Bne pek beğenmedim,yani abartıldığı kadar iyi değildi.Ama ortalama bir bölüm olarak ele alırsak iyi sayılabilir.
ya bölüm güzeldi ama çok saçma bitti ya...
neler oldu neler...
safiye kaçırıldı.. elif kaza yaptı.. samuel öldü... diğer konsey üyeleri bir bir yakalandı.. doğu bey'e de tucak vardı ama sonunu göremedik.. polat diri diri mezara gömüldü..
daha neler neler... sonu çok kötüydü bence..
dızının bu zaman kadar sacmalkadıgı ıkıncı bolum oldu bende. Ilk abartılı olan bolum cakırın oldugu gece polat ve adamlarının dusmanlarını teker teker ındırmesı ( sen maylarca ugras polat bı gecede alsın hepsını ), ıkıncı sacma bolumde dun aksamkı bolum( burdada pc basındakı ş.... belırledı oyunun kurallarını).
inşallah deli yürek gibi saçma bitmez.toplu temizlik yani...
Hocam finali çok kötü yaptılar ya insan ne olcağını azıcık ucundan gösterirde öyle bitirir bari biz şimdi 3 ay napcaz.
quote:
Orjinalden alıntı: daisies
inşallah deli yürek gibi saçma bitmez.toplu temizlik yani...
Bence "su testisi su yolunda kırılır" hesabı toplu temizlik yapacaklar.
final iyi sayılmaz ama şu bir gerçek halo süper ötesi uyanık bir insan
vay beeeeeeeeeeeeeeeeee
iyiki izlemiyom
ya şunun nesini izliyonuz saçma sapan bir film amerikan filmlerinin bir taklidi aksiyon sahneleri berbat çekimler kötü oyuncular daha kötü bölüm sonuda rezaletti yahu one öyle abudik gubudik bir son ben sonunu bekliyorum bu dizinin bu kadar şeyden sonra sonu nasıl olacak nasıl kalkacak bunca saçmalığın altından...
quote:
Orjinalden alıntı: Koray08
final iyi sayılmaz ama şu bir gerçek halo süper ötesi uyanık bir insan
Gerçekten adam,çok uyanık çıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: dengesiz_boy
ya şunun nesini izliyonuz saçma sapan bir film amerikan filmlerinin bir taklidi aksiyon sahneleri berbat çekimler kötü oyuncular daha kötü bölüm sonuda rezaletti yahu one öyle abudik gubudik bir son ben sonunu bekliyorum bu dizinin bu kadar şeyden sonra sonu nasıl olacak nasıl kalkacak bunca saçmalığın altından...
bize nesini izliyonuz diyorsun sen bizden iyi izleyicisin heralde. başka filmlerle karşılaştırmalar,oyuncuların performans yorumları,sonu hakkında yorumlar.
Abi bi duyduğuma göre Polat alemadamın en sevdiği film KİLL BİLL mişşşşş....... ve dizinin yeni sezon bölümü için KİLL BİLL den tabuttan çıkmanın 3 altın kuralını öğrenmek için ABD ye gidecekmişşşşşşş...... Veeeee Tabut tabuları delinerek tabuttan çıkılacakmışşşşşşşş....... Yaşasın KİLL BİLL Vol:2 nin Tabuttan çıkma mantığı....yoksa Halonun kaçtığı Cenaze aracına Polat emmi binebilirrrrrr.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme