Şimdi Ara

TM'ci arkadaşlarım sıralamanız ne? (ana konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
5.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1312K

quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

hamda 13500 okul puanı ile 22 bin lanet olsun 1. olsam 5 bine kadar atar demek ki

2010 da girdim aynı durumdaydım. Hamda 12bin. Okul puanıyla 28bin. Bu duyguyu yaşamanız lazım ama süper bi duygu böyle enayiyle keriz karışımı bi duygu veriyor insana

Okulda kaçıncıydınız ?
    Okul puanı değil , sıralamanız etkiliyor diye biliyorum
  • TEk tek üniVersite isimlerini yazmama gerek yok sanırım. Hepsi TM-1 puanı ve devlet üniversitesi öncelikle. Sıralamalarını yazacağım. Sıralamalar geçen seneki sıralamaları.
    Ve benim sıralamam 203.000. ( İlk 6 tercih Makarasına yazılmıştır. :D )
    Sizce açıkta kalma ihtimalim var mı ?

1.) 76.000
    2.) 82.000
    3.) 66.000
    4.) 83.000
    5.) 70.000
    6.) 92.000
    7.) 159.000
    8.) 212.000
    9.) 218.000
    10.) 227.000
    11.) 239.000
    12.) 256.000
    13.) 258.000
    14.) 263.000
    15.) 167.000
    16.) 142.000
    17.) 181.000
    18.) 141.000
    19.) 243.000
    20.) 239.000
    21.) 258.000
    22.) 256.000
    23.) 281.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisver_Kusa

quote:

Orijinalden alıntı: hayatcokgarip

quote:

Orijinalden alıntı: Kisver_Kusa

quote:

Orijinalden alıntı: hayatcokgarip

quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

TM-1 444,24842 11232
    TM-2 447,39084 9445
    TM-3 449,24708 8276

Ben sayısalcıyım ama tm puanım daha iyi geldi
    tm de 8067 yim Bu sebeple hukuk düşünür gibiyim..
    üstümde istanbul hukuk var altımda marmara hukuk var
    ancak geçen senenin kılavuzu ile karşılaştırınca marmaranın 50 istanbul un 100 kişilik kontenjanı azaltılmış
    Yani yanlış görmediysem böylee..
    yani bende teleşa kapıldım marmara gelmeyebilri diye...
    haberin olsunn

Marmara çok rahat gelir diye düşünüyorum.Ayrıca İstanbuluda listene yazmanı öneririm.Kontenjan azalması doğru ama bu bölümlerin özellikle de İstanbulun öğrencilerin çoğunluğunu şehir dışından gelenler oluşturuyor.Hacettepe'de 80 kişilik kontenjan açılmasının bu sıralamalarda bir denge oluşturacağını düşünüyorum.

Biraz önce başka bi konuda tm sıralamalaırının yükseleceğini belirtmişsiniz
    bu bana dokunur mu yani marmara hukuk gelir mi gelmez mi bana
    çok merak ediyouemm yanii marmaa hukuk gelmesi çok önemli yardımcı olur msunnuz??

TM sıralaması yükselir dememiştim tam aksine ilk 10000'de geçen seneye göre daha fazla sayısal öğrencisi bulunduğunu ve bunların büyük bir çoğunluğunun tercih yapmayacağını söylemiştim.Yani kısacası Marmara geçen sene 9150 ile alırken bu sene 10000 civarı alır diye düşünüyorum.Ama temkinli olmakta da yarar var.Sınırda da kalma ihtimalin var İ.Ö. düşünmüyor musun?

ikinci çğretim hakkına pek düşncem yok
    yani iyi de demiyorum kötü de
    ben aslında sayısalcıyım ailem tıp gelmediğiniğ görünce istedğini yap dedi
    Yani şöyle bir sorun daha var ben kesinlikle şu mesleği okuyup olayım demiyorum
    Tm puanı iyi ise iyi bir yere gitmeliyim diye düşünüyorumm
    İNşallah İstanbul olmadı marmara gelirr
    ayrıca fen lisesi mezunuyum yani 4 yıl sayısal gördüm
    böyle bi kulvar değişikliği beni etkilemez değil mi ?
    Bu arada ilginiz için teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tm 1 sıralamam 25 000 tm 2 26 000 ankara içinde meslek konusundanda avantajı olan nereleri yazabilirim ? [
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangamali

quote:

Orijinalden alıntı: rahatı kaçan klavye

quote:

Orijinalden alıntı: mangamali

BEYLER EGE ULUSLAR ARASI ILISKILER MI HACETTEPE İKTİSAT MI ANADOLU UNİVERSİTESİ İNG İŞLETME Mİ ?

YARDIMCI OLURMUSUNUZ. DERECEM 40 k

Hacettepe.

hocam gerekçelerıyle yazarsan sevınırım

Ege Ul. İlişkilerdeyim

hazırlıktaki hocalarım bu yıl iibf nin %100 ingilizceye çevrileceğini söyledi. diploman ingilizce çıkacak.

bilgin olsun. ege'yi tavsiye ederim %100 ingilizce olmasından, sosyal ortamından ve kampüsünden dolayı.

• Arkadaşlar tm-2 sıralamam 63 bin geçen sene Gazi ikinci öğretim tutuyormuş ama bu sene ne olur bilemiyorum bu konuda fikirlerinizi söyleyebilirseniz sevinirim.Ayrıca tm de işe yarar bölümler nelerdir fikiri olan ?
  • SIRALAMAM 291K. SON TERCİHİM 333K OLACAK AÇIKTA KALIR MIYIM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyakşamlar

SIRALAMAM 291K. SON TERCİHİM 333K OLACAK AÇIKTA KALIR MIYIM?

Sanmam.
  • tm 2 79 k dayım 72 k lık bölüm gelir mi ? tercih listeme de 105 klık bölümü de yazıcam acıkta kalır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetalibaydemir

tm 2 79 k dayım 72 k lık bölüm gelir mi ? tercih listeme de 105 klık bölümü de yazıcam acıkta kalır mıyım?

105 bine kadar yazdıysan %99 girersin bir yere. 72 binlik yer ise belli olmaz ama tutma ihtimalide var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SivasSpor58

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetalibaydemir

tm 2 79 k dayım 72 k lık bölüm gelir mi ? tercih listeme de 105 klık bölümü de yazıcam acıkta kalır mıyım?

105 bine kadar yazdıysan %99 girersin bir yere. 72 binlik yer ise belli olmaz ama tutma ihtimalide var bence.

ilk 72 k yazdım da kardeşim arkasına 105 k ondan sonra 80-90-100-107-114 e kadar gittim isteğim 72 k lık yer ya da 105 k lık yer emin olmak istiyorum da inşallah ikisinden biri gelir sen tm sıra şişirme olayını biliyorsun az cok ne düşünüyorsun
  • gençler sizce erciyes hukuk mu selçuk hukuk mu çankırıdayım çankırıya yakınlık şehrin güzelliği ve eğitim kalitesi baz alınacak özelliklerdir.17 bindeyim
  • arkadaşlar tm 1 120 bin tm 2 109 bin nereleri seçeyim sizcE?
  • Arkadaşlar sayısalcıyım.
    Tm1,Tm2,Tm3 sıralamalarım 25binde. Bu sıralamayla eşit ağırlıktan getirisi olan iyi bir okulda iyi bir bölüm yazılabilir mi?
  • Bilkent İşletme-Kadir Has Hukuk-Boğaziçi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler arasındayım yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tjedrea

Bilkent İşletme-Kadir Has Hukuk-Boğaziçi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler arasındayım yardım edin

eğer ailen boğaziçinde okursan masraf karsılarsa kesin oraya git.boğaziçi tüm kapıları açar.yok karşılayamaz falan derse-tabi bunlar bursluysa diye konusuyorum ben-yurt dışı bağlantısı isterim dersen bilkente git
  • Hocam masraflar çok sorun olmaz da iş seçeneklerini bilmiyorum ben...
  • bende tm 2 de 2757.yim Ankara hukuk düşünüyorum ama kesin kararımı veremedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dont waste my time

bende tm 2 de 2757.yim Ankara hukuk düşünüyorum ama kesin kararımı veremedim daha

PM attım.İlgilenirseniz çok sevinirim.
  • Sayisalciyim ve tm den tercih yapmadim ama bilgi olsun yinede.

Tm1 28, tm2 30 tm3 de 33 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_tr -- 12 Ağustos 2012; 21:16:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.