arkadaşlar ben tm ciyim bana fen bir konularını ve bu konuların max kaç ayda biteceğini tahminen yazarmısınız teşekkürler.
Bir sayısalcı olarak söylüyorum sana Fen-1 den kesinlikle korkma.Gerçekten üstüne gidilip,hakkı verilerek çalışılırsa 30 netten aşağı yapamama nedenin yok.Kesinlikle ön yargılı davranma.Özellikle Kimya ve Biyolojisi gerçekten kolay oluyor.
Fenden 30 net yapamadım, ama GS Hukuk'a girdim. Önce alan dersleri, sonra fen. Adam gibi mat2 yapamayan adamın fen kasması anlamsız
quote:
Orijinalden alıntı: yoney
Fenden 30 net yapamadım, ama GS Hukuk'a girdim. Önce alan dersleri, sonra fen. Adam gibi mat2 yapamayan adamın fen kasması anlamsız
Orda haklısınız hocam Ama yapılabilitesi var yani onun için şey ettirdim
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis
quote:
Orijinalden alıntı: yoney
Orda haklısınız hocam Ama yapılabilitesi var yani onun için şey ettirdim
Tabi ki, kesinlikle! Denemelerde gayet 30 netin üstüne çıkabiliyordum, ama YGS'nin Sosyali malum (), fene pek vakit kalmadı, normalde yapabileceğimin altında kaldım. Ama, pek tabi ki de, korkacak bir şey yok, gayet de halledilebilir.
Fen yapan bi eşitağırlıkçı bulmak çok zor bu günlerde ilginç.Mat-1'le cebelleşiyor oluyorlar genelde benim tanıdıklarım bu aralar.
Biyoloji ve kimya ağırlıklı çalışabilirsin. Fiziği sayısalcılar bile yapamıyor Çok kolay fizik soruları bile soracak olsalar anlama/kavrama/pratiğe dökme aşaması diğer fen derslerinden daha fazla sürer çünkü. Uğraştığına değmeyebilir demek istiyorum
hepinize teşekkür ederimde bide ne kadar sürer bitmesi günlük 2-3 saat çalışmayla birde bu dersler nankör müdür yani şimdi halletsem nisana kadar unuturmuyum....
geçen yıl 7 net yapmıştım fenden.
biyoloji ve kimya tamamen ezberdir, fizik mantık işidir,çözen rahat eder ,ben beceremedim şahsen
Sözelciyim ben fenden 8 net yapabilirim gibime geliyor sizce ne kadar faydası olur bu 8 netin??
quote:
Orijinalden alıntı: AykuTMira
Sözelciyim ben fenden 8 net yapabilirim gibime geliyor sizce ne kadar faydası olur bu 8 netin??
sözele hemen hemen hiç etki etmez sanıyorum
ama fazla net göz çıkarmaz yapabiliyorsan yap tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: Sound of Freedom
quote:
Hmm..sadece fen için mi geçerli bu dediğin yoksa mat1 etkiler mi?Yani mat1 den yapacağım 8 net ne kadar etki edebilir?
quote:
quote:
quote:
Hmm..sadece fen için mi geçerli bu dediğin yoksa mat1 etkiler mi?Yani mat1 den yapacağım 8 net ne kadar etki edebilir?
mat1 fen1 den daha çok etkiler. matematiğe öncelik vermelisin fenden önce
matematikten yapacağın 10-15 net seni diğer sözelcilerden farklı yapar
önce matematiğe asılman lazım sözün özü.
quote:
quote:
quote:
quote:
mat1 fen1 den daha çok etkiler. matematiğe öncelik vermelisin fenden önce
matematikten yapacağın 10-15 net seni diğer sözelcilerden farklı yapar
önce matematiğe asılman lazım sözün özü.
Anladım şuan mat1 e yoğunlaşmış durumdayım zaten :) çok teşekkürler bilgilendirmeler için :)
rica ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme