Şimdi Ara

TM'ci Arkadaşlar(Nereyi Yazmalıyım)(Mavi Diploma) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

TM'ci Arkadaşlar(Nereyi Yazmalıyım)(Mavi Diploma)

(En Son Oy Tarihi: 3.8.2017)
Giriş
  • özyeğin hukukta devam mecburiyeti yok kontejyan 200kişi tek sınıf açılcakmış. yemek ücreti 7 tl 3öğün 21tl. verdiği bursu yemeğe alıyor. tek avantaj yurtt çok fakir yada zenginsel özel iyi ama normal gelirliysen uzak dur.
  • karabatak34 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız,bende özeli çok araştırdım(burdakiler dışında da baya araştırdım)gerçektende devletin adı sizi çok ön plana taşıyor.Bu anketi açmak aslında tercih konusunda kendimi sınırlamamak içindi ancak buna çokta gerek olmadığını gördüm.O yüzden benim adıma sıkıntı yok devlet seçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44fthhkn44 -- 7 Temmuz 2015; 1:37:55 >
  • 44fthhkn44 4 kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olur inş. özeller çok popüler verdiği burslar sayesinde artı reklam ama çok kurnazlar özyeğin mesela 420tl burs 200tl yemek yardımı 620tl yapar. yemek ücreti 7tl günde 3 öğünden 21 tl ayda 630tl. ha arada çay içicez kave içiceksin zenginlerle kaşık atacaksan aylık harcaman 2bin tl olur. ben geçen yıl ilk bindeydim özyeğinle marmara arasında kaldım marmarayı seçtim. ha koç,bilnet,tobb onlar farklı lig=)))
  • tobb gelmedi mi hocam,yazmadınız galiba.Ayrıca haklısınız hocam özeller geleceğe dair kaygı oluşturuyor devlet güven veriyor hem bize hem iş verenlere
    sağlam bi üniversitede işletme ya da iktisat yaz 5 6 sene sonra hayatın keyfini çıkar ODTÜ işletmeden mezun kuzenim ilk senesinde 6 bin lirayla işe başladı (4 sene önce)
  • oymalıkapıtokmağı O kullanıcısına yanıt
    ora pek olmuyor hocam,aklımda da hukuk var
    Yerinde olsam odtü işletme yazardım ama hayat senin hayatın tercihler senin kimse karışamaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.