ya kimisi gelır ya o kadar düşme olur dıyo yanı 22bınden 19500 e falan ama kımısı zor dıo yanı bı şey anlamadm yanı alan ıçı alan dışından gerçekleşeen bı düşme yok mu zaten ?? bu arada saolasın erdem :))))
quote:
Orijinalden alıntı: CelLaTh
5-6-7-8 den biri... Muhtemel olan Erzincan kardeşim...
neden erzıncan kardeşım kırıkkale hukuk iÖ ondan daha düşük ve daha üstte yazılı onun gelme ıhtımalı daha yuksek deıl mı
5.
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchitekt
5.
neden erzıncan kardeşım kırıkkale hukuk iÖ ondan daha düşük ve daha üstte yazılı onun gelme ıhtımalı daha yuksek deıl mı
kardeş istek sırana göre yazdığın için listeden seçilmez, puanın ilk nereyi tutuyorsa oraya yerleşirsin. örneği sayısalda bir adam 1. oldu. yanlışlıkla van tıp yazdı, ardından hacettepe tıp yazdı. van tıp a yerleşir.
çağ gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: NevFan
çağ gelir.
neden kırıkkale hukuk falan gelmez mı yanı sıralamalar düşer falan dıolar önlerde sayısalcılar var dıe falan ??
quote:
Orijinalden alıntı: ay dikey
kardeş istek sırana göre yazdığın için listeden seçilmez, puanın ilk nereyi tutuyorsa oraya yerleşirsin. örneği sayısalda bir adam 1. oldu. yanlışlıkla van tıp yazdı, ardından hacettepe tıp yazdı. van tıp a yerleşir.
quote:
Orijinalden alıntı: ay dikey
o zaman krıkkale hukuk ıkıncı öğretıme yerleşme ıhtımalım erzıncandan yuksek mı ??
quote:
Orijinalden alıntı: StupiFieD
samsundayım. Samsun gel hocam buralar cok güzel hukuk fakültesi çarşamba tarafında.. doğuş zirve gelir snrm
3. tercihim samsun :) bende tercihLeri yaptıktan sonra öğrendim faküLtenin binasının çarşambada yapıLdığını.. neyse araba aLmak için bahanemiz oLur :D rahat bi 35-40 km var yanLış hatırLamıyorsam ? kırıkkaLede war 4te ve 6da.. sıraLamam 20032
quote:
Orijinalden alıntı: cilingir.s
quote:
samsundayım. Samsun gel hocam buralar cok güzel hukuk fakültesi çarşamba tarafında.. doğuş zirve gelir snrm
3. tercihim samsun :) bende tercihLeri yaptıktan sonra öğrendim faküLtenin binasının çarşambada yapıLdığını.. neyse araba aLmak için bahanemiz oLur :D rahat bi 35-40 km var yanLış hatırLamıyorsam ? kırıkkaLede war 4te ve 6da.. sıraLamam 20032
ya kırıkkale hukuku çok ıstıorum yanı tercıh lıstemı de ona göre yaptım yaw.gelme ıhtımalı yuksek deıl mı sızce ??
@mert yani, tabi ki öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: mert9027
quote:
Orijinalden alıntı: cilingir.s
quote:
ya kırıkkale hukuku çok ıstıorum yanı tercıh lıstemı de ona göre yaptım yaw.gelme ıhtımalı yuksek deıl mı sızce ??
biLemiyorum.. cuma-pazar arası herşeyi öğreneceğiz..