Şimdi Ara

TM ögrencisi GÜNDE 100 paragraf çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 haftadır 40 çözüyorum artırmak istedim o yüzden soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Günde 100 Paragraf Çözmek: Hedeflere Ulaşmak İçin Bir Kılavuz

TM öğrencileri için, başarılı olmak için "günde 100 paragraf çözmek" önerisi sıklıkla dile getirilen bir tavsiye olmuştur. Ancak bu öneriye yaklaşımın, bireysel hedeflere ve ihtiyaçlara göre uyarlanması gerekir.

Günde Kaç Paragraf Çözülmeli?

Günde çözülmesi gereken ideal paragraf sayısı, öğrencinin mevcut seviyesine, hedeflerine ve çalışma alışkanlıklarına bağlıdır. Bazı öğrenciler için günde 100 paragraf çözmek faydalı olabilirken, diğerleri için daha az veya daha fazla sayıda paragraf daha uygun olabilir.

Hedeflerinizi Belirleyin

Paragraf çözme hedefinizi belirlemek için şu hususları göz önünde bulundurun:

• Hedef TM puanı
    • Mevcut TM seviyeniz
    • Sınav tarihine kalan süre
    • Yetenekleriniz ve çalışma alışkanlıklarınız

Gerçekçi Olun

Günde 100 paragraf çözmek zorlu bir hedeftir. Bu hedefi gerçekçi bir şekilde belirlemek ve bunun devam eden bir çaba gerektirdiğini kabul etmek önemlidir. Hızlı bir şekilde ilerleme sağlayamayabilirsiniz, ancak düzenli çalışma ve azimle zamanla hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Kaliteye Odaklanın

Paragraf çözme sayısından ziyade kaliteye odaklanmak daha önemlidir. Her paragrafı dikkatlice okuyun, çözüm için geçerli kuralları uygulayın ve hatalarınızı analiz edin. Bu şekilde, paragraf çözme becerilerinizi gerçekten geliştirecek ve TM sınavında başarıya ulaşacaksınız.

Sınav Stratejisi

Günde 100 paragraf çözmek, TM sınavındaki başarı için tek başına yeterli değildir. Ayrıca etkili bir sınav stratejisi geliştirmeniz, zamanınızı iyi yönetmeniz ve tüm soru tiplerine aşina olmanız gerekir.

Sonuç

"Günde 100 paragraf çözmek", TM öğrencileri için faydalı bir hedef olabilir. Ancak bu hedefi belirlerken bireysel hedefleri ve ihtiyaçları dikkate almak önemlidir. Düzenli çalışma, kaliteye odaklanma ve etkili bir sınav stratejisi ile TM sınavında başarıya ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sıkılırsın hocam 400 devam et dıgerlerine calıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiyosanAL

Eşit ağırlık öğrencisi için yeterlimi?
    3 haftadır 40 çözüyorum artırmak istedim o yüzden soruyorum.

Hocam günlük 35-40 paragraf için yeterlidir, biz paragrafı beyne alıştırmak için çözüyoruz yeni soru kavratmıyoruz ki.
    Geriye kalan enerjinizi sayısal derslerde harcayın derim
  • 40 bana gerçekten hiç çözmemişim gibi hissettiriyor kitap okuyorum 20-30 dk yatmadan önce kitap okumanın yerıne 60 test çözüp 100 e tamamlamayı düşünüyordum ama bakalım napıcaz şuan kafam karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecekGelecek -- 29 Ekim 2015; 12:06:48 >
  • Sorsan matı max 20 nettir hala paragraf ta paragraf gidin mat kasın

Piyasada paragraf kitabı bırakma ygs de gene 20 net yapma ihtimalin var

• quote:

Orijinalden alıntı: SummerBreeze

Sorsan matı max 20 nettir hala paragraf ta paragraf gidin mat kasın

Piyasada paragraf kitabı bırakma ygs de gene 20 net yapma ihtimalin var

2. cümlenize katılıyorum hocam, piyasada isterseniz paragraf kitabı değil sorusu bırakmayın sınav heyecanıyla 1-2 kelime yanlış anladınız veya atladınız tüm soru gidebilir
  • SummerBreeze kullanıcısına yanıt
    Öneriniz nedir hocam ?
    40soeu + kitap okuma daha mı iyi olur?
    Mat1 için günümün 2-3 saati gidiyor.Netlrrim 15-20
    Okulda konu olarak üslü ifadelerdeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecekGelecek -- 29 Ekim 2015; 12:58:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Paragraf için günde 40-45 soru ideal. Kitap okumana gerek yok gerçekten.

Geçen sene kitap falan okumadım ara sıra paragraf çözdüm, denemelerde yapamadıklarıma baktım 30 net geldi Türkçe.

Burada her öğrencinin en kritik dersi matematiktir. Fırsat buldukça matematik çalış o 15 neti 25 lere çıkarmaya bak. Çünkü gerçek sınavda matematik dershane denemelerinden çok daha zor oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.