Şimdi Ara

TNT Kurtlar Vadisinin Ardından Türkçe Dublajlı Sopranos Yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce reklamda gördüm bayağı bi şaşırdım galiba ilk sezon bölümleri iki diziyi ardarda izlemeyi düşünüyorum çok tuhaf olucak çokk.:D

Seslendirme ise şöyleymiş:
    James Gandolfini: Tamer Karadağlı
    Edie Falco: Zuhal Olcay
    Micheal Imperioli: Oktay Kaynarca
    Dominiz Chianese: Rutkay Aziz
    Nancy Marchand: Yıldız Kenter
    Federico Castellico: Volkan Severcan
    Jamie Lynn Sigler: Hazal Kaya
    Lorraine Bracco: Gülen Karaman
    Paulie 'Walnuts' Gualtieri: Mazlum Kiper
    Steve Van Zamnot: Galip Erdal
    Robert Iler: Harun Can
    Janice Soprano: Nalan Yavuz
    Drea De Matteo: Melda Gür
    Bobby Bacala Baccalieri: Faruk Akgören

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinhoho -- 16 Eylül 2011; 22:08:20 >

• lost final sezonu da aynı şekilde yayınlasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

lost final sezonu da aynı şekilde yayınlasa
    İzlesin de insanlar dizi nasıl olur görsün. TNT belki de Kurtlar Vadisini kendi elleriyle yok ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kogmen

İzlesin de insanlar dizi nasıl olur görsün. TNT belki de Kurtlar Vadisini kendi elleriyle yok ediyor.

Alıntıları Göster
    acaba ne zaman yayınlayacaklar kurtlar vadisi 20:00 da başlayıp 24:00 da bitiyor .gece yayınlamazlar inşallah bu arada saat 3:00 da fringe i yayınlıyorlardı onu da yayınlamaya devam etseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

acaba ne zaman yayınlayacaklar kurtlar vadisi 20:00 da başlayıp 24:00 da bitiyor .gece yayınlamazlar inşallah bu arada saat 3:00 da fringe i yayınlıyorlardı onu da yayınlamaya devam etseler.

Alıntıları Göster
    Başlayacaktım diziye, iyi oldu aslında bu. Türkçe dublaj hoşuma gitmezse indirip izlerim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Başlayacaktım diziye, iyi oldu aslında bu. Türkçe dublaj hoşuma gitmezse indirip izlerim artık.

Alıntıları Göster
    Yeni yayın şekline geçtiklerinden beri ilk kez doğru bir iş yapacaklar.Umarım dublaj güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askeladd

Yeni yayın şekline geçtiklerinden beri ilk kez doğru bir iş yapacaklar.Umarım dublaj güzel olur.

Alıntıları Göster
    Muhtemelen küfürlü konuşmaları ve seks sahnelerini keseceklerdir. Böyle de gerçek bir mafya dizisi olmaz.

Diziye başlayacaklara altyazılı izlemeleri tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Muhtemelen küfürlü konuşmaları ve seks sahnelerini keseceklerdir. Böyle de gerçek bir mafya dizisi olmaz.

Diziye başlayacaklara altyazılı izlemeleri tavsiyemdir.

Alıntıları Göster
    22:00-23:00 arası bi saatte diodu reklamda. O zamanda demekki vadiyi özetsiz verecekler artık yada kısa bi özetle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinhoho

22:00-23:00 arası bi saatte diodu reklamda. O zamanda demekki vadiyi özetsiz verecekler artık yada kısa bi özetle.

Alıntıları Göster
    Tutacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Tutacağını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Kadrodan dolayı dublaj iyi olacak gibi ama kesilen sahneler ne kadar olacak..
    Bir de yayın saati kaç olacak ki, en azından en erken 23 olur gibime geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 17 Eylül 2011; 13:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Kadrodan dolayı dublaj iyi olacak gibi ama kesilen sahneler ne kadar olacak..
    Bir de yayın saati kaç olacak ki, en azından en erken 23 olur gibime geliyor..

Alıntıları Göster
    şimdi siteye baktım 22:10 da başlıcakmış.Tamer karadağlı nın sesi olmamış yalnız beğenmedim fragmanda.

• quote:

şimdi siteye baktım 22:10 da başlıcakmış.Tamer karadağlı nın sesi olmamış yalnız beğenmedim fragmanda.

Alıntıları Göster
    eğer ki cinsel sahneler atılacak şiddet sahneleri sansürlenecek içki sigara buzlu cam şeklini alacak küfür olarak en fazla lanet olsun u duyacaksak bence internetten izlemek daha iyi olur onlarda hiç uğraşmasınlar dublaj felan vadiden önce yazı ve resim şeklinde versinler 1. bölüm bu
    tony soprano
    sonra bu şuraya gitti o bunu yaptı gibi daha kolay olur.

• quote:

eğer ki cinsel sahneler atılacak şiddet sahneleri sansürlenecek içki sigara buzlu cam şeklini alacak küfür olarak en fazla lanet olsun u duyacaksak bence internetten izlemek daha iyi olur onlarda hiç uğraşmasınlar dublaj felan vadiden önce yazı ve resim şeklinde versinler 1. bölüm bu
    tony soprano

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Hammill

quote:

tony soprano

+1

Alıntıları Göster
    Eğer güzel diyorsanız indirip başlayayım.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Neden altyazılı değil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

Neden altyazılı değil ?

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    İzlenebilitesi yüksek.

• quote:

Sesler iyi olmamış. Güzelim diziden soğuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Tabiki de güzel.. Kesinlikle izle..
    Burada tartışılan da dublaj ve sahne kesimleriyle TNT'de nasıl olacağı..
    Dublaj olmamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Tabiki de güzel.. Kesinlikle izle..
    Burada tartışılan da dublaj ve sahne kesimleriyle TNT'de nasıl olacağı..
    Dublaj olmamış..

Alıntıları Göster
    Bu gece başlıyor ben ilk sezonu 2 defa izlemiştim çok baba dizidir ama sansürlü yayınlanacağı için pek zevk vermeyecektir.Zira adamlar sürekli puro içip , ana avrat küfrediyorlar bir de seks sahneleri var bunlar olmadıktan sonra Sopranos'un tadı çıkmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.