Bildirim
TM SEÇSEM OLURMU !!!(acillllllllll)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lise 1 notlarını yazmışsın tm seçsem olur mu diyorsun.. Hedeflediğin bölüm nedir, derslerdeki temelin nasıl? Bunları senden iyi bilecek halimiz yok sanırım... -
quote:
Orijinalden alıntı: canoz21
Lise 1 notlarını yazmışsın tm seçsem olur mu diyorsun.. Hedeflediğin bölüm nedir, derslerdeki temelin nasıl? Bunları senden iyi bilecek halimiz yok sanırım...
hedeflediğim bölüm öyle hukuk felan deil :) kamu yönetimi :).derslerdeki temelime gelince türkçem çok iyidir tarih coğrafya süperdir.matematik temelimde fena deildir -
Madem temelin var seç o zaman, niye burada soruyorsun ki -
quote:
Madem temelin var seç o zaman, niye burada soruyorsun ki
tmm ama matematik yıl sonu notu 2 geldi.orta okulda çok iyi olmasada iyiydi :) -
Yani neden 2 geldiğini biz bilemeyiz di mi? Sınavlarda mı saçmaladın yoksa matematiğin senin düşündüğün kadar iyi değil mi bunu bilecek kişi sensin sonuçta. O yüzden burada bizim seç veya seçme dememizin çok da bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bir de şu var eğer kamu yönetimi istiyorsan tm'den sınava girmek zorundasın, o yüzden bir an önce kararını netleştirip çalışmaya bak derim. Zaman hızla akıp gidiyor, sonra konular yetişmeyebilir. -
quote:
Yani neden 2 geldiğini biz bilemeyiz di mi? Sınavlarda mı saçmaladın yoksa matematiğin senin düşündüğün kadar iyi değil mi bunu bilecek kişi sensin sonuçta. O yüzden burada bizim seç veya seçme dememizin çok da bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bir de şu var eğer kamu yönetimi istiyorsan tm'den sınava girmek zorundasın, o yüzden bir an önce kararını netleştirip çalışmaya bak derim. Zaman hızla akıp gidiyor, sonra konular yetişmeyebilir.
ben matematiğime iyi demiyorum zaten orta gibi bişey bizim orda bi abi vardı sözelleri çok iyi yapmıştı matematiğide belli bi seviyede tuttu şimdi gazi kamu yönetiminde matematiğimin süper olmasına gerek yok diye düşünüyorum bu sene kamu yönetimi puanlarına baktımda 370 380 390 400 gibi bi puanları var.ben pek anlamam bu puanlardan sence çok yüksek puanlar mı? hem konu kaybetmiyorum.
-
Kamu Yönetimi tm-2 puan türünden öğrenci alıyor. Yani sözelleri iyi tutup matematiği de belli seviyeye getirerek bahsettiğin puanları tabi ki alabilirsin, yüksek puanlar değil... Ama bunun için de sadece temel yetmiyor tabi ki çalışmak lazım. (ki temelinin de çok iyi olmadığını söylüyorsun) Sonuçta ikinci bölüm de dahil olmak üzere sınava girmen gerekiyor. Ayrıca şu an alanın sözel sanırım, eğer kamu yönetimi seçersen okul puanın da belli ölçüde kırılacak onu da göz önünde bulundurmanda fayda var. Matematiği yapamam diyorsan kendi alanından bölümlere yönelmen daha sağlıklı olur bence... -
quote:
Kamu Yönetimi tm-2 puan türünden öğrenci alıyor. Yani sözelleri iyi tutup matematiği de belli seviyeye getirerek bahsettiğin puanları tabi ki alabilirsin, yüksek puanlar değil... Ama bunun için de sadece temel yetmiyor tabi ki çalışmak lazım. (ki temelinin de çok iyi olmadığını söylüyorsun) Sonuçta ikinci bölüm de dahil olmak üzere sınava girmen gerekiyor. Ayrıca şu an alanın sözel sanırım, eğer kamu yönetimi seçersen okul puanın da belli ölçüde kırılacak onu da göz önünde bulundurmanda fayda var. Matematiği yapamam diyorsan kendi alanından bölümlere yönelmen daha sağlıklı olur bence...
canozz sen beni 12. sınıfmı zannediyon ben daha 10.sınıfım. okul puanım kırılmıcak demek oluyor.yani daha yolun başındayım :) konu eksiğim felanda yok.hem matematiği çok iyi yapamam iyide yapamam ama orta halli bişiler yapıyom.sözellerim çok iyi.
-
Diğer konuda şöyle bir şey yazmışsın da,
quote:
elbette çalışıcam canım çalışmadan olurmu.lise 1 de matematiğim 3 geldi lise2 de 2 lise 3 de 3 sizce benim için nasıl kolay mı zor mu çok çalışıcam
http://forum.donanimhaber.com/m_53720714/tm.htm#msglink_53721874
O yüzden son sınıf sandım doğal olarak. Madem 10.sınıfsın böyle kaygılara kapılmana dahi gerek yok, hedefini belirle çalışmaya devam. Kamu Yönetimi istiyorsan tm'ye geç tabi daha yolun başındasın.. -
quote:
Diğer konuda şöyle bir şey yazmışsın da,
quote:
elbette çalışıcam canım çalışmadan olurmu.lise 1 de matematiğim 3 geldi lise2 de 2 lise 3 de 3 sizce benim için nasıl kolay mı zor mu çok çalışıcam
http://forum.donanimhaber.com/m_53720714/tm.htm#msglink_53721874
O yüzden son sınıf sandım doğal olarak. Madem 10.sınıfsın böyle kaygılara kapılmana dahi gerek yok, hedefini belirle çalışmaya devam. Kamu Yönetimi istiyorsan tm'ye geç tabi daha yolun başındasın..
tmm tmm suç bende doğru ben bunu bi akrabamla kullanıyom ondandır.hedef belli konu eksiğim yok. şu anda tek sorun metematik onu biraz daha geliştirmem lazım.sözellerde hiç bi problemim yok okul birincisiyim sözel derslerde.
-
yani bu derslerle tm olur dimi bu arada sen üniversitemi okuyosun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X