Şimdi Ara

TMMT Toyota Türkiye Fabrikası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
21.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İsminizi sormamıştım zaten. Sadece çalıştığınız bölümü merak ediyorum...
  • hocam ben sizinle bir gun konusmaya gelsem fabrikaya su staj isi icin
  • Şu an TR de özellikler bakımından kıyaslanınca en büyük fabrika hangisi?
    yıllık üretim adedi
    istenirse maksimum yıllık üretim adedi
    kurulu alan
    çalışan kişi sayısı

toyota?
    Ford?
    renault?
    Fiat?

Ford izmit en büyüğü olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 7 Mayıs 2007; 0:48:37 >
  • Toyota Türkiye, bugün, yıllık 150,000 araçlık üretim kapasitesiyle, Toyota'nın Japonya dışındaki en büyük 10 fabrikasından biridir. Şirket aynı zamanda, Türkiye'nin en büyük üretim firmalarından biridir ve tam 3,498 adet çalışanımız vardır...Toyota Türkiye 2002 yılında ihracatın başlaması ile birlikte çok hızlı bir büyüme sürecine girmiş, yatırımların arttırılmasına paralel olarak üretim adedi de artmıştır. Üretimin büyük bir bölümü Avrupa'ya ihraç edilirken, çalışan sayısında da artış gerçekleşmiştir.

Açık Pozisyonlar

Eğer bizimle çalışmayı düşünürseniz, rt@toyotatr.com adresine kısa bir özgeçmişinizi e-mail ile göndererek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yaz Dönemi Staj Programı

2007 yılı itibari ile şirketimizde üniversite öğrencileri için yeni bir program yürürlüğe alınmıştır. "Undergraduate Development Program" olarak uygulamaya koyduğumuz bu yeni program, üniversite öğrencilerimizin teknik/mesleki gelisimlerine katki saglamayi ve bu sürenin öğrenci açisindan daha verimli geçmesini amaçlamaktadır. Program çerçevesinde, öğrencilerimizi, üniversitelerle beraber gerçekleştirileceğimiz ortak çalışmalarla tespit edeceğiz.

Yukarıda bahsi geçen sürecin bir sonucu olarak, şahsi başvuru kabul edilmemektedir.

Adres:
    Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.
    P.K. 161, Adapazarı, Nehirkent 54000
    Sakarya/Türkiye

Tel:
    +90 264 295 0 295

Fax:
    +90 264 295 1 295

E-Mail (İş Başvuruları için):
    rt@toyotatr.com

Staj konusunda detaylı bilgi için tıklayınız.

E-Mail (Genel):
    iletisim@toyotatr.com

Toyota araçlarının Türkiye'de satış-pazarlama ve satış sonrası faaliyetleri Toyotasa tarafından yürütülmektedir. Detaylı bilgi için,www.toyotasa.com linkinden lütfen Toyotasa ile iletişime geçiniz.

Kroki
    http://www.toyotatr.com/tr/kroki.asp

http://www.toyotatr.com/tr/tmmt.asp bu adresten fabrika ile ilgili bilgileri alabilirsiniz....

• Auris fena görünmüyor ama feci halde makyajlanmış bir Corolla Hatchback havası var. Bu fiyata daha göze hitap eden araçlar var. Ayrıca güçlü bir dizel bulunmayışı da büyük dezavantaj.
  • quote:

Orjinalden alıntı: genie1

Auris fena görünmüyor ama feci halde makyajlanmış bir Corolla Hatchback havası var. Bu fiyata daha göze hitap eden araçlar var. Ayrıca güçlü bir dizel bulunmayışı da büyük dezavantaj.

Yurtdışında 2.0 dizel modelleri var fakat TÜRKİYE için düşünülmüyor.Muhtemel vergi ve alım gücüyle alakalı diye düşünüyorum
  • merhabalar

Ben versonun makyajlanmış halini ve yeni müzik sistemini görmek istiyorum.Ayrıca bu sistem mevcut versolara takılabiliyormu ?
    Saygılar
  • bende sakarya üniversitesinde okuyorum her adapazarı girişine geldiğimde sizin test pistinizi görüyorum gerçekten harika bir pist o pistte 90 km/h gibi bir hıza ulaşıp dönmeyi çok isterdim
  • Merhaba Toyota'nın Türkiye için ürettiği araçların dışarıya gönderdiği araçlar ile aynı kalitede olmadığı yönünde bazı söylentiler duydum.Bunun gerçeklik payı var mı?
  • auris sınıfındaki bir çok aracın baz modelin bir üstü donanımlarında çift bölgeli otomatik klima varken niye auris in comfort modelinde bu klima kullanılmıyor... haliyle standart bir klima lı aurisin bu modeli bana pahalı gibi geliyor..aynı şekilde 37 küsür milyar lira vericek olan kişi için orta konsolunda albenisi düşüyor bana göre (klima düğmeleri bu fiyattaki bir araca göre basit kalıyor.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Şu an TR de özellikler bakımından kıyaslanınca en büyük fabrika hangisi?
    yıllık üretim adedi
    istenirse maksimum yıllık üretim adedi
    kurulu alan
    çalışan kişi sayısı

toyota?
    Ford?
    renault?
    Fiat?

Ford izmit en büyüğü olabilir mi?

sorularının hepsine tam cevap olmasada birkaç rakam vereyim.

evet ford- kocaeli fabrikası en büyüğü

ford: 1.6 milyon m2 toplam alan, yaklaşık 4000 çalışan, 265.000 adet üretim kap, devam eden yatırımlarla top:315.000 adet olacak

tofaş: 1 milyon m2.................., yaklaşık 5000 çalışan, 250.000 adet üretim kap, devam eden yatırımlarla top:400.000 adet olacak

renault: 413.000 m2................,?????????????????????, 160.000 adet üretim kap,

• Auris'i inceledim , yeni corollayı da inceledim.

Auris'in içinde parça yaklaştırma kalitesini beğenmedim. ön konsolda metal gorunumlu konsoldaki parcalar incelediğim 3 araçta da (toyota kavacık) kafasına gore birbirine yaklastırılmıştı. Malesef işçilik kalitesi kötü.

Yeni corollada (2 araç inceledim elegance ve comfort) bu tip bir sorun yoktu herşey yerli yerindeydi.

Ne zaman daha kaliteli montaj yapabileceğiz acaba...
  • sayın TMMT ben fabrikanızda çalışmak istiyorum özgeçmişim kısaca şöyle 2003 tokat endüstri meslek lisesi motor bölümü. 2005 zile meslek yüksekokulu otomotiv bölümü. 2009 telçeker 3. hudut taburu motor ustalığı (not:askeriyeden almış olduğum bonservisim bulunmaktadır.motordan ileri derecede anlayabilmekteyim.Değerlendirmenizi önemle bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.