Şimdi Ara

TNT Kurtlar Vadisinin Ardından Türkçe Dublajlı Sopranos Yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce reklamda gördüm bayağı bi şaşırdım galiba ilk sezon bölümleri iki diziyi ardarda izlemeyi düşünüyorum çok tuhaf olucak çokk.:D

Seslendirme ise şöyleymiş:
    James Gandolfini: Tamer Karadağlı
    Edie Falco: Zuhal Olcay
    Micheal Imperioli: Oktay Kaynarca
    Dominiz Chianese: Rutkay Aziz
    Nancy Marchand: Yıldız Kenter
    Federico Castellico: Volkan Severcan
    Jamie Lynn Sigler: Hazal Kaya
    Lorraine Bracco: Gülen Karaman
    Paulie 'Walnuts' Gualtieri: Mazlum Kiper
    Steve Van Zamnot: Galip Erdal
    Robert Iler: Harun Can
    Janice Soprano: Nalan Yavuz
    Drea De Matteo: Melda Gür
    Bobby Bacala Baccalieri: Faruk Akgören

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinhoho -- 16 Eylül 2011; 22:08:20 >

• lost final sezonu da aynı şekilde yayınlasa
  • İzlesin de insanlar dizi nasıl olur görsün. TNT belki de Kurtlar Vadisini kendi elleriyle yok ediyor.
  • acaba ne zaman yayınlayacaklar kurtlar vadisi 20:00 da başlayıp 24:00 da bitiyor .gece yayınlamazlar inşallah bu arada saat 3:00 da fringe i yayınlıyorlardı onu da yayınlamaya devam etseler.
  • Başlayacaktım diziye, iyi oldu aslında bu. Türkçe dublaj hoşuma gitmezse indirip izlerim artık.
  • Yeni yayın şekline geçtiklerinden beri ilk kez doğru bir iş yapacaklar.Umarım dublaj güzel olur.
  • Muhtemelen küfürlü konuşmaları ve seks sahnelerini keseceklerdir. Böyle de gerçek bir mafya dizisi olmaz.

Diziye başlayacaklara altyazılı izlemeleri tavsiyemdir.
  • 22:00-23:00 arası bi saatte diodu reklamda. O zamanda demekki vadiyi özetsiz verecekler artık yada kısa bi özetle.
  • Tutacağını sanmıyorum
  • Kadrodan dolayı dublaj iyi olacak gibi ama kesilen sahneler ne kadar olacak..
    Bir de yayın saati kaç olacak ki, en azından en erken 23 olur gibime geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 17 Eylül 2011; 13:04:24 >
  • şimdi siteye baktım 22:10 da başlıcakmış.Tamer karadağlı nın sesi olmamış yalnız beğenmedim fragmanda.
  • eğer ki cinsel sahneler atılacak şiddet sahneleri sansürlenecek içki sigara buzlu cam şeklini alacak küfür olarak en fazla lanet olsun u duyacaksak bence internetten izlemek daha iyi olur onlarda hiç uğraşmasınlar dublaj felan vadiden önce yazı ve resim şeklinde versinler 1. bölüm bu
    tony soprano
    sonra bu şuraya gitti o bunu yaptı gibi daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

eğer ki cinsel sahneler atılacak şiddet sahneleri sansürlenecek içki sigara buzlu cam şeklini alacak küfür olarak en fazla lanet olsun u duyacaksak bence internetten izlemek daha iyi olur onlarda hiç uğraşmasınlar dublaj felan vadiden önce yazı ve resim şeklinde versinler 1. bölüm bu
    tony soprano
    sonra bu şuraya gitti o bunu yaptı gibi daha kolay olur.

+1
  • Eğer güzel diyorsanız indirip başlayayım.
  • Neden altyazılı değil ?
  • İzlenebilitesi yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinhoho

Sesler iyi olmamış. Güzelim diziden soğuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Eğer güzel diyorsanız indirip başlayayım.

Tabiki de güzel.. Kesinlikle izle..
    Burada tartışılan da dublaj ve sahne kesimleriyle TNT'de nasıl olacağı..
    Dublaj olmamış..
  • Bu gece başlıyor ben ilk sezonu 2 defa izlemiştim çok baba dizidir ama sansürlü yayınlanacağı için pek zevk vermeyecektir.Zira adamlar sürekli puro içip , ana avrat küfrediyorlar bir de seks sahneleri var bunlar olmadıktan sonra Sopranos'un tadı çıkmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.