< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
hocam bilemiyorum acikcasi ama soyle dusunun tus birincisi 80 kusur puan aliyor muhtemelen 50-60 puan arasinda bi yigilma oluyordur. asiri zor degildir diye tahmin ediyorum ama tus gibi bi sınavdan da hicbi emek vermeden 60 alamazsin diye dusunuyorum. ortalama civari calisan biri alir bence
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 31 Ağustos 2024; 16:50:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tus birincisi gormustum iki defa ust uste birinci olmus Amacini cozemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
120 soru vardı sanırsam 120tanesinden 70 tanesini yapsan ne kadar puan oluyor. tam puan 100 üzerinden mi yoksa 80 üzerinden mi biraz garipmiş eğer 80 üzerinden ise |
evet ama ayrı ayrı hesaplanmıyor mu klinik ve temel puanları |
100-100, toplam 200 soru hocam. Geçen sene düşürmüşlerdi galiba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hmm peki 100 üzerinden mi hesaplanıyor mesela 100 sorudan 70 yapsak ne kadar oluyor ? |
Puanın nasıl hesaplandığı konusunda bir bilgim yok hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |