorsun gerçekten iyi misin? -
arkadaşım bana tıp geldiğini ve burayı yazdığımı nereden çıkarıyorsunuz. hedefim dişdi 26dan obp ile 29 a düştüm sonra canım hukuk yamak istedi sizlere soruyorum bilgim olmadığı için -
Kanka tm baya iyi gelmiş, de sene boyu yaptığın çalısmaya hamallığa acımayacak misin? Mf icin 29k iyi mühendislikler felan geliyor. Kötü bir sıralama değil.
Ama 7 bin de çok iyi gelmiş, valla bilemedim. Ama hukukun özel üniversiteler tarafından batırılması kötü. -
hocam mühendisliği öldürdüler resmen. 4 yıl sonra öğretmenlik gibi olacak. -
Benim de 11.5k geldi 10.5k ile kapatan Marmara gelir mi veya İÜ 2. öğretim? -
sizde mi sayısaldınız -
Hocam hukuk " ya siralamam iyi geldi bir de şunu deneyeyim) diyebilecegin bir meslek degil. Tavsiyem kendi sevdigin ilgi duyduğun kisiligine uygun meslegi swcmen sirf tutuyor diye hukuk yazman emin ol kendine zarar olur -
Evetquote:
Orijinalden alıntı: Mustafa0120
sizde mi sayısaldınız -
o kaç bin geldi -
28.6 -
Bakma kimseye. Herkes özgürdür. Ders programına bak, kafana yatıyorsa hukuk yaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 1 Ağustos 2018; 7:0:34 > -
Hocam sayısalsın o kadar fenlere emek verdin tm bölümü mü yazıcaksın diyenlere bence aldırma. İsteyebileceğin bi meslek tmdeyse, 1 yıl fen çalıştın diye 40 yıl istemediğin mesleği mi yapacaksın 18yaşındayken sayısal oldun diye yani.. o şekil düşünüp hukuk tuttururken sayısalda saçma saçma bölümlere giden arkadaşlarım vardı geçen sene, üzülmüştüm adlarına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A La Luna -- 1 Ağustos 2018; 7:11:3 >
Benzer içerikler
- eskiden lise kaç yıldı
- tyt matematik kaç günde biter
- toplam kardeş sayısına kendimiz dahil miyiz
- diş hekimliğinden tıpa geçiş şartları
- paraf yayınları zor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X