Şimdi Ara

tm geçen sene 4k yaptım....DEÜ-HUKUK sorularınız varsa? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
11
Favori
6.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sadece 12.sınıfın ocak ayından sonra adam akıllı calısmaya başladım 9-10-11 sadece sınavları geçim kafasında serserilik itlik pesinde
  • Nyks91 kullanıcısına yanıt
    yok istanbulda yaşıyorum izmire bu sene daha ilk kez geldim
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    sayısal çıkış fakat tmden hazırlandım
  • doğrudur hocam tmye döndüm son sene
  • ghostgamer1 kullanıcısına yanıt
    Hocam evi deuye yakın doğduğumdan beri izmirdeyim sıralamama göre değişecek bu tabii ama sizce izmirde kalmak mı yoksa istanbula gitmek mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ilk tercih neydi? ayrıca keşke iü 2. öğretim ya da marmara yazsaydın, istanbulda oturuyormuşsun zaten
    Oha hocam siz nerden nereye çekmişsiniz ben 80 45 felan yapıyorum 5k gelmez diye bi korku vardı içimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara hukukta...hocam 2 senedir yapılan son adli yargı sınavlarında 1. hep dokuz eylül üniversitesi oluyor...Başarısı cok yüksek yani ve dersleri falan hocaları çok kaliteli..Ayrıca izmir'de daha ne olsun :)
  • Realist olmak gerekirse 80 45'e gelmez... yani ayt çok düşük istedigin 5k için onu 60'a kadar yaklaştırman gerek
  • Nyks91 kullanıcısına yanıt
    valla ben sana acıklayım sen seç...

İstanbul kyk çıkmaz zaten yedeklere atıyor özel yurtlara bakmak zorundasın onlar da cok pahalı konum farketmeksizin..
    Güvenlik sorunu çok..İnsanları kaba nezaketten bilhaber...Ve çok kalabalık...Kalabalık oldugu ıcın de dibindeki yere 20-25 dakikada gidebiliyorsun ancak...

İzmir bu saydıklarımın tam tersi..

ayrıca ek olarak bi arkadaşa daha yazdım ..Son 2 senedir adli yargı sınavlarında Dokuz eylül Üniversitesi 1.oluyor en cok yüzde başarısı bizde...Hakim ve Savcılık sınavı yani...
    neden anadolu hukuku seçmedin ? daha iyi kampüs ve daha ucuz şehir, ayrıca tam bir öğrenci şehri. türkiyenin las vegası

ben hacettepdeyim ama tercih zamanı dokuz eylüle karşı çok ön yargım vardı hala var tınaztepeden dolayı. yurtta mı kalıyorsun okula kaç dakikada gidiyorsun ? eve çıkmak isteyenler aylık kişi başı ortalama kaç lira öder ? bölümün ortamı nasıl ? merkeze inip bara cafeye gitmek zahmetli mi ?
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    eskişehir ortamı leş bir ortam ..Tamam eğlenmeyi severim ben de ama sınırı var ya orası biraz abartı samimiyetsiz bi ortam...

İlk senem die okul yurdunda kalıyorum yurt bucada merkezde...Okula 15 dkda gidiyorum..Eve cıkmak isteyenler genelde kiralar 750den baslıyor 1+1 1+0 lar....

Bölümün ortamı güzel zaten tınaztepeye yeni kuruldugu için bina falan çok yeni amfisi çok geniş 250 kişilik...

Merkeze inmek dedigim gibi tınaztepeden 15 dk falan sürüyor yürüyerekte inilebilir...İnternette yazılanlar benım de göümü korkutmustu fakat 7.ayımı dolduruyorum izmirde ve abartarak yazmıs herkes..Dağın başında falan değil okey merkeze 15 dk uzak sayılır belki ama bi otobüsle hemen gidebiliyorsun istedigin yere...Ki otobüs son durakları tınaztepede yanı okulun hemen girişinden kalkıyor tüm hatlar..
    Hatanızı düzelteyim hocam : 2017 Adli yargı'da Gazi 1. oldu, DEU 2018 yargı'da birinci oldu. Ayrıca bunlar sadece yazılı sınav sonuçları. Mülakat sonuçlarında açık ara ankara 1., sonra istanbul, gazi ve marmara geliyor :) Hakkınızda hayırlısı olsun ben de ankara hukuktayım ve hukukçuların %90ı gibi ben de avukatlık düşünüyorum. Malum hakim-savcı 2 yılda bir tayin yorar adamı :)
    hocam ben ailemle yaşıyorum ve kızlı erkekli rahat eğlenceli bir ortam istiyorum anladın sen, muhafazakar düşünceli biriysen sana ters gelebilir tabi kişiden kişiye değişir.
    ben sınava tekrar hazırlanıyorum tm den ve aslında hukuk pek istemiyorum ama konuyu görünce merak edip yazdım acaba deü hukukun ortamı falan nasıl, eskişehirde arkadaşlarım olduğu için biliyorum orayı.

bu hakimlik savcılık işi nasıl oluyor hocam ? deü son yıllarda çok başarılı yazmışsın. sınavdan sonra bir de mülakata giriliyor sanırım. torpil olmayınca imkansız mı bu işler ?
    Biliyorum evet şunum için dedim 2 ay varken çok yüksek artış göstermişsiniz inşallah bende başarırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size şunu soracağım. Şu an tyt 80-90 ayt 50-60 arası. Denemenin zorluğuna göre değişiyor. Sizce 2 aylık sağlam bir tempo ile ne ladar yukarı çekebilirim bu netleri

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman İzmir yazın öyle bir ortam istiyorsanız

• hort hurt ....... forumda yine net makineleri cıkmıs ortaya....80 civarı tyt ve +55 ayt ile ilk 10k yine garanti olucak eşit agırlıkcılar icin yormayın kafanızı kımseye de ınanmayın :D bana gecen sene 30-40k bile denmişti bu netlere sonuc acıklanmadan once
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostgamer1

hort hurt ....... forumda yine net makineleri cıkmıs ortaya....80 civarı tyt ve +55 ayt ile ilk 10k yine garanti olucak eşit agırlıkcılar icin yormayın kafanızı kımseye de ınanmayın :D bana gecen sene 30-40k bile denmişti bu netlere sonuc acıklanmadan once
    Ayt matematik aşırı sağlam yapmışsın geometriyi nasıl hallettin brom
    istanbuldan izmire giden biri olarak ne düşünüyorsunuz hocam şehir hakkında? beklentileri karşılıyor mu? istanbulun o tarihi ve kalabalık olsa da güzel ortamı izmirde de var mı? bi de izmir denildiği gibi mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.