Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ 2014 GİRİŞLİLER TOPLULUĞU ##### (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
15
Favori
22.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de memnun oldum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi mühendissen yatarsın kimi de vaktin olmaz demiş Dota atcak bi topluluk bulsam yeter, bu arada bilmeyenler için söyliyim geçen sene 2 günlüğüne tobba gitmiştim (bi sınav için) ve torucona denk geldim. Sanırım her sene torucon bizim okulda yapılcak arkadaşlar.

Not: Bilmeyenler Google'lasa daha mutlu olur sanırım
  • Lucredia kullanıcısına yanıt
    adım Cem yalnız düzelt onu :D
  • vayt be anime izleyen biri var :D selam !
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

adım Cem yalnız düzelt onu :D

Hakan yazmış direkt
  • TOBB Bilgisayar Mühendisliği...Hepimize hayırlı olsun :) Adım Ahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wace -- 26 Temmuz 2014; 0:47:02 >
  • Yurtta kalacak arkadaşlar var mı ? Yurt ortamını şimdiden kuralım

• Beni de TED Ankara Kolejliler'in maçlarını TOBB Spor Salonunda oynaması heyecanlandırıyor
  • musicandcoffee M kullanıcısına yanıt
    O ortamlar cok guzel oluyor cook :)

• quote:

Orijinalden alıntı: terkenden

Kimi mühendissen yatarsın kimi de vaktin olmaz demiş Dota atcak bi topluluk bulsam yeter, bu arada bilmeyenler için söyliyim geçen sene 2 günlüğüne tobba gitmiştim (bi sınav için) ve torucona denk geldim. Sanırım her sene torucon bizim okulda yapılcak arkadaşlar.

Dotanın her türlüsünü atarım kardes sen hic merak etme her turlu animeyi de izlerim :D

Bu arada eski nick Luffy_WB idi değiştirirsen sevinirim

• Dotayi bilmiyorum anladigim kadariyla bir ay boyunca yapmam gereken dota oynamayi ogrenmekk

• quote:

Orijinalden alıntı: Laxuss

quote:

Orijinalden alıntı: terkenden

Kimi mühendissen yatarsın kimi de vaktin olmaz demiş Dota atcak bi topluluk bulsam yeter, bu arada bilmeyenler için söyliyim geçen sene 2 günlüğüne tobba gitmiştim (bi sınav için) ve torucona denk geldim. Sanırım her sene torucon bizim okulda yapılcak arkadaşlar.

Dotanın her türlüsünü atarım kardes sen hic merak etme her turlu animeyi de izlerim :D

Bu arada eski nick Luffy_WB idi değiştirirsen sevinirim

Dota bende atarım sıkıntı yokta dota'yla gitmez 1 sene. AOE, Battlefield, cs:go, hatta yeterli katılım sağlanırsa pc'den gta online'da ekip bile kurabiliriz. Bu arada DOTA ve LOL'ü hiç sevmem, evde başına asla oturmam. Ama nasıl oluyorsa iyi oynarım ara sıra kafeye gidersek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 26 Temmuz 2014; 2:04:16 >

• Valla eski dotacı olarak ben seni uyarayım. Tüm lise hayatım dota ve diğer online oyunlarla çürüdü gitti. Geriye dönüp baktığımda bunu çok üzülerek görüyorum. Üniversitede de aynı hayayı ve hataları yapmayacağım. Hani ara sıra dota oynayasım gelmiyor değil ama bir şekilde bastırıyorum o dürtüyü. Bence hiç başlama.
  • Zannetmiyorumki verdikleri bilgisarlarda bu oyunlar oynansin oyunlari oynama amacimiz ingilizce pratik yapmak deme

• Ayyufa kullanıcısına yanıt
    Bagimlilik yapiyormuki

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyufa

Valla eski dotacı olarak ben seni uyarayım. Tüm lise hayatım dota ve diğer online oyunlarla çürüdü gitti. Geriye dönüp baktığımda bunu çok üzülerek görüyorum. Üniversitede de aynı hayayı ve hataları yapmayacağım. Hani ara sıra dota oynayasım gelmiyor değil ama bir şekilde bastırıyorum o dürtüyü. Bence hiç başlama.

siz istediğiniz kadar eksileyin adam haklı beyler

kim bu bilmiyorum ama benimde her mesajımı eksiliyo
  • Alperen Wace'i eklemeyi unutmuşsun listeye

Cidden kim eksiliyor mesajları çıksın ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucredia

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyufa

Valla eski dotacı olarak ben seni uyarayım. Tüm lise hayatım dota ve diğer online oyunlarla çürüdü gitti. Geriye dönüp baktığımda bunu çok üzülerek görüyorum. Üniversitede de aynı hayayı ve hataları yapmayacağım. Hani ara sıra dota oynayasım gelmiyor değil ama bir şekilde bastırıyorum o dürtüyü. Bence hiç başlama.

siz istediğiniz kadar eksileyin adam haklı beyler

kim bu bilmiyorum ama benimde her mesajımı eksiliyo

yok adam sonuna kadar haklı her harfinde ben de arada sıkıntıdan oynarım kesinlikle saatlerce oynayamam zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

Alperen Wace'i eklemeyi unutmuşsun listeye

Cidden kim eksiliyor mesajları çıksın ortaya

3-4 kişi var ekleyemediğim mobildim şimdi geçtim bilgisayara eklicem hemen
  • küçükhakan kullanıcısına yanıt
    en başta adını yazmıyon rezil ediyon burda beni
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.