Şimdi Ara

TmNationsForever araba yaması var mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşalar bana TmNationsForever duyduğuma gore değişik arabalar için araba yamaları oluyormuş acaba bole bişey var mı varsa bana link fln atarmısınz

• evet var
    http://www.trackmania-carpark.com/
    indirdiğin şeyin rar uzantılı olması lazım ve öyle kalacak. yani çıkarmayacaksın. hangi dosyaya atacağını ise pek hatırlamamakla beraber sanırım yeni bir araba yaptıktan sonra cars diye bi dosya açılıyordu oraya atacaksın diye hatırlıyorum
    eğer trackmania united forever almazsan kullandığın araba gözükmez. hangi ülkeye kayıtlıysan o ülkenin arabası gözükür. gerçi ben bir yol biliyodum ama

edit: bu daha iyiymiş :D :http://www.trackmania-carpark.com/liste.php?aS=0#car

not: arabanın fiziği hep aynı kalır, mesela bir motorsiklet seçtin. bu motorsiklet görünsede misal tekerlek izleri 4 teker gibi gözükür. parkurun yanına yaklaştığın zaman motorsiklet değmeden oraya çarparsın çünkü motorsiklet daha sıskadır. yine mesela gayet uzun bir araba seçtin(normal arabadan daha uzun) arabanın önünü bir yere çarptığında normalden daha uzun olduğu için iç içe girer girer. sonuç olarak araba hep aynı özellikler ve boyutta olur, sadece görünüşleri değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vico -- 12 Ocak 2011; 17:44:46 >

• ya indirdiğim arabaları oyunun içine atıyorum fakat arabaalr oyunda araba şeçerken gozukmuyo yani oyuna attğım arabalar yok
  • İndirdiğin .rar dosyalarını olduğu gibi "\Documents\TrackMania\Skins\Vehicles\StadiumCar" içine atıp oyun içinden Garage'a girip arabayı seçmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

İndirdiğin .rar dosyalarını olduğu gibi "\Documents\TrackMania\Skins\Vehicles\StadiumCar" içine atıp oyun içinden Garage'a girip arabayı seçmen lazım.

ha evet bu dizine atacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

İndirdiğin .rar dosyalarını olduğu gibi "\Documents\TrackMania\Skins\Vehicles\StadiumCar" içine atıp oyun içinden Garage'a girip arabayı seçmen lazım.

bende aynen ole yaptım oyuna giriyorum arabayı şeçmek için fakat garagenin içincde yok
  • arkadaş bende denedim ama olmadı.Amabişey keşfettim indirdiğin şeyi winrarla aç mesela portekiz arabası yerine alıcaksın içindeki Icon.dds ve Diffuse.dds yi sil indirdiğin arabanın içindekini at teşekkür butonunu unutma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.adım trackmania ya girip bir arabayı farklı kaydet bu 2.adım sonra http://www.trackmania-carpark.com/ bu siteden begendigin arabayı indir 3.adım başlat menusundeki belgeler deki trackmania forever a gir sonra skins/Vehicles/StadiumCar buraya arabayı at artık arabanı surebilirsin iyi surusler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.