Şimdi Ara

tm geçen sene 4k yaptım....DEÜ-HUKUK sorularınız varsa? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
11
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SORULARINIZ VARSA MSÜ SINAVINDAN SONRA ALAYIM ..:) 3.sınıf olduk zaman ne hızlı geçiyor ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    :(((((((((((

• ghostgamer1 kullanıcısına yanıt
    hocam benim tyt 60-80 arası geliyor ayt de ise 60-65 arası geliyor obp 91 sence 5k gelir mi ve hacettepe hukuk istiyorum bir bilgin var mı hacettepe hukuk hakkında varsa paylaşırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saian ss -- 14 Haziran 2020; 20:52:4 >
  • saian ss S kullanıcısına yanıt
    Tyt minimum 80 yapmalısın ayt 60 5k için en azından dosttum

geçen sene 65 tyt 64 ayt 5k gelmiş hocam

• saian ss S kullanıcısına yanıt
    Yok ben 55-60 bandında ayt yaparsan diye söyledim.. benim öyle çünkü.. Ama 60-65 arası ayt yapıcagını düsünüyosan yeter evet tyt
    hocam sene içinde o kadar çalıştım tyt biraz yükseldi sonra kaldı bende ayt kastım şu an 60-65 arası yapıyorum çok şükür

• UPS... hazır az kalmışken ve siteye girmisken biraz cevaplayalım

Hocam merhaba, öncelikle 9 Eylül hakkında 2 sorum olacak. Hocam siz eğitim kalitesi anlamında okulu nasıl görüyorsunuz, ben araştırdığımda çok iyi bir izlenim elde ettim.
    2. Hocam Ankara veya İstanbul da olmamanın eksikliğini hissediyor musunuz, mesela ben uluslararası hukuk alanında çalışmak istiyorum tabi bunlar kolay işler değil biliyorum, uluslararası büroların da büyük çoğunluğu İstanbul da. Sizce bu alanda eksiklik yaşar mıyım aşırı derecede
    Cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam güvenlik bilimleri(?) fakültesi açılacakmış bir ara deüye ondan haberiniz var mıdır acaba?
  • Melihsen2000 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayırlı olsun öncelikle sınavın iyi geçmiş anlaşılan:) ..Adli yargı sınavlarındaki başarılarına da bakarsak deü istanbul ve ankaradan iyi bir yerde..Eğitimi ve hocaları da oldukça iyi hiçbir eksiklik hissetmedim..Öğrenci yanlısı bir okul.Sınavlar istanbul kadar zor yapılmıyor öğrencinin bilgisini ölçecek yeterlilikte yapılıyor çoğunlukla.Onun dışında izmir çok rahat insanlıgın gelişmiş olduğu bir şehir ki ben İstanbul’da yaşıyorum.İstanbul’a kıyasla şehir hayatı daha fresh sakin stressiz.
    Avukat olmak isteyenler genelde iühf seçerler çünkü istanbul’da çevre çok geniştir,genişletiledebilir. Ancak uluslararası alanda çalısmayı düşünüyosanız zaten en az 2 dil bilmelisiniz ve bu diller ne yazıkki ne istanbulda ne izmirde ne de ankara hukukta ögretilebiliyor.Bırakın öğretmeyi istanbul ve ankarada zaten öğrenci çokluğundan dolayı hocalarla normal bile konuşamıyorsun..İlerlemek istedigin bölümde her şey okuldan çok sana bağlı.O yuzden eğer ki ben dersleri biraz daha rahat geçmek ama iyi bi egitim almak istiyorum diyorsan şehir faktörünü de gözeterek Deü hukuk öneririm.

• Dilangyllenhaal D kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok duymadım ama üniversite sayfasında yer alıyorsa doğrudur.Aksi takdirde inanmayın

Hocam dil işini zaten kendi çabala halletmek istiyorum, Erasmus vs. Dediğiniz gibi Aühf ve Hacettepe hukuk olmazsa 9 Eylül düşünüyorum. Umarım herkes için iyisi olur teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uuuppp
  • Hocam DEÜ hukuk %99 ihtimal geliyor tabii tercihlerde bir sıkıntı çıkmazsa fakat benim kafamı karıştıran yaklaşık aynı sıralamaya sahip Türk Alman hukuk. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce TAU mu DEÜ mü?

• imdatttt İ kullanıcısına yanıt
    hocam her yıl taüden bize yatay,dikey geçişler oluyor..Kalite eğitim ve özellikle zorluk sınıf geçme rahatlığı açısından deü birkaç gömlek üstte.Şehir izmiri söylemiyorum bile..
  • Bir mucize olmazsa ben de geliyorum hocam.1. sınıflar için ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?
  • Hocam benim kafamı dil konusu karıştırıyor acaba Almanca hukuk dili bir artı olabilir mi diye

• deniz-06 D kullanıcısına yanıt
    İlk haftalar çok kasmayın..İzmir güzel şehir.Gezip tozup eğlenmene bak..Sınavlardan bir ay önce başlasan geçersin zaten ilk sınıfı :
  • imdatttt İ kullanıcısına yanıt
    Uluslararası çalışmayacaksan pek getirisi olmaz.Kendin de dil öğrenebilirsin okurken..Ki bana sorarsan öğrenmelisin de..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.