Şimdi Ara

TM için karamsar olmamak lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    15k kisi geciyor daha nolsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her sene geçiyordular yalnız bu yıl değil karamsarlığa gerek yok bence

• Evlad-ıOsmanlı kullanıcısına yanıt
    Hocam gecen sene gecmeleri icin edebiyat sinavina ayrica girmeleri ve para odemeleri gerekti ki tm3 gibi sozel agirlikli bi puan turu vardi sayisalcilarin tm den tercihini zorlastiriyodu bu engeller. Bu sene sistem nedeniyle tip kazanacak herkes kesin gececek zaten. Benim kendi tahminim ama erzincan hukugun 6-7 bin asagi dusecegini dusunuyorum. (belki daha fazla)

• Forum öyle bir karamsarlaştırdı ki beni artık 300k bekliyorum. Bir de doğru hatırladıklarım yanlış çıkarsa diye korkuyorum
  • Aynı zamada önceden edebiyatın içinde 25 paragraf soruluyordu ortalama bir mfci 30 edebiyat ve iyi bir matla tm sıralamasını etkiliyordu bu sene edebiyat testinin içinde 4-5 Türkçe vardı ve tarih kısmını tmciler bile yapamadı. Ayrıca iyi mfciler edebiyata Zaman ayırmaz zaten. her sene gibi 30kda çok mf olacaktır ama kitapçığının birleşmesiyle bence 2-3k gibi bir değişim olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız hocam bir tane edebiyat sosyal1 çözmeyen ama tıp kazanan biri nasıl geçebilir? TM'lerin nasıl mf puanı oluşması için iki testten de(matematik ve fen) soru işaretlemesi gerekiyorsa tıp kazanan mf'lerin de tm puanının oluşması için matematik ve edebiyat-sosyal1 çözmesi gerekiyor. Yoksa tm puanı oluşmuyor 40da 40 matla bile. O zaman puanı oluşmayan mf'ler TM'leri nasıl geçebilir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinava 20 gun kala o kural kaldirildi. Edebiyat veya mat2 testinden neti olanin puani hesaplanacak. Mesela ben fen hic dokunmadim ama mat2 yaptim sayisal puanim hesaplanicak.

• Hocam bu söylediğiniz çok önemli bir şey. Şahsen benim haberim yok 20 gün kala yapıldı dediğiniz bu değişiklikten. Bu değişiklikle hepsi birbirine girer. YÖK'ten sıkça sorulan sorulara baktım ama şunu buldum. Sizin dediğinize yönelik bir kaynak var mı? Bilmediğimden soruyorum. TM için karamsar olmamak lazım

• Hocam acikcasi forumda 2 kisiden ayni seyi duydum bidaha arastirma geregi duymadim bakmak lazim

• Anladım hocam. Haber sitelerine baktım zaten. Beni pek etkilemese de bir karmaşaya yol açacak gibi, üzüldüm yani açıkçası biraz.

• +1 hat

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.