Şimdi Ara

TM SON DURUM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence mümkün hatta daha iyisi bile olabilir
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    bu netlerle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavinx

bu netlerle mi?

Netler kötü değil ki 45 mat 47+ edeb istediğiniz yere çeker bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MariJuann -- 17 Mayıs 2017; 16:45:25 >
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    Bu netlerle mi yoksa arttirmam mi gerek demek istemistim ama sanki netlerime kotu diyormusum gibi olmus:d

Teşekkürler yorumunuz için. :)

• kavinx kullanıcısına yanıt
    Balık hafızalı tm

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    bence sen beni takinti haline getirmissin ahah:d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hahahahaha kardeşim haklısın ben de millet yazdı diye yazdım ama sen başlığı TM son durum diye yazınca bizde netleri yazma isteği uyanıyor :D Sağ olasın bu arada umarım sen de istediğin başarıyı yakalarsın

• Grobari1970 kullanıcısına yanıt
    Haklısın, başlığın azizliği olmuş. Sağol
  • fena değil bazen edebiyatta çok ayrıntı soruları kaçırıyorum o yüzden edebiyat tekrarları yapıcam ve coğrafya çalışıyorum , hepimize kolay gelsin
  • ygs 200k

lysde edebiyat coğrafyadan 65 net mat geodan 20 net çıkartsam 60kya çeker miyim?
  • kardeşim ben size soruyorum, siz bana
    Hmm hemde egoist

hayır sadece iyi tespit yaparım
    Kendini tanımaman kötü olmuş

hı hı haklısın ondan kaç gün önceki mevzuyu gelmiş burda açıyorsun, ya kindarsın ya takıntılı
    Kendim hakkında yorum yapmadım ama sen bilirsin bu arada forumda not alma sistemi var tm kardeş. Mesela tıklıyosun yanına alıyosun notunu ondan sonra bi konuda mesajını gördün aa nickin yanında işaret var tıkla bak nota. Ama buna gerek yok yazar eser yapar gibi nick mesaj yap

tamam bak o zaman takıntılı değil kindarmışsın, gereksiz işler:d şahsen ettiğin lafı da seni de önemsemiyorum, istediğin yerde istediğin yorumu yap, bıkmadan aynı cevapları verebilirim:d
    ben de kendin hakkında yorum yaptın demedim bence cümleler arası bağlantıyı iyi kur kindarmfli:d
    yarın bi gün bi mahkemen olduğunda yazar eser yapanlar kurtarıcak seni ama olsundu bi tek fenciler varolsundu..
    Sen merak etme senin gibi bi tm yerine kafası çalışan bi tm bulurum. Geçen forumdaj bi tm ye takıldım mesela adam gayet seviyeli ve kafası çalışan biriydi

Seviyesizleştiğin birinden seviyeli yorumlar bekleme. Senin gibi sürekli birilerini küçümsemiyorum. Bir de bana egoist diyorsun. Şimdiye kadar konu açtın mı ya da herhangi bir konuya yorum yaptın mı bilmiyorum, denk geldiysem de musallat olmadım. Şahsen sürekli kendini yukarda gören biri bana ne derse desin umrumda olmaz. Seviyesizsem, kafam da çalışmıyorsa gelme konuma, yorum yapma. O gün kız olduğumu belirtip küfür edilmemesini istediğimde dahi "bak bak kız olduğunu belli etmeye çalışıyor" diyenler vardı, mf seçme sebebimin yalan olduğunu söyleyen vardı. Gereksiz yargılamaktan sıkılmadınız mı? Çok şükür kafam da çalışıyor. Sen istediğini de, umrumda değil ama bi git artık:d

Bas bloğu geç

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.