Şimdi Ara

TNT Kapandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün baktım da sürekli çizgi dizi ve yabancı film yayınlıyorlardı..Sanırım yavaş yavaş eski haline çeviriyorlar
  • ilk başta yabancı diziler filan güzeldi ama sonradan sapıttı şimdi hep çizgi film yayınlıyorlar
  • Ben o kanalla yabancı dizilere adım atmıştım. İlk supernatural sonra lost, yazık etti kendine..
  • lost u verse de izlesek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta iyidi sonra bozdu iyi olmuş kapanması
  • Tnt çok bozdu yani bozdu bozdu bozdu biz daha ne kadar bozabilir dedik daha beter oldu :D
  • hala yayında ama
  • birden parlayan kanalların ömrü bu kadar oluyormuş demekki...
  • ilk başta gerçekten iyi başlamıştı.dizilerle olsun,filmlerle olsun ama sonradan işin dozunu kaçırdılar.olmayacak kişilerle olmayacak programlar derken izlenmez hale getirdiler.
  • TNT hala yayında diyen arkadaşlar var :

TNT bant yayın yapıyor !.. Kendi internet sitelerinde kapandıklarını duyurdular.

Bir kanalın kapanması demek , illa siyah ekran demek değildir.
  • iyi olmus. ilk basta paso yabancı yayın yapıyordu 7/24 izliyordum lost + kyle xy gibi diziler on numara sarıyordu haber çıkmıyordu turk filmi yoktu baya ıyıydı ama sonra pasa haberler çıkmaya basladı + kemal sunal ustadın turk filimleri çıktı benım ıcın bıttıydı zatı
  • Hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmiyordum zaten.
  • Yayın frekansını da acaba bir süre sonra kapatacaklar mı yoksa başka bir tv kuruluşu mu alacak.
    Örneğin Mobility Channel uydudan yayın yaparken STV grubu satın almış. Önümzüdeki süreçte bu şekilde bir değişim olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asan70

Yayın frekansını da acaba bir süre sonra kapatacaklar mı yoksa başka bir tv kuruluşu mu alacak.
    Örneğin Mobility Channel uydudan yayın yaparken STV grubu satın almış. Önümzüdeki süreçte bu şekilde bir değişim olabilir..

doğan grubu tv2 adlı kanal açacak eylülde yerine.
  • Bi ara sürekli Sel adlı bir film vardı ya ne zaman açsam o
  • TNT yabancı bir kanal Türkiye'de yabancı kanalın işi yok. Zaten anca film koyuyorlar
  • TV2 olarak yayın yapıyor 3 gündür
  • korkulan oldu kavak yelleri tv2 de başladı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.