Şimdi Ara

TM Sıralamaları ( Foruma veda hakkınızı helal edin ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
15
Favori
15.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın . Az önce ilk haline getirdim . Büyük ihtimalle böyledir diye düşünüyorum zaten . 50kdan sonrası için çok net yorum yapamıyorum ama 50k için bence son yazdıklarım %90 yakın rakamlar . Bu benim fikrim . Sana da teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tahminlerinize biraz daha tm ekliyerek katılıyorum ama yanlılgıya düşülmemesi için şunuda ekliyim şimdi atıyorum ygs 5 80 k da 30 bin tm ogrencisi var yaklaşk olark boyle kabul ama ek olarak şôle bir şey var cogu ilk 20 bin sayisal edebiyattanda sınava giriyorlar ve 25 -30 edebiyata rağmen ygsnin iyi olması ve matematik geometri netlerinin yüksekligi sonucu cogu ilk 15-20 binde oluyor birde ygs nin kotu gecmesi sebebiyle sonradan tm ye donenler var yani bunlarida ekleyince şisiyor sıralama bende ygs 5 te 100 binlerdeyim araştrdm bu sonuç ckti

• Tr

• Ygs5te 25 bininci oldum.lys ile ilk bine girebilirmiyim

• Aras birde benim sorumu cevaplarsan sevinirim

• ygs5 418 13500

ygs6 430 12500

ve obp 42

sayısalım tm ye gecsem ortalama kac net yapmam lazım sızce lys lerde bogazıcı ısletme ıktısat ıcın

bide tm ye gecsem mı beyler ne yapardınız sız olsanız ? lys feni ıyı olmayan ama matematıgı ıyı olan bırı ıcın
  • bengi320 B kullanıcısına yanıt
    Lys netlerine bağlı . Obp düşük değilse 42+ matematik 20+geometri 50+edebiyat 20+coğrafya seni hamda 1kya taşır .

• Obp 50 gelecek geri mi atar

• .1327. . kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi matematik yapacağını düşünüyosan edebiyata yeni başlycağın için 43+ matematik yapmalısın . Edebiyattanda 45+ yapmalısın en kötü . Coğrafya ve geometriden toplam 9-10 yanlış hakkın var . Obp düşük çünkü .

Diğer soruna gelicek olursam bugüne kadar hiç işletme iktisat gibi bölümler düşünmediysen kulaktan dolma çok iyi oku iyi para kazanırsın Boğaziçi'nden mezun olursan çok iyi yerlere gelirsin gibi söylemlere bakıp tercih yapmayı düşünüyosan bence yanlış yaparsın çünkü daha önce hiç düşünmediğin bi işte başarılı olup iyi yerlere gelemezsin . Yapıcağın meslek hayalindeki meslek olsun emeğine yazık etme derim . Ama zaten işletme iktisat kafanda olan bölümlerse iyi bi edebiyat çalışmasıyla şimdiden hayırlı olsun :)

• bengi320 B kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 100-150 sıra arası geri atabilir atmayadabilir ama öyle gözle görülür bi fark olmaz obp kötü değil bence .

• krcssz K kullanıcısına yanıt
    Ygsde iyi yapıp öylesine giren sayısal öğrencileri sıralamaya etki etmez şöyle etmez çünkü onlar tmden tercih yapmıyo . Ikinci noktada ise sonradan tmye geçen sayısalcılar ben ilk20kda olup kötü yaptım deyip tm çalışıcak çok öğrenci olduğunu düşünmüyorum . 20k-40k arası bandında bu tarz 2-3k 40-80k bandında bu tarz 7-8k öğrenci olduğunu düşünüyorum . Bunlardan başarılı olan sayısı da 5k ama başarıları genelde 10k sonrası oluyo yani tmnin ilk10ksnda sonradan dönen 10k öğrenciden belki 1k öğrenci olur o da olmayabilir .

• Çalışmaya devam ,tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Ygsde iyi yapıp öylesine giren sayısal öğrencileri sıralamaya etki etmez şöyle etmez çünkü onlar tmden tercih yapmıyo . Ikinci noktada ise sonradan tmye geçen sayısalcılar ben ilk20kda olup kötü yaptım deyip tm çalışıcak çok öğrenci olduğunu düşünmüyorum . 20k-40k arası bandında bu tarz 2-3k 40-80k bandında bu tarz 7-8k öğrenci olduğunu düşünüyorum . Bunlardan başarılı olan sayısı da 5k ama başarıları genelde 10k sonrası oluyo yani tmnin ilk10ksnda sonradan dönen 10k öğrenciden belki 1k öğrenci olur o da olmayabilir .

Hocam ben anlatamamışım demek ki neyse :-D

• Hocam sırf bu konu için üye oldum
    Ygs 5 sıram 49k. Okul puanım 40 civarı gelicek . Istanbul Yada marmara hukuk istiyorum .
    Sorularım şunlar kafamı çok kurcalıyor cevaplarsanız çok sevinirim .
    Ilk 15 k ya girmek için lys netleri söylermisiniz. Ve ilk 15 k da okul puanı beni geri atarmı atarsa ne kdr atar ve nasıl telafi ederim .
    Cevabınızı bekliyorum çok teşekkürler .

• Stabil123 S kullanıcısına yanıt
    Lys
    Matematik : 31
    Geometri : 18
    Edebiyat : 48
    Coğrafya : 18
    Bu netlerle 11k oluyosn obp seni 4k civarı geri atar .
    Bu geçen yılki sınava göre yapılmış bi değerlendirme. Matematik daha kolay gelirse daha yüksek netler yapman gerekebilir ama üç aşağı beş yukarı böyle .
    Başarılar dilerim .

• YGS 5 ve 6'ta 19k'yım. Belki biraz abartı ama 1500 veya 2000'lere gelinebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Lys
    Matematik : 31
    Geometri : 18
    Edebiyat : 48
    Coğrafya : 18
    Bu netlerle 11k oluyosn obp seni 4k civarı geri atar .
    Bu geçen yılki sınava göre yapılmış bi değerlendirme. Matematik daha kolay gelirse daha yüksek netler yapman gerekebilir ama üç aşağı beş yukarı böyle .
    Başarılar dilerim .

Hocam 4 k geri atması çok değil mi ya . Bi kaç soru fazla çözsem mesela bu fark kapanmaz mı

• Stabil123 S kullanıcısına yanıt
    Ham da ne kadar iyi yaparsan o kadar az geri atar mesela 7kda 2 k geri atar

• threeeyed kullanıcısına yanıt
    Hiç abartı değil. Obp 51-52 civarıysa .
    Matematik : 40+
    Geometri : 21+
    Edebiyat : 50+
    Coğrafya : 20+
    Çok rahat ilk 2k

• hocam simdi ilk 10kda 1k tmci varda. ordan bi 2k mfci tmden onumuze geccek die dusunuorum. bunun soylebi onemi var. simdi biz siralamaya bakarken atiorum x universitesi 5kdan almis dioruz. ama bu 5k seklinde verilen taban siralamada tmden oylesine giren mfcilerde dahil. ondan dolayi dedim.

yani ozetlemek gerekirse mfci dahil etmek onemli. cunku eger mfci tmden girmesiyde boun siyaset 2kdan degil 700lerden alirdi.

ondan dolayi ozet olarak ilk 10kda 1k has tmci 2kda tmden gircek mfci var diyebiliriz.

5kda da 500tmci. 1k mfden gircek die dusunuorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.