Bu sene sırf hayalimdeki üniversiteyi kazanmak ve birkaç nedenden dolayı hak ettiğimi alamadığım için mezuna kalıyorum. Bu sene tercih yapan başarılı arkadaşlardan her dersten minimum 2 kaynak önerisi bekliyorum. Ygs fen kısmı da dahil. Fen kaynakları orta düzey olursa daha iyi olur. Bir de br önerir misiniz?
ygs türkçe ve lys edebiyatta limit matematik karekök kullandım deneme olarak da endemik ve sonuç derece lys mat kısmında türev integral trigonometri kesinlikle apotemi çözmelisin fen de palme kullanabilirsin sosyal de birey kullandım çoğ için çok iyidi fddnin lys sini almıştım bence fdd ye bulaşma çok saçma hazırlanmış geometri de bence en çok kasman gereken yer karekök lys aşırı zor bireyin c sini de alabilirsin mat geo için gene derecenin fasiküllerine bakabilirsin edeb konu anlatım veya el kitabı olarak palme öneririm
Ygs denemesi ve lys edebiyat denemesi icin ne onerirsin peki hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: MBerkayA
Ygs denemesi ve lys edebiyat denemesi icin ne onerirsin peki hocam?
fdd ygs denemeleri güzel derece yayınları da çözebilirsin lys de de derece ve palme çözdüm
Birey c geo -mat
Eksen baba sorular
Apotemiler
Drc denemeleri( çözmedim zormuş ama)
Kanki
Ygs turkce 40 yaptim kesinlikle fem kapsul 20 lu deneme sini bulmalisin kesinlikle diyorum.
Sosyal icin fem denge cozdum tarih palme sb aldim ana fazla gerek yok.cog final seti vardi. Matematik icin yuzlerce problem sorusu cozdum.problemlerdeb yanlis cikmadi.Direk sinavin en onemli noktasi problem sorulari her sene cok onem ver.uc dort bes ygs mat denemesi kesinlikle al.Fen ise palme 20 li deneme aldin fizik simetri kimya icin palme sb biyoloji icin simetri
Lys kismina gelirsek matematikte karokek turev int aldim okyanus lys mat sb vardi .Deneme icin yine 345.Geometri ise 15 yillik bi kaynak buldum fotokopi cektirdim.
Edb ilk olarak palme bitirdim sonra limit divandan itibaren bitirdim.ek olarwk guvender soru bankasi cozdum yarisini tavsiye ederim ama en onemlisi cumhuriyeti fem in cumhuriyet kitabi var ince ondan 3 kere tekrar ettin kesinlikle limit el kitsbi yeribe bundan calis derim.ayrica fem dergi de edb cok iyi. Cog icin fazla bisi yapmadim denge deneme attim
Sağolun beyler, not aldım hepsini :)
kullanıcı-adııK
kullanıcısına yanıt
Tamamdır sağolun hocam
Up
Up kimse yok mu , nerde bu sene tercih yapanlar :)
İlk 500 için gerekli olan 3 şey var.
1)Şans
2)Obp
3)Güçlü bir irade
Kitap tavsiyesi filan bir kenara sana yukarda yazdığım 3 lü lazım.
Dostum bu sene sadece şans yoktu. Obp geri atsa da uçurum yok.Istediğim yer ilk 1700 zaten. 500 benim hedefim kesin olcak diye bir şey yok. Bana kitap tavsiyesi lazım sipariş etcem varsa önerin bekliyorum:)
Edebiyattan yayın denizi soru bankası , limit sb , altın anahtar sb , bilgi sarmalı çöz.Deneme olarak da yayın denizi iyi.
Sağolun hocam matematikten ne önerirsiniz?
Soru bankası olarak karekök , birey b-c ve zorlandığın konularda apotemi fasikülleri alabilirsin.Behzattan da gidebilirsin ama yetiştirmez o konuları pek.
Tamamdır hocam sağolun tavsiyeler için.
Up mezunlar siteyi mi bıraktı noldu
Ekstremum analtik kullanmalısın bence çok zordu ama çözümleri falan var sitede ben beğenmiştim hatta ben integralini de çok beğendim sadece bazı sorularında işlem ameleliği vardı