Ankara'daki TMO satış noktasında kavrulmuş 40, diğeri 36. |
Tmo 500 gr fındık 38 tl (2. sayfa)
-
-
kargo yoksa alalım ama varsa değmez
-
1 kg da 9.50 kargo çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kg aldım 10 tl kargo cıktı. migrosda bile kilosu 150 tl olan ürüne 10 tl kargo cıktı
-
Koskoca Bursada TMO satış yeri yok
-
TMO Satış Noktaları:
-
git gel harcadığın yakıt kargodan pahalıya gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomek -- 5 Haziran 2022; 13:19:56 > -
Teşekkürler, 2 kg kavrulmuş aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koskoca Bursa'da Et ve süt kurumunun satış yeri de yok. Koskoca Bursa'da hızlı Tren'de yok. Yani maalesef sandığımız kadar koskoca olmayabiliriz.
Neyse ki Giresunluyum da fındığa para verme derdim yok. Ağustos ayından sonra kilosunu 50-55 liradan satarım artık.
mubareklerin 2 hesabı var herhalde
günlerdir bekliyoruz fındık kreması ve kakolu fındık kreması adamlar başka hesap açmış
hahah
-
3 adet aldım kavrulmuş olandan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 5 Haziran 2022; 14:19:19 > -
Kavrulmuş kalmamış galiba
olsun ama sonuçta o da zarar ettiğinde hepimizden çıkıyor.. zarar etmeyen devlet kurumu yok gibi
-
Ank daki yerinden aldım baya,bana yakın kargo parasından kar ettik ;)
-
Aldım sagol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tkk fiyatları ucuz değil ki neye zarar etmişler? Çoğu ürün üç harfli marketlerde daha ucuza bulunabiliyor
ist.da 2 tane varken Bursa da hiç olmamasına şaşırmamak lazım. hızlı tren konusuna gelince sanki her büyük şehirde varsa bursa da yok gibi konusmussun
-
aldık ama iptal ederler gibi
-
Tarım kredi marketinin normal yerel marketlerden farkı yokken nasıl zarar edebiliyorlar :D Büyük başarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X