Şimdi Ara

Tm2de 453-454 puani olanlar bir baksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tm2de yerlestirme puani 453 ya da 454 olan varsa aranizda siralamasi ne gozukuyor yazabilir mi?

Sadece meraktan soruyorum, gecen sene yerlestigim icin puan kirildi yerlesmeseydim net kacinci siralarda olurdum onu gormek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mimilo07

Arkadaslar tm2de yerlestirme puani 453 ya da 454 olan varsa aranizda siralamasi ne gozukuyor yazabilir mi?

Sadece meraktan soruyorum, gecen sene yerlestigim icin puan kirildi yerlesmeseydim net kacinci siralarda olurdum onu gormek istiyorum

5 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: donjuan_562

quote:

Arkadaslar tm2de yerlestirme puani 453 ya da 454 olan varsa aranizda siralamasi ne gozukuyor yazabilir mi?

5 bin

Net mi bu ? Yoksa 5300 yuvarlak 5bin mi ? Yanlis anlama sadece teyyit etmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donjuan_562

quote:

5 bin

Net mi bu ? Yoksa 5300 yuvarlak 5bin mi ? Yanlis anlama sadece teyyit etmek istiyorum

yuvarlak 5 bin kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.