Şimdi Ara

TM İLK 30 K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mezunum ygs5 te 36 bininciyim.Matematik sınavım en güvendiğim ders olmasına rağmen çok kötü geçti 24-25 netim var.Sıralamamı düşürmemek ve tm 3 te ilk 30bin için kaç net yapmam gerekir.TROLL değilim geçen sene ygs 5 60 bindim lysde çok kötü yapınca 75 bine düşmüştüm o yüzden korkuyorum.Şimdiden teşekkürler

Edit:edebiyatım iyi değil konuları bitirdim not tutarak fakat çok az soru çözdüm.Dil anlatım ve coğrafya tekrar etmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLASİKİZM -- 15 Haziran 2015; 20:34:55 >

• Bu sene de düşeceksin ama maksimum 45-50 bine düşersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLASİKİZM

Merhaba arkadaşlar mezunum ygs5 te 36 bininciyim.Matematik sınavım en güvendiğim ders olmasına rağmen çok kötü geçti 24-25 netim var.Sıralamamı düşürmemek ve tm 3 te ilk 30bin için kaç net yapmam gerekir.TROLL değilim geçen sene ygs 5 60 bindim lysde çok kötü yapınca 75 bine düşmüştüm o yüzden korkuyorum.Şimdiden teşekkürler

Edit:edebiyatım iyi değil konuları bitirdim not tutarak fakat çok az soru çözdüm.Dil anlatım ve coğrafya tekrar etmem lazım.

geo yu yazmamışsın
    edebiyat coğrafyana bağlı herşey en kötü 40 k ya falan düşersin tahminimce
  • Geometri Tm 3 ü pek etkilemiyor diye yazmadım 5 net falan çıkar zaten. :D

Edit : Peki hocam ilk 30 bin için kaç net yapmam gerekir edebiyat ve coğrafyadan tahmini olarak ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLASİKİZM -- 15 Haziran 2015; 20:39:56 >
  • Upppp...
  • KLASİKİZM K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bi cevap verin ders çalışmaya gidicem :D
  • aaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 puan kaç k
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YGS'de Ilk 50k içinde olan TM'ler gelip de şuraya konu açmasın. Benim YGS 97, matematik netim seninle aynı acaba 20K olur mu diyorum edebiyatla adam gelmiş bununla 30K olur mu? O matematik netini yapan kaç tane TM var? Edebiyattan da yap bi şeyler ilk 15K işte kasma bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tef-ox

YGS'de Ilk 50k içinde olan TM'ler gelip de şuraya konu açmasın. Benim YGS 97, matematik netim seninle aynı acaba 20K olur mu diyorum edebiyatla adam gelmiş bununla 30K olur mu? O matematik netini yapan kaç tane TM var? Edebiyattan da yap bi şeyler ilk 15K işte kasma bu kadar.

Aynen oyle. Bende 105k yim. Mat netim 22-23 civari. Edebiyat 50 cog 20 yapip 20kya cekmek icin ugrasiyorum. Bi de adamlara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.