Şimdi Ara

TM ciler bi bakabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.kimse sana hakaret etmedi. lafları çarpıtıp mağdur edebiyatı yapma burda.
    2. ygs ve lyslerin geçer seneye göre aşırı zor olması nedeniyle geçen seneye göre puan ve sıralama hesaplayan bir modülün bu sene yanlış hesaplayacağı açık ve net. bunu salim ünsalın demesine gerek yok 2 gram beyni olan herkes düşünebilir
    3.Demek ki sende yanlış yapıyorsun bu hatandan vazgeç.
    4. sadece bu arkadaşa yapmadığın için bu hareketi özür dileyeceğin kişi sadece bu arkadaş olmamalı.
  • yigit001903 kullanıcısına yanıt
    Oncelikle ygs 2015 analizlerini girerek excellde hazirlanmis bir program. Yani ygs yi 2015 e gore hesapladigi icin guvendim, ben kendi netlerimi girdigimde ayni siralamamdan 100 kisi oynuyor.
    Daha sonra ben zaten mesajimda belirtmisim sinavin zorluguna gore sonuclara gore degisebilir diye.
    Burda ben arkadastan ozur diledim diye boyle uste cikip + almaya calisip artislik yapma bence, 2 gram beyni olan anlar demissin hala anlamamissin 2015 ygs si fakat 2014 lys si bende bunu soyledim lys nin zorluguna gore degisir diye.
    Laflari carpirmiyorum saygili ol biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerrakSeyarci. kullanıcısına yanıt
    işim gücüm yok + almaya mı çalışacağım. ben sadece bende dahil sürekli yanlış sıralama tahmini yapıp milletin moralini bozduğun için önceden kinli biriyim sana. bu kadar
  • kaplumbaga1448 K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam netleriniz fikir sahibi olmamda yardımcı oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.