quote:Orijinalden alıntı: Litityum quote:Orijinalden alıntı: clinkx quote:Orijinalden alıntı: koseoglulas 40. oldum hamda, yerleştirme de 50. Koç/Boğaziçi Ekonomi/Siyaset düşünüyorum. Forumda kendini denemek için giren tmci bir abi vardı.Onun nicki neydi?İlk 3 bekliyordu Türkiyede üç dalda da 1. olan birisi var ama onu mu kastediyorsunuz? 1. oldu mu bilmiyorum ama ygsde 40-50 civarıydı.79 Matematik 55/1 Edebiyat yapmıştı.Yaşı olan bir abiydi.Hangi konuda gördüğümü unuttum.
quote:Orijinalden alıntı: clinkx quote:Orijinalden alıntı: Litityum quote:Orijinalden alıntı: clinkx quote:Orijinalden alıntı: koseoglulas 40. oldum hamda, yerleştirme de 50. Koç/Boğaziçi Ekonomi/Siyaset düşünüyorum. Forumda kendini denemek için giren tmci bir abi vardı.Onun nicki neydi?İlk 3 bekliyordu Türkiyede üç dalda da 1. olan birisi var ama onu mu kastediyorsunuz? 1. oldu mu bilmiyorum ama ygsde 40-50 civarıydı.79 Matematik 55/1 Edebiyat yapmıştı.Yaşı olan bir abiydi.Hangi konuda gördüğümü unuttum. http://forum.donanimhaber.com/m_118707153/tm.htm