Şimdi Ara

TM Sıralamaları ( Foruma veda hakkınızı helal edin ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
15
Favori
15.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim haklı olabilirsin de seni ilgilendiren tercih yapıcak insanlar yani tmciler. Ne bakıyosn tmden giricek sayısalcılara 2k girse 50si tm tercih eder . 10k giren sayısalcı boş değildir . Yani bizi ilgilendiren kısmı tercih edicek olanlar . Sıralamada ne yazdığı önemli . İşletme 1650yle mi alıyo evet kaçı has tm kaçı mf diye düşünmenin anlamı yok sıralamada en kötü 1650 olmaya bak :) iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen senede sayısalcı olup tmden girenler vardı bu senede var onların tmden tercih yapacaklarını zaten tmci sayıyoruz.yani ygs 5 te 50 k da olan biri aynı puanı lysde aldıgında direk 10 k oluyor.
  • beyler ygs-5 de 320k dayım hedef üni versitem tm-1 puanı 295 ortalama kaç net yeterli olur
  • yg5 400k önümde kaç tane tm ci vardır? ayrıca bu sıralamayı 40k ya çekme ihtimali varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanblackflag

yg5 400k önümde kaç tane tm ci vardır? ayrıca bu sıralamayı 40k ya çekme ihtimali varmı?

ve kaç netle bu sıralamaya çekebilirim?
  • arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    Allahım ağlamak istiyorum 5-8 bindeyim demek

• Ay sabahtan beri biri şu soruma cevap versin diye bekliyorum
    Ygs 5 140 k
    Benim 30 k ve altına cekme sansım nedir
    30 k icin kaç net yapmam lazım okul puanım 46-48 arası gelcek simdiden tesekkür ederim

• okul puanı hemen lys ye eklenip sıralama öylemi şekilleniyor ?
  • ts pekii ? :/

• ts hakkinda tahmini olan yok mu?

• ygs 5 45 k o zaman 6-7 k da oluyorum.Sayısaldan tmye geçen yığınla öğrenci var sırf dershane sınıfımda bile 4-5 tane .Bunları da içine katarsak sıralama değişir bence.
  • arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    öncelikle gercekten cok yararlı bilgiler olmusbenimde bir sorum olacak ygs 5 te 74k dayım aslında mf öğrencisiyim o yüzden mat ve geo iyi su sıralarda edebiyat ve coğrafya calısıyorum sence max kaca cekebilirim ilk mesajında 70k da 15-20 k var demişşiın cevabını merakla bekliyorum simdiden tesekkürler bu arada hedef iyi bir hukuk fakültesi
  • ygs 5te 40bindeyim lys ye çok çalışmadım 15 bin olması mümkün mü ?
  • Aynı şekilde 70-80 binden ilk 15 bine de çekilebilir. Bunu anlatmak istiyorum hep ama herkes karşı çıkıyor olamaz imkansız diyor. Düzenli çalışan, pes etmeyen, azmini yitirmeyen, her zamanki gibi kazanıyor ve ÖSYM kesinlikle bunu istiyor, YGS'de çalışmayanların ya da zayıfların elenmesini, kişisel özellikleri güçlü olan kişilerin kazanmasını.

Geçen sene dershanemde sınıfımda bir kız vardı 130 bine girmişti. LYS'de 35 bine çekti. Doğuş %50 burslu hukuk'a gitti.

• Kim buna karşı çıkıyor? Bu tm'de imkansız değil ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Aynı şekilde 70-80 binden ilk 15 bine de çekilebilir. Bunu anlatmak istiyorum hep ama herkes karşı çıkıyor olamaz imkansız diyor. Düzenli çalışan, pes etmeyen, azmini yitirmeyen, her zamanki gibi kazanıyor ve ÖSYM kesinlikle bunu istiyor, YGS'de çalışmayanların ya da zayıfların elenmesini, kişisel özellikleri güçlü olan kişilerin kazanmasını.

Geçen sene dershanemde sınıfımda bir kız vardı 130 bine girmişti. LYS'de 35 bine çekti. Doğuş %50 burslu hukuk'a gitti.

kardeşim zaten ilk 70-80 binde olanlar ortalama netlerle lysde 20 bine girebiliyor.yani 80 binden 20 bine girmek zor bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yineyeniyenidenn

quote:

Aynı şekilde 70-80 binden ilk 15 bine de çekilebilir. Bunu anlatmak istiyorum hep ama herkes karşı çıkıyor olamaz imkansız diyor. Düzenli çalışan, pes etmeyen, azmini yitirmeyen, her zamanki gibi kazanıyor ve ÖSYM kesinlikle bunu istiyor, YGS'de çalışmayanların ya da zayıfların elenmesini, kişisel özellikleri güçlü olan kişilerin kazanmasını.

kardeşim zaten ilk 70-80 binde olanlar ortalama netlerle lysde 20 bine girebiliyor.yani 80 binden 20 bine girmek zor bir şey değil.

Burdakiler niye 50 binden çok rahat 15 bine gireceğini anlamıyor o zaman?
    Benim sözüm bilmeyenlere zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yineyeniyenidenn

quote:

Burdakiler niye 50 binden çok rahat 15 bine gireceğini anlamıyor o zaman?
    Benim sözüm bilmeyenlere zaten.

40 edebiyat 30 mat2 15 geo 15 coğ yapsan bile ilk 20 binde olunuyor 80 bine giren bir tmci.yani bu netlerde ortalama netler.

• sıralamam 9k obp 47 ilk 1500 için şansım ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenevre123

sıralamam 9k obp 47 ilk 1500 için şansım ne?

hedefimiz aynı sanırım ygs5k ama obp 44
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.