Şimdi Ara

TNT Kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turner Broadcasting System, bugün itibariyle TNT Türkiye kanalına ait faaliyetlerini durdurdu.

Yapılan resmi açıklamayla, "TNT Türkiye belirlenen iş planına göre performans ve büyüme göstermedi. Buna bağlı olarak, yapılan detaylı inceleme sonucunda dikkatle değerlendirilmiş bu karar alındı." denildi.

Time Warner'a bağlı olan TNT, 3 Mart 2008′de yayına başlamış. Efe Önbilgin'in kurup yönettiği kanal 4 yıllık performansı sonrasında bekleneni verememişti. Kanal 2011 yılını da büyük zararla kapatmıştı…

TNT'de çalışanların da işlerine son verilirken, bir süre daha yayına devam edileceği bildirildi.

İşte yapılan resmi açıklama:

Turner Broadcasting System Inc. (Turner) bugün itibariyle TNT Türkiye kanalına ilişkin iş faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. Kanal, yayın akışı değişikliği ile birlikte yeni bir bildirime kadar yayına devam edecek. TNT Türkiye belirlenen iş planına göre performans ve büyüme göstermedi. Buna bağlı olarak, yapılan detaylı inceleme sonucunda dikkatle değerlendirilmiş bu karar alındı. Türk medya sektörünün bazı en yetenekli ve yaratıcı insanlarından oluşan TNT Türkiye ekibine hizmetleri için minettarız. Bu zorlu süreçten etkilenen tüm çalışanlara azami desteği sağlayacağız. Cartoon Network ve CNN Türk kanalları her zamanki faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek. Turner, Doğan TV ile 1999'da CNN Türk'ün kurulması ile başlayan uzun süreli ve değerli ilişkilerininin yanı sıra Türkiye'deki gelecek yatırımlarına olan bağlılığını sürdürüyor.

Turner, bu önemli pazardaki büyüme fırsatlarını araştırmaya devam edecek.

http://www.takvim.com.tr/Televizyon/2012/06/14/tnt-kapandi

• İyi değildi zaten ilk hali çok güzeldi. Hep TNT'yi izlerdim bozdu artık.
  • üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

üzüldüm
    Sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar 10 sene öncenin modası çarkıfelek yayınlanan kanal değilmiydi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar 10 sene öncenin modası çarkıfelek yayınlanan kanal değilmiydi bu ?

Alıntıları Göster
    Çok seviyesiz bir kanaldı . Gerek Hande Ataizi'nin izdivaç programı olsun , gerek te Petek Dinçöz . Tamamiyle gereksiz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Çok seviyesiz bir kanaldı . Gerek Hande Ataizi'nin izdivaç programı olsun , gerek te Petek Dinçöz . Tamamiyle gereksiz .

Alıntıları Göster
    TNT ilık çıktığı zamanlarda güzelce diziler yayınlıyordu.Supernatural ile TNT kanalında tanışmıştım.Kyle XY,Friday Night Lights,Mad Men,Hustle,Chuck çok güzel diziler veriyorlardı.Çizgi filmlerini de hiç kaçırmazdım.Hatta bir ara Lost bile vermişlerdi.

Yazık ettiler o kanala ama gerçekten de son zamanlarda çok seviyesiz programlar çıkıyordu artık.Yapacak birşey yok.Anılarımızda kalacak TNT.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

TNT ilık çıktığı zamanlarda güzelce diziler yayınlıyordu.Supernatural ile TNT kanalında tanışmıştım.Kyle XY,Friday Night Lights,Mad Men,Hustle,Chuck çok güzel diziler veriyorlardı.Çizgi filmlerini de hiç kaçırmazdım.Hatta bir ara Lost bile vermişlerdi.

Yazık ettiler o kanala ama gerçekten de son zamanlarda çok seviyesiz programlar çıkıyordu artık.Yapacak birşey yok.Anılarımızda kalacak TNT.

Alıntıları Göster
    Kurtlar Vadisi ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

30 Rock ve Mentalist'i de unutmayalım . Gerçekten kaliteliydi öyle devam etseydi ; ama gerçekten gereksiz programlarla yükselişe geçmeden batırdılar kanalı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

30 Rock ve Mentalist'i de unutmayalım . Gerçekten kaliteliydi öyle devam etseydi ; ama gerçekten gereksiz programlarla yükselişe geçmeden batırdılar kanalı .

Alıntıları Göster
    Daha gelmez mi bu kanal ? Keşke yabancısı yayın verse Türkiye'ye...

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakTirpanli

Daha gelmez mi bu kanal ? Keşke yabancısı yayın verse Türkiye'ye...

Alıntıları Göster
    karasal lisansını tv8 alsın yaygın olur en azından

kral da olabilir

ekleme:
    kanalürk de alabilir
    veya demirören grubu kanal kuracaklardı onlar da alabilir bu kanalı
    yani haber kanalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 17 Haziran 2012; 0:15:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

karasal lisansını tv8 alsın yaygın olur en azından

kral da olabilir

ekleme:
    kanalürk de alabilir
    veya demirören grubu kanal kuracaklardı onlar da alabilir bu kanalı
    yani haber kanalı olabilir

Alıntıları Göster
    Kurtulduk. Son zamanlarda iyice saçmalamışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Kurtulduk. Son zamanlarda iyice saçmalamışlardı.

Alıntıları Göster
    Oh be elime kumanda geçebilecek sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

Oh be elime kumanda geçebilecek sonunda.

Alıntıları Göster
    İlk zamanları iyiydi Supernatural'ı ilk TNT'de izleyip başlamıştım. Ama son zamanları FOX'tan farksızdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

İlk zamanları iyiydi Supernatural'ı ilk TNT'de izleyip başlamıştım. Ama son zamanları FOX'tan farksızdı.

Alıntıları Göster
    bnece dooğru olanı yaptılar sıra flashta ve foxta olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

bnece dooğru olanı yaptılar sıra flashta ve foxta olsun.

Alıntıları Göster
    ilk çıktığı zamanları unutmam aha işte yıllardır aradğım kanal dedim. sabahtan açardım yatana kadar bütün yayın akışı çok güzel giderdi fakat son yıllarda cidden çok bozmuşlardı saçma saçma programlar,eski türk filmleri fln evlilik programları bile kurtarmaz oldu. son zamanlardaki hali ile kalmasındansa kapanması daha mantıklı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxeII

ilk çıktığı zamanları unutmam aha işte yıllardır aradğım kanal dedim. sabahtan açardım yatana kadar bütün yayın akışı çok güzel giderdi fakat son yıllarda cidden çok bozmuşlardı saçma saçma programlar,eski türk filmleri fln evlilik programları bile kurtarmaz oldu. son zamanlardaki hali ile kalmasındansa kapanması daha mantıklı olmuş

Alıntıları Göster
    baslarda iyiyde sonradan bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

baslarda iyiyde sonradan bozuldu

Alıntıları Göster
    Rezalet bir kanaldı. İlk çıktığında yabancı dizileri falan gayet iyiydi fakat sonrasında iyice bozmuştu. Saçma sapan programlar vardı... İyi olmuş...
  • Amerikadaki TNT ile arasinda daglar kadar fark var
  • Kendi elleriyle kendilerini batırdılar resmen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SansiSalvo

Kendi elleriyle kendilerini batırdılar resmen .
    - TNT'nin paralarını kim yedi ?
    Hande A. , Petek D. , M.Ali Erbil..... sadece bu üçüne yaradı TNT... Bir de TNT'yi batıran sorumlu müdürler ......
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.