Şimdi Ara

Tus sıralamalarını anlamama yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    hic bilgim yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Katsayılar var hocam klinik>0,6 temel>0,4 puan olması seklinde(temelin katsayısı artırıldı bu tustan itibaren) instada çeşitli tus sayfaları var orada örnek puan hesaplamaları bulunmakta. Artı olarak puan hesaplama robotu da var İnternet'te, kacla asistan olduklarına dair puan listesi de var. Mart tusunda daha az kontenjan açılıyormuş, ağustosta daha çok. Alın bu bilgileri naparsaniz yapın.

Not:hemsirelik okuyorum

Edit: sorunuzun cevabına gelince 3000 siralama yapmak kolay olabilir 30k kişi giriyor sonucta(tip öğrencisi değilim sadece varsayımda bulundum) ama belli başlı bölümlerin asistanligi kadar asistanlık yaptığınız hastane de çok önemli. Vaka görmeniz, hocaların inisiyatifleri vs. 80 puan almak çok çok zor. Yukarıda forumdaslarin belirttiği gibi 100 temel 100 klinik ama size fark attıran temel bilimlerdir( yksde say öğrencisi için tyt'de tr-sos çözmek gibi dusunun).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamante35 -- 31 Ağustos 2024; 21:4:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diamante35 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

yok koç patolojiye gitti ve şu an amerikada usmle sınav sürecinde ilk 2 sınavını geçmişti en son

mart tus 1. de cerrahpaşa çocuk yazdı

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    ben instagram hesabının yorumlarında nereyi tercih ettin diye soran birine koç derma diye yanıt verdiğini hatırlıyorum o yüzden öyle dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 31 Ağustos 2024; 22:58:3 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    En yüksek puanı alanlar plastik cerrahi yazmıyor muydu çocuk ne alaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldegdon -- 31 Ağustos 2024; 23:19:51 >
  • geldegdon kullanıcısına yanıt

Plastik istifali yanlış hatirlamiyorsam

• ağustos tusunda kaç puan aldınız hocam

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt
    Tercihleri kabul edilmiyor fetö olaylarından dolayı direkt kendisinden öğrendim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fedamaster F kullanıcısına yanıt

Kimden bahsediyorsunuz hangi 1.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.