Şimdi Ara

TM'ci arkadaşlarım sıralamanız ne? (ana konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
5.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lolex

quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

quote:

Orijinalden alıntı: lolex

102bin sıralama geldi.marmara ikinci öğretim işletme veya iktisat gelir mi arkadaşlar?!

marmara ikinci öğretim iksisat tutuyor hocam ama işletme zor gibi gözüküyor.

teşekkür ediyorum.üniversitem var ama marmaraya gelmek için girdim.bakalım hayırlısı

tm1 97 bin benimde marmara işetme olma ihtimali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyat netim gözlerimi yaşarttı 44D 8Y ,toplasan 4-5 gün çalıştım yahu ,son 2 ay kala baksam bu kadar yapamazdım ama

Ham TM1: 49K Ekli TM1: 80K Puan düşmesi vurabildiği kadar vurmuş bize

Sıralamalarda inanılmaz bir tablo var 30 puanlık bir düşüş söz konusu yamulmuyorsam.
  • TM-1 359,93873 26282 Y-TM-1 395,64977 36451
    böyle okul puanının
    istanbul ing iktisat gelirmi? 35k kusurle almış
  • tm1 60 bin. Ne olabilir sizce çok umutsuzum:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkankbjk

tm-2 8k geldi İstanbul Hukuk iö ya da Marmara Hukuk iö gelir mi arkadaşlar ?

çok çok rahat marmara 1.öğretime bile giriyorsun dostum.
  • 49kyim. 44k ile alan hacettepe iktisat gelme ihtimali??????

• tm1 132 bin marmara çalışma ekenomisi 120 binle almış gelme durumu var mı yine marmara ekenomotri 120 binle almış geriler mi 12 bin size ?
  • ui
  • y-tm-1 537
    y-tm-2 541
    y-tm-3 606
  • tm1 105bin gazi isletme iö gecen sene 110binle kapatmıs girermiyim sizci arkadaslar kesin
  • 20580 sıralamaya hukuk gelir mi arkadaşlar yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

tm1 132 bin marmara çalışma ekenomisi 120 binle almış gelme durumu var mı yine marmara ekenomotri 120 binle almış geriler mi 12 bin size ?

hande bu yıl herkes beklediğinden yüksek yapmış sıralamalar çok fazla düşmeyebilir ama ben %60-70 girersin diyorum,

quote:

Orijinalden alıntı: abdillah

tm1 105bin gazi isletme iö gecen sene 110binle kapatmıs girermiyim sizci arkadaslar kesin

ilk tercihiin burası olacak galiba sonra bunun altına 115-120 bine kadar alternatif bul ve yaz ama ilk tercihin gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 20 Temmuz 2012; 11:31:34 >
  • tm 1600
    tm2 1200
    tm3 1100

boun iktisat yolları gözüktü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

49kyim. 44k ile alan hacettepe iktisat gelme ihtimali??????

• millet sınıf öğretmenliği 70 bin ile almış sinop ben ise 74 bininciyim girebilirmiym?
  • Tm1 112 bin gazi isletme io 110bin ege isletme io 107bin gelir mi ikisinden biri

• sayısalcıyım moralim çok bozuldu ama şu ea'daki tablom az da olsa güldürdü beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Film Bu Ya -- 20 Temmuz 2012; 12:19:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

sayısalcıyım moralim çok bozuldu ama şu ea'daki tablom az da olsa güldürdü beni

yuh bune böyle gülsem mi ağlasam mı bilemedim

• sonuclar şaka gibi ! beyler 190.000 tm1 sıralamam 180.000 ile alan yere girebilir miyim?
  • Tm1 109 bin ist ikt iö geçen sene 99 binle kapatmış şansım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.