Şimdi Ara

Tm ilk 10k kaç say vardır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 11.3k ile hacettepe hukuk tek tercih yaptım hayırlısı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 10k içerisinde belki 4k dan bile fazla sayisalci vardir ama senin istedigin yer gecen sene 6k ile kapatirken de önünde belli oranda sayisalci vardi. O yuzden senin beklentinin gerceklesmesi icin gecen senekine ilaveten 4k daha sayisalcinin sizmasi gerekir.

Imkansiz degil ama cok zor. Sen yine de tercih listene yaz tabi. Bu sorunun cevabini ancak sonuclar aciklaninca öğrenebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tm ilk 10k da 15k sayısal olduğunu düşünüyorum ki bu durumda siz -5k ıncı oldunuz. harvard oxford cambridgeye şansınızı deneyin derim geçen sene -6k dan kapatmış olsalar da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • huzuryum kullanıcısına yanıt
    inşAllah gelir de altına gaziyi marmarayı filan da yaz kesin olsun
  • Dayborns D kullanıcısına yanıt
    anladım hocam artık sonuçlara bakıp öğrenicez
  • Çekirdek Çitleyen Adam kullanıcısına yanıt
  • upppp
  • Sen yaz ya çıkmadık candan umut kesilmez

• tamamdır
  • uppppppppppppp
  • güncell
  • Peki 28kda 10k var mıdır?

• 10 12 k vardır
  • uppppppppppppp
  • 2.3 k civari bir şey olması lazım

bu tarz sorular için ertan sinan hocanın videosuna bakın youtubeda

• Hocam arkadaş sayısalda 5k yaptı. Edebiyat öylesine çözmüş birkaç tane falan. 2.5k geldi. Sanırım tm'den tercih yapacak

• geçen seneye göre daha az hocam. buna benzer bir konuya yazdigim yaziyi copy paste yapiyorum:

i) öncelikle bu sene ilk 2k içine edb çozmeyen mf'ci giremedi malumunuz. iyi hedefi olan mfciler de edebiyata bakmaktan ziyade 1 fen sorusu fazla çözsem daha iyidir benim için dediler. ozellikle mf ilk 5k yapti bunu. peki geçen sene olsaydi bu adamlar sence fen sinavindan 1 hafta sonra olan edb sinavina girmezler miydi sence ha? nerdeyse hepsi giriyordu zaten. bu adamlar matı fulle yakin yapan adamlar. zaten bu yuzden hukuk fakültelerinin siralamasi düsük. istanbul hukuka kadar olan tüm devlet-vakıf ünilerinin tm1 tm2 tm3 bölümlerinin toplam kontenjanı 3.5k civarında, peki istanbul hukuk kaçla kapatiyor? 6.6k ile. sence bu sene 6.6k'ya 3.1k mfci girmis olabilir mi? imkansiz. kendinizi kandirmayin bakin uzulen siz olursunuz.

• glisalih kullanıcısına yanıt
    anladım hocam kandırcak bir şey yok gelirse de olur gelmezsede hadi aman aman kesin olucak gibi idaamımda yok ama kesin olmayacak diye bi idaam da yok olabılır olma ihtimali düşük sistem değişikliği süprizlerle dolu bu ıyı anlamda da olabılır kotu anlamdada belkı kesın gelıcek diye baktıgımız yerlerde gelmeyecek nasıp kısmet artık
  • 2 3k var ama onlarda tercıh edebılır bılemıyorum ama 6k ıle kapyan yer 1 2k oynar senın ozr gibi ama yaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.