Şimdi Ara

TM3 6465 NERESİ GELİR ANKET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

TM3 6465 NERESİ GELİR ANKET

(En Son Oy Tarihi: 9.7.2015)
Giriş
  • ankete büyük katılımınızdan dolayı teşekkürler bu ne arkadaşlar ya alt tarafı 1 oy verip çıkıcaksınız 5 saniye
  • Olursa Ankara Hukuk süper olur senin adına tabi de İstanbul hukukda candır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up
  • up
  • up
  • Ankara gelebilir,fakülte olarak güzeldir ve kontejyanı yüksek olduğundan her sene düşüyor sıralaması. Belki bu sene yığılma olursa gelmeyebilir ama düşünmüyorum girersin diye düşünüyorum. Hayırlı olsun
  • teşekkür ederim cevabınız için benim hiç umudum yok ama konuyu editlerim açıklanınca inşallah siz haklı çıkarsınız:)
  • up
  • up
  • up
  • up
  • uppp
  • up
  • Herhalde içine oturdu ya gelmezse diye ya da değişik duygular içindesin. Kazanamazsan ben okutucam seni, Akp hükümet kurarsa ayarlarız bir şeyler, sülalede tanıdıklar var. Şaka bir yana cidden rahat kazanırsın. Sen giremiyorsan zaten biz hukuk okumayı hak etmiyoruz demektir.
  • upppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Herhalde içine oturdu ya gelmezse diye ya da değişik duygular içindesin. Kazanamazsan ben okutucam seni, Akp hükümet kurarsa ayarlarız bir şeyler, sülalede tanıdıklar var. Şaka bir yana cidden rahat kazanırsın. Sen giremiyorsan zaten biz hukuk okumayı hak etmiyoruz demektir.

değişik duygular içindeyim valla sıralamam öyle bi yerdeki her an her şey olabilir:D estağfurullah ne demek ya herkes inşallah istediği yeri kazanır:))
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.