Şimdi Ara

TM Sıralamaları ( Foruma veda hakkınızı helal edin ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
15
Favori
15.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kimse yanlış anlamasın da buradaki kimse benim rakibim değil zaten ben kendimle yarışıyorum . Hedefim 1k 50-60kdan 10kya çekmeye çalışan adamla ne derdim olur benim ygs 15k zaten . Saçma sapan konuşma .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanza.com ygs netlerinizi 2013te sıralamanız bu seneye denk gelicek şekilde yazın ve lys netlerinizi dediğiniz gibi yazın . 2013lys sıranız büyük ölçüde doğru geliyo zaten . Ona göre bu yılı değerlendirirsiniz .

• colemerg1 kullanıcısına yanıt
    Konuya belki de en iyi yorumu sen yaptın . Ben bana söylenilen netlere göre yorumumu yapıyorum zaten kimseye net bişey söylemedim . Kişiyi en iyi kendisi tanır . Herkes kendi kapasitesini bilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Kimse yanlış anlamasın da buradaki kimse benim rakibim değil zaten ben kendimle yarışıyorum . Hedefim 1k 50-60kdan 10kya çekmeye çalışan adamla ne derdim olur benim ygs 15k zaten . Saçma sapan konuşma .

Sana mı soracağız nasıl konuşacağımızı değişik ? Gelmişsin burda arkan el verdiği sürece sallıyorsun neymiş olanaksızmış neymiş imkansızmış tsubasa o netlerle 2013 e göre 15k ya çekiyor sıralamayı, ece diye birine olanaksız demişsin 40 mat 10 geo 45 edebiyat 18 coğrafya ile 8k ya çekebiliyor ya adam gibi söyle tahminini yada hiç bulaşma bu işe ben sallamam o sallamaz fakat adamın teki seni kaale alıp ders çalışmayı bırakır hakkına girmiş olursun herifin....

ÖZET OLARAK;
    BU ADAMI KAALE ALMAYIN BEYLER İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK SİZ ÇALIŞIN ÇALIŞTIĞINIZ ZAMAN ELBET HAKKINIZI ALIRSINIZ PUANZA.COM BURDAN KENDİNİZE UYGUN NETLERİ ÇIKARIN HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞUN BU VE BUNUN GİBİLERİDE SALLAMAYIN BIRAKIN KENDİ KAFALARINA GÖRE TAKILSIN EMBESİLLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1alkan -- 11 Nisan 2014; 22:19:25 >

• burak1alkan B kullanıcısına yanıt
    Kahraman kardeşim herkesi yanlış yapmaktan kurtardın . Keşke senin ciddi anlamda konuşabileceğin seviyede biri olduğuna inansaydım da açıklama yapsaydım sana . Üzgünüm bu mesajına verebileceğim en iyi cevap bu . Başarılar dilerim .

• quote:

Kahraman kardeşim herkesi yanlış yapmaktan kurtardın . Keşke senin ciddi anlamda konuşabileceğin seviyede biri olduğuna inansaydım da açıklama yapsaydım sana . Üzgünüm bu mesajına verebileceğim en iyi cevap bu . Başarılar dilerim .

Doğruları söyledik diye seviyemiz mi düştü ? Yesinler senin efendi çocuk ayaklarını Hadi sen milletin umutlarını kırmaya devam et anlayan anladı zaten senin ne mal olduğunu

• burak1alkan B kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim herkes benim ne olduğumu ne yapmaya çalıştığımı anladı . Iyi akşamlar :)

• mmorwen kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyoruz yahu.....

• arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    hacı abi şimdi benim ygs5 36k,ygs4 15k,ygs3 17k Galatasaray İİBF için ne kadar şansım var (okuldan 24 puan gelecek )
  • brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    Okul puanı seni baya zorluyo . 45 matematik 50 edebiyat yapmalısın bence . Diğerleride 20+ olmalı mutlaka . Yaparsın umarım

• arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    İsminizi aras diye alıp hitap etmek istiyorum.
    Aras bey, aksine insanlara mantıklı birisinin az da olsa hayallerini desteklemesini takdir edici karşıladım. Siz beni, sanal ortam gereği diyeceğim, yanlış anladınız. Sondaki umut verici mesajınız için de teşekkür ederim. Kolay gelsin diyorum :)

• quote:

Okul puanı seni baya zorluyo . 45 matematik 50 edebiyat yapmalısın bence . Diğerleride 20+ olmalı mutlaka . Yaparsın umarım

İnşallah hocam bakalım
    Yarın matematik ve edebiyat çalışmalarına hız versem çok iyi olacak anlaşılan çünkü 45 matematik benim içim gerçekten zorlayıcı edebiyat bir ihtimal.
    İstanbul'da Galatasaray ile Marmara Arasında neden doğru düzgün bir okul olmaz ki

Bu arada iyi dileğin için çok teşekkür ederim hocam

• eceaydin kullanıcısına yanıt
    Bende isminiz Ece olduğunu düşünerek size Ece hanım diye hitap edicem :)
    Son mesajınızdan anlaşıldığı üzere gerçekten bi yanlış anlaşılma söz konusu . Benim size yazdığım ilk mesajlarında ciddi olmadığını üslubumuzda duyduğum rahatsızlıktan dolayı öyle cevaplar verdiğimi anlamışsınızdır . Konuya daha önce de yorum yapmıştınız sanırım . Dediğim gibi iyi bi çalışmayla 10kdan çok daha iyi bi sıralama elde edebilirsiniz . Yanlış anlaşılma sonucu kullandığım üslubumdan dolayı özür dilerim bu arada . Iyi çalışmalar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasqwe030 -- 11 Nisan 2014; 23:39:16 >
    Çok haklısın . Ama dediğim gibi iyi bi çalışmayla gayet olabilicek bişey :) iyi çalışmalar

• quote:

Çok haklısın . Ama dediğim gibi iyi bi çalışmayla gayet olabilicek bişey :) iyi çalışmalar

çok teşekkür ederim hocam gerçekten çok moral verdin doğrusu.Burada çok güzel bir iş yapıyorsunuz Allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

İnşallah hocam bakalım
    Yarın matematik ve edebiyat çalışmalarına hız versem çok iyi olacak anlaşılan çünkü 45 matematik benim içim gerçekten zorlayıcı edebiyat bir ihtimal.
    İstanbul'da Galatasaray ile Marmara Arasında neden doğru düzgün bir okul olmaz ki

İTÜ ekonomi açtı geçen yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Mirror -- 11 Nisan 2014; 23:46:17 >

Olabildiğince gerçekçi olmaya çalışıyorum ben yorum yaparken . Az önce o gemi bir gün gelecek nickli arkadaşımızın verdiği güzel bi örnek var . 45kdan pes etmemiş çalışmış bi arkadaşımız lysyi full çekip Türkiye 40.sı olmuş . Full çekmeyi hedefleyenler vardır mutlaka hedeflerimizi olabildiğince yüksek ve aynı zamanda gerçekçi tutarsak yapabiliriz . Teşekkür ederim güzel yorumun için .

• Black Mirror kullanıcısına yanıt
    Oturması lazım bence . Ayrıca ben teknik üniversitede işletme ekonomi gibi bölümleri tıp açmak gibi buluyorum . Tabi bu benim düşüncem sadece .

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Mirror

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

İnşallah hocam bakalım

İTÜ ekonomi açtı geçen yıl

Açtı da ben anlayamadım o bölümü şimdi İşletme Fakültesi içinde gözüküyor İtü Ekonomi ama (benim dışişlerinde çalışma gibi bir isteğim var ) dışişleri bakanlığı üniversitelerin İİBF,Siyasal Bilimler ve Hukuk fakültelerinden alım yapacağını yazmış.Mesela marmara bundan sonra İİBF sini dağıttı Siyasal bilimler fak. iktisat fak. işletme fak. gibi bölümlere ayırdı yani şu durumda bir İktisat mezunu başvuru yapamıyor diye biliyorum.Aynı şey İTÜ için geçerli mi değil mi çok muallaktayım ama puan öyle gelirse el mecbur yazıcam ve seve seve de okurum bölümü (keşke kazansam ).Bakalım ya hayırlısıyla bir tercih dönemi gelsin o zaman detaylıca araştırmasını yaparım.

@arasqwe030 Çok doğru söylüyorsunuz hocam önce isteyip sonra çalışmak lazım.tekrar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 11 Nisan 2014; 23:58:43 >

• Peki ygs1de ilk 60k da kac tmci vardir?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.