Şimdi Ara

TM'ci Arkadaşlar(Nereyi Yazmalıyım)(Mavi Diploma) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

TM'ci Arkadaşlar(Nereyi Yazmalıyım)(Mavi Diploma)

(En Son Oy Tarihi: 3.8.2017)
Giriş
    Hocam özyeğin hakkında az bilgim var,o yüzden temkinliyim özelden ya da burada size Yeditepe de tanınan imkanlardan bahsedebilir misiniz?
  • 44fthhkn44 4 kullanıcısına yanıt
    Yemek yatak 500 tl zaten paşalar gibi daha ne olsun özyeğinde daha az ama orada iyidir bazı yönlerden yazmadığıma pişmanım hatta iyi araştır zaten kendin kolayca bulursun ama özel her türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencfb190 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben savcı olmak istiyorum,özelin buyönden eksisi olur mu?
  • up
  • Garip benim oluşturduğum ankette (http://strawpoll.me/4806010 ) bilkent ankara hukuku zorladı odtu psikolojinin yüzüne bakilmadi burda garip olmuş

• Ankara fark koyuyo azda olsa odtü çok düşünmüyorum hocam alternatif olsun diye yazdım ama bencede biraz garip.
  • Takip, sıralamam benim de yakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinlenenkul D kullanıcısına yanıt
    hocam siz hangisine daha yakınsınız.
  • 44fthhkn44 4 kullanıcısına yanıt
    TM-3 2634 hocam. Çok kararsızım. TM-2 5k.

TM3'ten tercih düşünüyorum, ama neresi olsun kararsızım. Sen ne dersin?

Özellerden yaman dediğin var mı? Bilgi tutuyor gibi?

Bahçeşehir, Yeditepe, İstanbul Şehir, Bilgi, Kadir Has.

Devletten de İstanbul mu Ankarayı mı öne yazayım?
  • Özeller konusunda pek bilgim yok özyeğin,yeditepe,bilgi,bahçeşehiri çok övüyolar.Aslında buralardan biri detaylı bilgi verse çok iyi olacak.
    Ankara İstanbul işinide hiç sorma hocam her dakika fikrim değişiyor,şu tercih olayı cidden zor.
  • Savcılık hakimlik için devletler biraz daha öndedir çünkü öğrencilerini bunun için hazırlarlar biraz ama özelden olamazsın diye bi kural yok ama şimdiden ben hakim olcam deme hukukta o kadar çok seçenek var ki

• Arkadaşlar özelleri biraz da burslarına göre ve profesörlerine göre bakın ve üniversitenin istanbulda okunması size çok ey katacak bunu da unutmayın Yeditepe özyeğin hukuk için bakılabilecek en güzel yerlerden Bahçeşehir ve bilgi de tartışılmaz araştırın bol bol ama ben istanbul ve özel olmasını öneririm devlette eğitimin not alıp sınavı geçmek ders dinlemenin olmadığını bilin yani kitapla hukuk okunmaz sadece ve devletler genelde böyle ben derse gideceğim deseniz bile olmayacağından emin olun 2 ders gitsen 4 ders gitmeyeceksin ama özelde devamsızlık olduğu için mecbursunuz ve daha az kişilik sınıflarda ders görecek hukuğu gerçek olarak öğrenebileceksiniz tabi her şey sizde bitiyor bunu unutmayın ve özelim ingilizce avantajı tartışılmaz ingilizce olmadan bişey olmuyor

• gencfb190 G kullanıcısına yanıt
    hocam peki özelde maddi anlamda sıkıntı çekermiyim.
  • up
  • up
  • mavi diploma hakkında bilgi verebilecek var mı?
  • up
  • up
  • up
  • bu nasıl bi çelişkiyaa. kadir has özyeğin kimde ankaranın istanbulun rakibi oluyor. artı ank ve ist ve marmara kontejyanlarıda düştüüü. özyeğin hukuka ilk yüzbine girememiş adamda geliyor hoca iyi olsa ne olcak mecbur onada hitap etmeli ozaman normal öğrenci kendini geliştiremez ve orda olmasının anlamı kalmaz. evin nereye yakınsa onu yaz ank hukuk yada ist hukuk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.