Bildirim
TM YE GEÇMEK İSTİYORUMM!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
istedigin meslege göre sec.10 yıl sonrasını düsün mesala. -
quote:
Orijinalden alıntı: BruceLee93
istedigin meslege göre sec.10 yıl sonrasını düsün mesala.
mesleği bi kenara bırakırsak çünkü sözelde MESLEK YOK gibi bişi.sence matematiğim 2 sözeller 5 tmde başarılı olurmuyum hukuk felan olcak diye demiyorum.başarılı olurmuyum -
olabilirsin cünkü 10.sınıfta kötü gelcek diye ilerdede gelcek diye bir şey yok.okuldakı notlar pek saglıklı olmuyor degerlendırme acısından ama dedıgım gıbı ıstedıgın bolme gore alan sec.ben mezunum emın ol o zamanlar dusunulmuyor ama 12.sınıfa gelınce ınsan anlıyor bazı şeylerı.ılerde yapmak ıstedıgın bölmü düsün ona göre seç.notun 2 olsa bıle sayısal ıstıyorsan sayısal oku yani -
Aman diyim.
TM dedigin adi ustunde Turkce-Matematik.
TM'de iyi bir seyler yapmak istiyorsan cok iyi matematigin olmasi gerekli.
Madem sorunun matematikle Sos ya da Dil bolumune gecmeyi dusun yetenekliysen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Robérto
Aman diyim.
TM dedigin adi ustunde Turkce-Matematik.
TM'de iyi bir seyler yapmak istiyorsan cok iyi matematigin olmasi gerekli.
Madem sorunun matematikle Sos ya da Dil bolumune gecmeyi dusun yetenekliysen.
tmmda tanıdıklarım var buarada geçtim tm ye ygsde mattan 15 lysde 7 tane yaptı sözelleri müthiş yaptı şimdi gazi kamu yönetiminde (iö) de yani bende yapabilirm hem ben mata hiç çalışmadım 2 geldi çalışsam 3 yapabilirm -
en azından tmde iktisat felan okurum sözelde hiç bişi kalmamış hem istediğim bölüm eada kamu yönetimi veya uluslararası ilişkiler roberto sen hangi bölümsün ??? -
Hukuk. -
quote:
Hukuk.
işte ben hukuk okumak istemiyorum ki yani hedefim çok yüksek deil.sözeldede bana göre meslek yok diye eaya geçtim.inşallah matematiği düzeltip eadan kamuyu veya uluslararası ilişkileri kazanıcam -
bişi daha sormak istiyorum ygsden temel matematikten 40 soru var geneli orta okulda gördüklerimiz yani ben 20 net yapamazmıyım çok mu zor bunu yapmak için matemetiğinin çok mu iyi olması lazım ki ... -
roberto sen hangi ünisin -
Ben Amerika'dayim suan. Ama sana soyle soyliyim degil 20 adam gibi oturup calisirsan cok rahat 30 ustu net bile yaparsin.
Ayrica goruyorum ki hedeflerini hep dusuk tutuyorsun 20 net, dusuk puanli bolumler vs. tabiki ben sana git en yuksegini dusun demiyorum.
Ancak hedefini 30+ net ya da istedigin bolumun en iyisi olan 3-5 universiteden biri olarak tutsan fena mi olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 15 Ekim 2011; 15:17:55 > -
quote:
Ben Amerika'dayim suan. Ama sana soyle soyliyim degil 20 adam gibi oturup calisirsan cok rahat 30 ustu net bile yaparsin.
Ayrica goruyorum ki hedeflerini hep dusuk tutuyorsun 20 net, dusuk puanli bolumler vs. tabiki ben sana git en yuksegini dusun demiyorum.
Ancak hedefini 30+ net ya da istedigin bolumun en iyisi olan 3-5 universiteden biri olarak tutsan fena mi olur?
aslında haklısın ama napıyım matematiğim okadar iyi deil.çalışırsam ki çalışıcam inşallah olur ama ben minimum 20 net dedim yani bu net istediğim bölüme tutuyor hem öyle kötü üniversitelerde değil hem bu temel matematik orta okulda lise 1 de gördüğümüz şeyler artık matematiğin üstüne daha çok düşcem inşallah 30 üstü yaparım ...
-
istediğim bölüm kamu yönetimi bu bölüm en iyi ankara siyasalda sonra odtü sonra hacettepe sonra marmara istanbul daha sonra dokuz eylül geliyor inşallah birine girerim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X