Şimdi Ara

TM ilk 500 için zor kaynak önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
8
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fene fazla yüklenmemeni öneririm başta.Paraf Türkçe soru bankası Fdd paragraf soru bankası matematikte ben ygs kitabı 12.sınıfta çözmemiştim 11.de karekök ygs sb çözdüm geçen sene çözdüysen çözmene gerek yok bence karekök rutin olmayan problem kitabı almalısın ben çözmedim bu kadar zor çıkmaz diye ama çıktı :D ama çok deneme çözdüm metin üç dört beş kaliteli ne varsa çözebilirsin.Endemik sosyal denemeleri,metin ygs coğ denemesi ve apotemi sos denemesi harikaydı bence limit ve fdd coğrafya sb çözdüm ygs coğrafyam full geldi.Tarihte palme almıştım çok kötüydü başka çözmedim.Fen için palme fen denemeleri güzel ama benim onda 30 net gelirken gerçekte 24 geldi gshsj Palme biyo a soru bankası öneririm bsini çözme zaman kaybı sistem çıkar diye byi de çözdüm 1 tane sistem çıktı o da boştu benim sınavda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soru bankası hiç çözmedim o yüzden sadece deneme önerebilirim.

Ygs Türkçe: Fem denge, Yayın denizi

Ygs Mat: Karekök 25li, Metin, ÜçDörtBeş

Lys Mat: Başlangıç için Karekök(mat-geo ayrı kitap şeklindr olan), sonrası için Metin ve ÜçDörtBeş

Lys Edebiyat: Apotemi, Limit

• Blackberrypink kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam önerileriniz için. Benim ygsde mat kısmı fulldu yanlışlar geodandı. Problem sorulari biraz da sınavdaki şansınıza bağlı. Çok vakit yemişti onlar yüzünden fene az bakabilmiştim 5 küsür net vardı. En azından fen 20-25 olsun bu sene artık. Geodan ayrıca çözdüğünüz soru bankası var mıydı?

• VurAppiah kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam denemeler için. Not aldım hepsini:)

• Yoktu dolayısıyla geoda 3 boş vardı geoda sadece gür fasiküllerini çözmüştüm geosu full olan bir arkadaşım vardı ygsden sonra sordum neler yapmıştın diye Fen bilimlerini çözmüş ve karekök geoyu iki defa çözmüş kendisi zaten mfde ilk 200de hdjdkk ben ygsden sonra çözmeye çalıştım karekök geoyu ama yetişmedi bence yazın bitirin olmazsa sene içinde tekrar çözersiniz

• Blackberrypink kullanıcısına yanıt
    Maşallah ahsj tamamdır dostum ben karekök geoyu yazın bitireyim dediğiniz gibi. Her şey için sağol kardeşim.

• hocam şimdi sen tavsiye ver ilk TM ilk 500 için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.