Bildirim
Tm sıralama yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Upp -
Ben 15-20 diyorum hocam -
Bana ne gelir sence hocam
Tyt:
Tr:30
Mat:31
Sos:14
Fen:14
Ayt
Mat:34
Edeb-sos:33. Obp:87 şimdiden teşekkürler Tmyim -
hocam bence ilk 5k kesin gelir size
TYT 77.25 AYT 58.5 OBP 78
Bu netlere tahmininiz nedir? -
25-30 arası ama 30 aşşağısını görmezssiniz bence -
Bana ne gelir hocam -
40 K ya da razıyım :) -
Necro kardes senle netlerimiz ayni. Benim tyt senden 2 fazla, ayt senden 1 az, benim obp 89. Gecen seneye oranlayinca erzincanda falan hukuk tutuyor ancaak bu sene siralamalar belki de 10 bin asagi dusecek sinav sistemi ve sayisalcilar nedeniyle. O yuzden cok da sok olmamak lazim :) -
Hocam 20-30 arası bence -
valla hocam kendimi o kadar kötüye hazırladım ki yani öyle bişey olsa sevinçten çıldırırım -
inşallah hocam -
Bence tam yığılmanın olacağı aralıktasın -
Yok hocam dusecek derken kotu anlamda yani mesela biz belki 30 binde olacakken 45 binde olcaz ama erzincan hukuk da 29 binden aliyorsa 40 45 binden alcak onun gibi demek istedim. Zaten sen bunlari biliyondur niye acikladim insallah 30 35 binde oluruz ya ama ilk 15 bindeki sayisalcilarin bizi otomatikmen gececek olmasi urkutucu -
Hocam bu netler yigilmanin neresinde olabilir 40 k icinde olabilir mi sence -
olabilir evet -
aynen hocam biliyorum sıkıntı yokta bu sene ortalık karışık ne olur hiç belli olmaz -
35 50 arası bence net bise söylemek zor sayısalcılar falan... -
Hedef ne hocam senin -
hukuk psikoloji olmazsa marmara ing işletme veya ytü ingilizce iktisat bunlar olmazsa sayısaldan yazıcam senin ?
Benzer içerikler
- telegram kitap pdf grupları
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- tıp okumak zor mu
- tyt mi zor ayt mi
- odtü mü boğaziçi mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X