Şimdi Ara

TM3 SIRALAMA TAHMİNİ YAPAR MISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

TM3 SIRALAMA TAHMİNİ YAPAR MISINIZ

(En Son Oy Tarihi: 1.7.2016)
Giriş

Lys

Matematik 29.50
    Geometri -0.25
    Edebiyat 48.50
    Coğrafya 12.75

Obp 72.94

Sizce Kaç Gelir Oyunuzu Bekliyorum Teşekkürler.

• 40 60k arasi sayisalim sen ne bekliyosun hocam
  • ceku61 C kullanıcısına yanıt
    O kadar geriye atacağını hiç düşünmüyorum. Ben 23-30 k arasi bekliyorum buradakilerin de bir görüşünü alayım dedim
  • Bro 22 23 ne la 35 kotu bekle 2010 ile 2011 ort masini al
  • ceku61 C kullanıcısına yanıt
    O kadar geriye atacağını düşünmüyorum; düşüncen için yine de teşekkürler
  • Up
  • 38 43 hazırla kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justinian

38 43 hazırla kendini
    en iyi ihtimalle 35k gelir dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macaulay

en iyi ihtimalle 35k gelir dostum.

Alıntıları Göster
    kendını 23-30 arasına hazırlarsan cok olma ıhtımalın var benden demesı kotuye hazırla ıı gelırsede sevınırsın
  • Macaulay M kullanıcısına yanıt
    Parlak bir gelecekte 25k gösteriyor gerçek sonuçla arasında 10k farkeder mi ki
  • msy0708 M kullanıcısına yanıt
    bana gelen sonucun yarısını alıp eklıorum yıne guvenemıorum hocam ama parlakbır gelecek dogru soyluıordur belkı
  • Merhaba arkadaslar, puanzaya göre tm3 hamda 362 obp ile birlikte 416-418 civari bir puan gorunuyor. Sizce devlette herhangi bir hukuk gelir mi? Yerlestirme basari sirasi hangi aralikta olabilir?
    Not: 27 yasindayim. Benim zamanimda obp sistemi farkliydi. Ikinci universite icin denedim.
  • Ben biraz güveniyor gibiyim en azindan oradaki siralamayla gerçeğinin 10k kadar fark olacağını düşünmüyorum
  • Oylayalım arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  • Uppp
  • Arkadaşım millet düşündüğünü söylemiş sen aklındakini istemişsin millete şey yapıyorsun
    Umarım parlak bir gelecek gibi olur herkesin parlak bir gelecek puanı yüksek istediği yerler gelir umarım ama bence de en kötüyü düşünüp kendimizi hazırlayalım sonra seviniriz
  • ellabiranto E kullanıcısına yanıt
    Herkesin kendi için aklında illaki bir sonuç vardır benim amacım buranın da görüşünü alabilmektir. Hakkımızda hayırlısı
  • Yukarıı oylarinizi bekliyorum
  • Up
  • msy0708 M kullanıcısına yanıt
    en azından şu kesin ki 5k farkedecektir.benim tahminim bu sene 7-8k fark edeceği yönünde ki aynı sorundan ben de muzdaribim.dikkat ettiysen genelde herkes sana 35k'ya hazırla kendini diyor.benim düşüncem senin sıralamanın 30-35 arası olacağı şeklinde.umarım istediğin sonucu elde edersin ama ygs sıralaman çok kötü ve bence ilk 30k'ya girme ihtimalin %5 felan..bir hedefin var mı ? hukuk pdr felan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macaulay -- 30 Haziran 2016; 20:26:11 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.