Şimdi Ara

TM SON DURUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs-5 60k. Edebiyatta cumhuriyette modernist romancılardayım ondan öncesi tam mezun olduğum için önümde kalan tiyatro ve batı edebiyatından bilgilerim var son denemem yayın denizinin 20'li edebiyat denemesinin 2.si 50 net yaptım matematikte altın karma denemesinin fdd yayınını çözdüm 51 net geldi. matematikte integralde alan geometride lys kısmı kaldı lys geometri için bu saatten sonra ne yapmam gerektiği için fikirlerinize açığım coğrafyaya başlamadım bu hafta sonu gireceğim fem denge denemesi var konu anlatım olarak nereden çalışmalıyım elimde eis föyleri mevcut ama baya bir detay girmiş coğrafya içinde önerilerinize açığım hedef dokuz eylül veya anadolu hukuk
  • Oo tm ye mf den geçen über akıllı kardeşimizin konusu ooo. Şimdi atomu parçaladığınızı sanın falan yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    MF'den geçmedim. MF okuduğum halde hep hukuk istedim. Mezun senemde hayalimi gerçekleştirmek için çalışıyorum. Ve evet, LYS Edebiyat sınavında türkçe kısmını yapıp "eheh ben de edebiyat yapıyorum" kafasına karşıyım. Edebiyat yapıyorum demek için 45+ yapılması gerek.

Bu arada naptın biz edebiyat çalışırken umarım atomu parçalamışsındir, ay yoksa fizik formülü falan mı ezberledin? :(

• ygs 58k son denemelerde

mat 47 (integral ve geo konulari eksik)

edeb 41 (tanzimattayim)

cog 20

10-15k olsun istiyorum ama edebiyatim en fazla 45 olur bu netlerle de olmaz gibi bilemedim bi fikrini alirim

• thehappyone kullanıcısına yanıt
    Valla kardesim olur edebiyati yükseltince neden olmasin

• kavinx kullanıcısına yanıt
    Of be tam beklediğim bi tane daha söylesene unuttuğun var bak

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Ben direkt seni unuttum ya neyden bahsediyosun bilmiyorum bile ama kindarmflisin demek:d

• cetinsangu kullanıcısına yanıt
    özel mesaja izin vermediğiniz için cevap atamadim

• Geodaki netlerin analitikten degilse analitik calis, analitik karsiligini hemen verir. Konikler vs. Eger netlerin analitiktense geonun geri kalan kismi 4haftada halledilmesi cok zor devamli calismayla olur, o yuzden sadece denemeden gitmen iyi olur. Edebiyat icin de gunluk 1 saatlik genel tekrarlar fayda saglayabilir ve doping hafiza

• CEOland C kullanıcısına yanıt
    İçinde 1 tane bile analitik yok :( Analitikten korktuğum için hiç bakmamiştim.

• kavinx kullanıcısına yanıt
    Aslindq bu guzel haber. Dedigim gibi analitik karsiligini çabuk verir, kesinlikle ustune gitmen gerek. Az bi miktar da cikmiyo analitik, eger mantigi iyi kavrarsan getirisi guzel olur

Peki nerden calismaliyim bir oneriniz var mi? Genelde kitaptan calisamiyorum fasikul de dahil, unutuyorum hemen. Onereceginiz bi youtube kanali var mi?

Tavsiyeniz icin cok teşekkür ederim.

• Kisiden kisiye degisir tabi calisma stili ama ben geoyu youtubeden dinleme taraftari degilim. Oneri olarak cok yardimci olamam ancak ceyhun hocayi baya ovuyolardi. Bi bakin isterseniz. cozumlu sorularda cozunlere dikkat ederek, her adimin neden yapildigini kavramak da ise yarar diye dusunuyorum. Ne demek rica ederim

Tamamdir tekrar teşekkür ederim. Iyi geceler :)

• Herkes hedefini ve netlerini yazsin diye başlık açsam bu kadar söylenmezdi:d

• quote:

Orijinalden alıntı: kavinx

özel mesaja izin vermediğiniz için cevap atamadim

Şimdi dene bakayım

• dreamcely kullanıcısına yanıt
    Evet gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HapifiPufidiCU H kullanıcısına yanıt
    Hocam netleri korursanız daha iyisi de olur bence

• Ygs 35k

Mat:52-60 arası değişiyor denemelerin zorluğuna göre

Edb:48-54 arası

Coğ:21-24 arası

Hedef İstanbul hukuk

• Grobari1970 kullanıcısına yanıt
    Kardesim neden bunu buraya yazdin yav anlayamiyorum gelen giden netini yaziyor oyle bir sey sormadim ki:d

Bu arada insallah hedefine ulasirsin. Netler guzel :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.