Şimdi Ara

TM için karamsar olmamak lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayısallar genel olarak forumda daha karamsar düşünüyorlar ama kesinilikle sınavların zorluğu aynı değildi mf ile .
    İlk sınavda yetiştiremeyen çok öğrenci olduğunu düşünüyorum hem Türkçenin hem matın uzunluğu açısından. Tyt çok zor bi sınav olmayabilir ama zaman alıcı bir sınavdı. Önceki senelerde ygs de 15-20 ygs mat hukuk için yeterliydi. Ygs de yapılan 15-20 ygs mat netinin içinde 10 taneye yakın rasyonel doğal sayı sorularını da göz önüne alırsak aslında tyt mat o kadar da kolay bi sınav değildi tm için çünkü basit rasyonel tarzı sorular yoktu.
    Önceki senelerde lys de 80 de 35 mat2 ,56da 45 edebiyatla hukuğa giriliyordu ve lys matın hem geometrisi hem mat kısmından toplam 20 soruya yakını ygs kısmından ve zor olmayan sorulardan oluşuyordu. Bu şekilde 80 de 35 net yapılabiliyorsa hiç ygs sorusu ve neredeyse hiç kolay sorusu olmayan ayt mat için 15-20 civarı ayt matın yanına +30 edebiyatla hukuk için yeterli olduğunu düşünüyorum.
    Ve de puanların sıralamaya göre geçen seneye göre yüksek ihtimalle düşük olacağını düşünüyorum puan hesaplayıp sıralamayı kötü düşünmemek gerekiyor. Belki iyimser düşünüyorum ama tm için Beklenenden iyi sıralamalar olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 baz alınabilir
  • Guzel yorum bence bu forumun tmleride cok basarili cevremde cok iyiler taniyorsum cogunun kotu gecmis beklediğinden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mfde 2010dan kötü tm de 2010 gibi gelir haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki Direk Arası İ kullanıcısına yanıt
    Nasıl bi sıkıntın var dostum? Anlat da çare üretelim.

• Hocam ne yazdiysaniz altina imzami atarim fakat ben hukukun nedense 12 13 mat2 netiyle alacagini dusunuyorum oda geometri yuzunden tabi bu bir fikir

1969 uss gibi de gelebilir bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wistle W kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin sorunumu çözcen. blok

• quote:

Orijinalden alıntı: İki Direk Arası

Mfde 2010dan kötü tm de 2010 gibi gelir haklısın
    Sınavla.com 2010'u koymasaydı yine aynı şeyi düşünürmüydünüz ?
    Asıl sen kimsin?Olmayacak şeyleri söylerek insanların moralini bozma hakkını sana kim veriyo.Kaybol

• wistle W kullanıcısına yanıt
    İstediğimi söylerim blokla geç ergen seni madem rahatsız oluyorsun blokla geç ya da girme foruma

• Evlad-ıOsmanlı kullanıcısına yanıt
    Düşünürdüm

• quote:

Düşünürdüm
    2010 sınavına girdinizmi peki ? Yani 2010la nasıl bağdaştırıyorsunuz bu sınavı ?
  • Evlad-ıOsmanlı kullanıcısına yanıt
    Ben mf 20k tm 3k için konusuyorum 80 soru 180 dakika kek sorular 70ler 75ler uçuşuyor iyimser olamıyorum

• quote:

Ben mf 20k tm 3k için konusuyorum 80 soru 180 dakika kek sorular 70ler 75ler uçuşuyor iyimser olamıyorum
    Hocam çoğu yalan söylüyor foruma bakarak doğru 2010 gibi gelir bencede ama gerçek öyle değil 2010 gibi gelmesi çok zor gönlünüzü rahat tutunuz
  • ayyynen böyle hocam başkaları tmlerin bu kadar iyi geleceğinden korkuyor bence :)))))))
  • Tm 30 tr 33 mat 12 sosyal

Ayt 45 kac k gelir yardimci olur musunuz

• Orion52 O kullanıcısına yanıt
    25-26

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tm de siralamalar cok dusuk gelecek 25-30 hedefleyenler icin ama tercihte yuzu gulecek. Cunku sayisallarin ilk 15k si kesin tm cileri gececek. 100 tyt 35 ayt mati yapan mf ci cogu tm ciyi gececektir.

• En fazla 15 k kişi geçer işte 35+ ve 100+ kaç kişi yapıyor ki ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.