Şimdi Ara

TM ciler bi bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lys mat 28, geo 12
    TM 1 ve TM 3 de 9k icin kac edebiyat lazim ayri ayri yazar misiniz kafam çok karisik

• asiri batirmazsan dusurmen cok zor zaten tm'de hedef 9k ise hic dert etme bence.
  • protista kullanıcısına yanıt
    Tm1 50-20
    Tm3 45-16
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerrakSeyarci.

Tm1 50-20
    Tm3 45-16

böyle yaparsa ilk 5bine girer.
  • Tm1 de mat dusuk oldugu icin edebiyati yuksek yapip dengelemesi lazim. Siralamasi cok iyi ilk 5k olmak icin matemaigin 35 civari olmasi gerekirdi tabi tm1 de.
  • quote:

Tm1 de mat dusuk oldugu icin edebiyati yuksek yapip dengelemesi lazim. Siralamasi cok iyi ilk 5k olmak icin matemaigin 35 civari olmasi gerekirdi tabi tm1 de.

hayır şu an ki netleri bile yeterli.Ki adam sana 9 bin demiş hedef.Verdiğin netler biraz fazla olmuş bana göre.Sınav sonucu geldiğinde editlerim.
  • Bak tm3 icin ortalama edebiyat cografya yazmisim ilk 10 bindeki tm ciler bu netlerden cok cok iyi yaptiklari icin ben bunlari soyledim ayni zamanda arkadasim icinde bir programdan baktim yanlis dusunuyor muyum diye.
    Hayir dusunmuyormusum.
    Tabi sinavin zorluguna gore degisir
  • quote:

Bak tm3 icin ortalama edebiyat cografya yazmisim ilk 10 bindeki tm ciler bu netlerden cok cok iyi yaptiklari icin ben bunlari soyledim ayni zamanda arkadasim icinde bir programdan baktim yanlis dusunuyor muyum diye.
    Hayir dusunmuyormusum.

ilk 10000deki tmciler demişsin.Kaç tane tmci var sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafenate Paneia

quote:

Bak tm3 icin ortalama edebiyat cografya yazmisim ilk 10 bindeki tm ciler bu netlerden cok cok iyi yaptiklari icin ben bunlari soyledim ayni zamanda arkadasim icinde bir programdan baktim yanlis dusunuyor muyum diye.
    Hayir dusunmuyormusum.

ilk 10000deki tmciler demişsin.Kaç tane tmci var sence?

Alıntıları Göster
    hocam sen moralini yüksek tut.Büyük bir aksilik olmazsa istediğin yerdesin sıkıntı yok.

• inşallah hocam yorumlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: protista

inşallah hocam yorumlarınız için teşekkürler
    sen bu kızın yazdıklarına bakma. ya bilmiyo ya da moralini bozmak istiyodur. ben 2013te girdim bak. ygs5-12k ydi. mat=31 geo=7 edeb=35 coğ=19 yapıp 9500 lerde bişey oldum. başını sallaya sallaya girersin hiç kasma
  • kaplumbaga1448 K kullanıcısına yanıt
    Ya sen iyi misin niye moralini bozmaya calisiyim?
    Adam zaten iyi bir sey yapmis.
    Ben belki 1-2 ner fazla soyledim
    Ayricada 35 edebiyat hedeflerse hedefine ulasamaz zaten, yuksek hedeflerse daha kolay ulasir.
    Insanlarin dusunxelerini bilmeden yargilama.
    Ben salim unsadan hesapladim tekrar gereksiz yorum yapma kendi fikrini beyan et
  • quote:

Ya sen iyi misin niye moralini bozmaya calisiyim?
    Adam zaten iyi bir sey yapmis.
    Ben belki 1-2 ner fazla soyledim
    Ayricada 35 edebiyat hedeflerse hedefine ulasamaz zaten, yuksek hedeflerse daha kolay ulasir.
    Insanlarin dusunxelerini bilmeden yargilama.
    Ben salim unsadan hesapladim tekrar gereksiz yorum yapma kendi fikrini beyan et
    su berraksayarcı nickli insana inanmayın. çok bir şey biliyormuş gibi sürekli net tahmini yapıp milletin moralini bozuyor. yalan yanlış bilgiler verip kandırma adamları
  • BerrakSeyarci. kullanıcısına yanıt
    iyi sağlim ünsaldan hesaplama o zaman bidaha verdim sana yaptığım netleri adam boşuna strese girmesin
  • yigit001903 kullanıcısına yanıt
    Ya siz gercek misiniz? Neden boyle bir sey yapiyim ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerrakSeyarci. -- 17 Haziran 2015; 15:30:51 >
    parlakbirgelecek.com dan hesapla. külliyen yanlış bu hesapladığın program
  • internetteki programların çoğu hatalı, gerçek bazı sonuçlarla denedim.

bu netlerle ve bu ygs ile 9k'ya girememen imkansız gibi bişey. edebiyattan 35 coğrafyadan 15 bile yeter tm-1 için. tm-3 için bi parça daha iyi gerekir belki.
    ygs sıralamasını yanlış yapmışsın adamın. ayrıca 2014 e göre lys hesaplamışsın ve adamın ygs 5 sıralaması 14 k ygs 6sıda 48 bin gözüküyor.halbuki adam 7 k ile 13 k yapmış birinci yanlışın bu. ayrıca 2015 e göre ygs hesaplamanda saçmalık ygs 5 i 7 k olsa bile ygs 6 sı 32 k... hesaplama yapma demiyorum sana ama zorlaştırıp milletin moralini bozuyorsun daha önceden de farkettim bunu.

sonuç: arkadaş ygs 2015 e göre sıralama yapıyor fakat 2014'e göre lys hesaplıyor. halbuki bu senenin daha zor olduğu açık ve net. ayrıca 2014 e göre lys hesaplıyorsan bari bu seneki ygs sıralamasını 2014 e göre yap değil mi? ayrıca adam okul puanını bile yazmamış bu durumda puan hesaplaması bile saçma. yakın sonuçlar vermesi çok zor. daha yazılacak çok hatası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit001903 -- 17 Haziran 2015; 15:23:00 >
    Salim ünsal bu sene sağlıklı bilgi vermez dedi program için.açünkü geçen senenin lys ve ygs verileri üzerinden bu.Millete ahkam keseceğine sağa sola bak biraz.
  • Bakin hakaret etmeden dusuncelerinizi belirtin.
    Ben burdan hesapliyorum her zaman kendiminkiler dahil.
    Adamin kendi programi hakkinda yanlis hesaplayabilie dedigini duymadim gormedim.
    Duysam gorsem zaten kimseye bilgi vermem orsan heaapliyroum diye.
    Oyleyse yanlis bilgi vermissem konu sahibi arkadasim kusura bakmasin. Siz degil
    Bir de kimsenin moralini bozmaya calismiyorum o kadar asagilik degilim
    Hadi iyi calismalar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.