Şimdi Ara

TM Sıralamaları ( Foruma veda hakkınızı helal edin ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
15
Favori
15.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010da ilk 60binde 13 bintmci varmis bu yil daha azdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modernpalyaco M kullanıcısına yanıt
    Olabilir tabi bunlar tamamen benim gözlemlerimle oluşturmaya çalıştığım kesin olmayan bilgiler sadece tahmin .

• 65 bindeyim ham puanda ilk 10 bin olur mu ?
  • Lysde ne yapabiliceğin konusunda bi yorum yapamycam . Ben sadece önünde olduğunu düşündüğüm kişi sayılarını yazdım ilk mesajda sıralamana göre bakabilirsin . Başarılar

• Allah razi olsun kardes emegine saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandal135

Allah razi olsun kardes emegine saglik

Yararlı olmuştur umarım . Teşekkür ederim :)

• Güzel konu teşekkürler. Bu arada senin sonucun nasıl durumun iyiydi diye hatırlıyorum.

• 38 k dayım edebiyat sıfır mat iyi. 2 buçuk ayda ilk 5k çok mu abartı ?bide bu edebiyatı cep kitaplarından tek halledebilinirmi
  • ygs 5 110 k dayım önümde ne kadar eşit ağırlık vardır ve hukuk için şansım nedir saolun şimdiden
  • Soprannaturale S kullanıcısına yanıt
    Ygs 5 : 15k umarım senin içinde hayırlısı olur :) teşekkür ederim

• tudmore T kullanıcısına yanıt
    Gerçekçi olmak gerekirse edebiyatı 40+ yaparsın bu da seni 9-10k'ya çeker diye düşünüyorum ama ciddi ciddi çalışıcam el kitabıyla kalmycam diyosan 5k neden olmasın .

• mchtk11 M kullanıcısına yanıt
    Tahminen 45-50k arası bi tmci vardır önünüzde . Matematik 35+ Geometri 15+ Edebiyat 48+ Coğrafya 18+ yaparsan çok güzel bi hukuk fakültesine yerleşirsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Ygs 5 : 15k umarım senin içinde hayırlısı olur :) teşekkür ederim

Tebrikler benim de 24 bin geldi inşallah tm1 de iyi bir yerlere çekebilirim kolay gelsin.

• Soprannaturale S kullanıcısına yanıt
    Aramızda ciddi bi puan farkı yoktur zaten lysde benden 4-5 net fazla yapmanız durumunda aynı sıralamaya ulaşırız . Tebrik ederim :)

• netlere bakıp belli bir sınırlama yapmak doğru değil. gösterdiğin büyük ihtimalle 2010 ygs lys, yani sınavların en basit olduğu ve puanların hayliyle en yüksek olduğu yıl. en fazla 2011'dir. o seneler puanlar daha yüksekti 12 ve 13'e göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netler veya puanlara göre yaptığım bi sıralama değil . Kişilerin bu yıl ki başarılarına göre yaptığım bi gözlem . Daha önceki yılların sınav verilerini kontrol etmedim bile . Reyting ölçümüne benzer bi uygulamayla böyle bi kanıya vardım kendimce . Bunlar tamamen öğrenci başarısı ve öğrenci sınav sonuçlarının toplu düşünülmesi ve gözlemlenmesi sonucu elde edilmiş şahsi fikirlerdir . Ve tamamen 2014 ygs sonuçları baz alınarak yapılan tahminlerdir . Ilk mesajda da belirttiğim gibi bunlar benim tahminlerim .

• saol moral verdin :)
  • mchtk11 M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sadece düşüncelerimi belirttim :) başarılar

• ilk 10k'da 1k'yı geçmez baboş. ama diğer rakamlar olası. emeğine sağlık hayırlı forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Netler veya puanlara göre yaptığım bi sıralama değil . Kişilerin bu yıl ki başarılarına göre yaptığım bi gözlem . Daha önceki yılların sınav verilerini kontrol etmedim bile . Reyting ölçümüne benzer bi uygulamayla böyle bi kanıya vardım kendimce . Bunlar tamamen öğrenci başarısı ve öğrenci sınav sonuçlarının toplu düşünülmesi ve gözlemlenmesi sonucu elde edilmiş şahsi fikirlerdir . Ve tamamen 2014 ygs sonuçları baz alınarak yapılan tahminlerdir . Ilk mesajda da belirttiğim gibi bunlar benim tahminlerim .

dedikleriniz yanlış demedim, karşı çıkmadım zaten.

ilaveten olarak, sınavın zorluğuna göre daha düşük netlerle de böyle sıralamaları çekebilirsiniz anlamında ekledim. yani 400puanla 45k olmuş, bu sene 45k 375puana falan denk geliyor. Lysler aşırı kolay gelmezse daha düşük netlerle çekilebilir bu sene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.