Şimdi Ara

TM3 6465 NERESİ GELİR ANKET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

TM3 6465 NERESİ GELİR ANKET

(En Son Oy Tarihi: 9.7.2015)
Giriş
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • hem ygs hem lys de önümüzde sayısalcı çok. 25 30 edebiyat yapanlar tm3 te 10 15 binlerde geziyo. ilaki 10binin içinde de sayısalcılar var önceki senelerde de vardı ama bu sene cidden daha fazla. ankaranın geleceğini düşünüyorum
  • ankara ve ardından ıstanbul yazacaksiniz ıstanbul gelir en kötü lakin ankaranin ne olacağını kestirmiyorum 6500lede kapatabilir 5500lede hayirlisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferenda

ankara ve ardından ıstanbul yazacaksiniz ıstanbul gelir en kötü lakin ankaranin ne olacağını kestirmiyorum 6500lede kapatabilir 5500lede hayirlisi olsun

hocam bazıları istanbul 1.öğretim bile çok zor diyor bana :)
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbbaskan

hem ygs hem lys de önümüzde sayısalcı çok. 25 30 edebiyat yapanlar tm3 te 10 15 binlerde geziyo. ilaki 10binin içinde de sayısalcılar var önceki senelerde de vardı ama bu sene cidden daha fazla. ankaranın geleceğini düşünüyorum

çok haklısın inşallah hayırlısı olur:)
  • hocam evet yani siralamalar yükselecekde biraz abartıldigini düşünüyorum sizin ıstanbul garantiye yakın mamafih ankaradan emin değil inşAllah gönlünüz de k olur

• ferenda F kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam böyle bi yükselme olacağını bende düşünmüyorum da insan tedirgin oluyor yinede :)
  • up
  • up
  • hocam evet yani siralamalar yükselecekde biraz abartıldigini düşünüyorum sizin ıstanbul garantiye yakın mamafih ankaradan emin değil inşAllah gönlünüz de k olur

• up
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.