Şimdi Ara

tm2 tercihlerimi yaptım hangı hukuk gelebılr sızce arkadaşlar yardım lütfen :(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cilingir.s

quote:

Orijinalden alıntı: mert9027

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StupiFieD

samsundayım. Samsun gel hocam buralar cok güzel hukuk fakültesi çarşamba tarafında..
    doğuş zirve gelir snrm

3. tercihim samsun :) bende tercihLeri yaptıktan sonra öğrendim faküLtenin binasının çarşambada yapıLdığını.. neyse araba aLmak için bahanemiz oLur :D rahat bi 35-40 km var yanLış hatırLamıyorsam ? kırıkkaLede war 4te ve 6da.. sıraLamam 20032

ya kırıkkale hukuku çok ıstıorum yanı tercıh lıstemı de ona göre yaptım yaw.gelme ıhtımalı yuksek deıl mı sızce ??

biLemiyorum.. cuma-pazar arası herşeyi öğreneceğiz..

ya Inşallah kırıkkale hukuk ıkıncı öğretım gelır ama sıralamalar düşer mı bılmıorumkı oynama olur mu yanı?????

• quote:

Orijinalden alıntı: mert9027

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StupiFieD

samsundayım. Samsun gel hocam buralar cok güzel hukuk fakültesi çarşamba tarafında..
    doğuş zirve gelir snrm

3. tercihim samsun :) bende tercihLeri yaptıktan sonra öğrendim faküLtenin binasının çarşambada yapıLdığını.. neyse araba aLmak için bahanemiz oLur :D rahat bi 35-40 km var yanLış hatırLamıyorsam ? kırıkkaLede war 4te ve 6da.. sıraLamam 20032

ya kırıkkale hukuku çok ıstıorum yanı tercıh lıstemı de ona göre yaptım yaw.gelme ıhtımalı yuksek deıl mı sızce ??

Eh sayılır... Dostum zaten 200 kişi mi ne var o kadar fark yok Erznan Kırıkkale arasında..

• heycandan stresten sıkıntıdan uyuyamıorum ya herjangı bır devlet hukuk gelmez mı bana ya?
  • İnşallah selçuk olur diyorum olmadı kırıkkale.Gerisi çöp fakülteler çünkü.Zirve-Doğuş-Çağ hele aman yarabbi.Hiç bakmadın mı sitelerine kaç prof.ları var hazırlık var mı ders programları nasıl diye.Devlet hukuk olsun bizim olsun diye yazmışsın öylesine.

quote:

İnş senn gibi hukuku böle çok isteyen yokturda gelir :)

Hukuku istemeyen ha?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmashMyPs3 -- 13 Ağustos 2010; 3:10:48 >
  • valla ne bıleyım hukuk olsun yeter kı dıorum yeterkı yerleşeyeım ama zaten selçukla kırıkkaleyı öne yazdım ama bılmıom kırıkkale hukuk falan tutar mı ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.