Şimdi Ara

tmobile kart ilede açılmadı.yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar mc ıle baslayan kısmında son harflerı dn (Avusturya, Almanya, Hollanda, (T-Mobile: bloke) bu da tmobıle kart ıle calısıyormus demekmıs.tmobıle kart getırdım almanyadan ama malesef ıphoneum acılmadı tmobıle ragmen yapmam gereken baska bır durummu var.emergency call bolumunde kalıyor.yurt dısı cıhazım.3gs 16 gb.nefret ettım arkadasalar yaaa lanet olsun ıphonuna. ölü fiyata gitmese hemen satacam.bır yardım edın lutfen yaa nasıl kullanacam bu aletı.bu arada telefonun kullanma kıtapcıklarına baktım hepsı almanca almanyadan getırtım tmobıle kart yemedı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeŞiKtAş KaRa KaRtAl -- 5 Temmuz 2010; 22:58:10 >

• aga istanbulda oturuyorsan atla kadıköye git yarın elektropower diye bi dükkan var onlar 10 tl karşılığında telefonunu açabilirler benimde aynı durum başıma geldi gidemedim ama işlerimden ötürü birde bana uzak 10 tl kaşılığında açıyorlar telefonunu jb çıkana kadar kullanamazsın telefonu ama en azından ipod gibi internete girebilirsin hertürlü açarlar telefonu kullanırsın açık adresi

Elektropower
    Osmanağa mah. çuhadarağa sokak galerium işmerkezi no23/43 kadıköy -istanbul

tel 0216 414 5268

link :
    http://www.appleturk.net/jailbreak-and-unlock/14082-iphone-aktivasyon-islemini-appleturk-farkiyla-ucretsiz-yapiyoruz.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrcskn -- 5 Temmuz 2010; 23:45:28 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_40954394/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40956618

Kendinde açabilirsin telefoncuya gerek yok almanca ve almanyadan gelen T mobile ile açılmıyorsa Avusturya T-Mobile e kitlidir o konu hakkındada yardımcı olabilirim avusturyada yaşıyorum.Ama önce yukarıdaki linki oku.
  • DeveloperROCK malesef arkadasım ne yaptımsa olmadı telefon aynı acılmıyor dunden berı ugrasıyorum.emergancy call da takıldı kaldı.lanet iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeŞiKtAş KaRa KaRtAl
    DeveloperROCK malesef arkadasım ne yaptımsa olmadı telefon aynı acılmıyor dunden berı ugrasıyorum.emergancy call da takıldı kaldı.lanet iphone

Arkadas istanbulda degilsin galiba olsan 10-20 liraya acacak bir suru yer var. Nerden alindigi hangi hatti istedigi onemli degil universal activater lar var aciyor hepsini. Baska bi sehirdeysen ve yoksa orda ara dukkanlari iste kargolatsinlar bu sim i sana 40-50 liraya satiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.