Şimdi Ara

TMMT Toyota Türkiye Fabrikası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
21.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8C25C873 -- 21 Ekim 2017; 8:38:52 >

• gogus hakikaten cok sikmis ama ben sedanlari hep hb ye tercih ederim neden gosusler hb ve sedan da farkli
  • auris güzelde ama arka farlar çok kötü
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8C25C873 -- 21 Ekim 2017; 8:39:10 >
  • Dostum öncelikle hayırlısı olsun..O fabrikayı gezme şansına ulaşan kişilerden biriyim. Hayatta etkilendiğim ender şeylerden biridir..
    Bildiğim kadarıyla navigasyonlu modeller yurdışı için üretilmekte. Türkiye'de piyasaya sürülmeyecek.. Zamanında VERSO üretimini izlemiştim ve navigasyonlu ve ön tampon kameralı verso yu görünce afallamıştım..Yine aynı üretim stratejisi olacak gibi görülüyor.
    Bu arada Türkiye'de navigasyon sistemleri sağlıklı bir şekilde çalışıyor.Neden Türkiye için üretilmiyor diye sormak lazım ? Buyrun ?

Edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SACRED REICH -- 5 Mayıs 2007; 22:25:27 >
  • fabrikada mı çalışıyorsunuz?
  • fabrika kapandı herhalde

latife bir yana bu araç yaristen büyük corolladan ufak mı?? nasıl bi durumu mevcut.. bir de fiyatlar nasıl acaba?? sitede yazanlar gerçek fiyatlar mı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanilmiyorsam sabanci ortakliktan ayrildi galiba.
    satis ve uretim departmanlarini ayirdilar herhalde.

fabrikanin fotolari varsa gormek isterim

selam ile...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8C25C873 -- 21 Ekim 2017; 8:39:24 >
  • Doğrudur bazı ülkere gönderilen tüm modellerde Navigator cihazı vardır. Türkiye'ye Navigatorlı araba gelmesi için Toyotasa'nın Navigatorlı araba sipariş etmesi gerekiyor. Tüm siparişler önce Belçika'ya veriliyor sonrada bize ulaşıyor. MP3 sorunu için özür dileriz fakat radyolar ve Navigator cihazları Panasonic markadır suç Panasonic'te.
  • pekii biz kendimiz özel sipariş verebiliyor muyuz? mesela deri koltuklu veya sunroof'lu model sipariş edebilir miyiz?
  • buna cevap evet gelirse camdan atlarım
  • Ben Sakarya Üniversitesi'nde Otomotiv Öğretmenliği bölümünde okuyorum. Ve yaz stajımı Toyota fabrikasında yapmak istiyorum. Sizce bana şans tanırlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TMMT01

Fabrika hala gayet iyi bir performans ile çalışıyor. Fabrika benim değil. Ben orada bir çalışanım (tabiki işçi olarak değil).www.toyotatr.com adresinden istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. fotolardan biri fabrika biri de üretim sürecimizdir fakat üretim süreci sadece o kadar değildirwww.toyotatr.com adresinden üretim sürecine ulaşabilirsiniz.... Fiyatlarla fabrika arasında bir ilişki yoktur biz Toyota'yız satış ToyotaSA'ya ait. Sabancı ile ortaklık devam ediyor...

/>

sizin mesleğiniz nedir?

istanbul ankara yolculuklarında her seferinde toyota fabrikasını görüyorum.

• toyota da staj yapma ihtimalim nedir?

elektronik ve haberlesme muh.
  • otobüsle gidip gelirken o fabrikayı görüyorum ben
    bi de toyota hastanesi var fabrikanın yakınlarında
    hatta biraz ileride de toyotasa adapazarı bayii showroom'u var
  • wallla işte arada böle şiinin ehli arkadaşlar frma gelip bilgi verdmi daha çok seviyorum bu forumu...

dostum ellerine sağlık.. daha geniş bilgi vermen dieğiyle...
  • quote:

Fabrika hala gayet iyi bir performans ile çalışıyor. Fabrika benim değil. Ben orada bir çalışanım (tabiki işçi olarak değil).www.toyotatr.com adresinden istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. fotolardan biri fabrika biri de üretim sürecimizdir fakat üretim süreci sadece o kadar değildirwww.toyotatr.com adresinden üretim sürecine ulaşabilirsiniz.... Fiyatlarla fabrika arasında bir ilişki yoktur biz Toyota'yız satış ToyotaSA'ya ait. Sabancı ile ortaklık devam ediyor...

sevgili arkadasim vermis oldugunuz linkteki bilgileri inceledim.tesekkur ederim.

fakat orada soyle bir ibare geciyor:
    Toyota Türkiye hisselerinin %90'ı Toyota Motor Europe NV/SA (TME) şirketine, %10'u ise Mitsui & Co., Ltd.Şirketine aittir. Toplamda 850 milyon Euro'luk bir yatırıma sahip olan Toyota Türkiye, 3.000 kişinin üzerinde bir istihdama da sahiptir.

sabancinin ortakligini yazmamislar.
    sabanci su anda satis departmaninda mi ortak uretim departmaninda mi?

selametle.

• Sabancı, üretimdeki ortaklıktan çekildi ancak satış tarafında ortaklık devam etmekte...

@TMMT01,

Hangi bölümde çalışıyorsunuz?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8C25C873 -- 21 Ekim 2017; 8:39:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.