Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :D ben cümlelerimde espri göremiyorum. Espri yapsaydım emin ol gülerdin :W
  • Hocam bulaşma şu arkadaşa boşver. İsteğimiz üzerine rahatsız etmeyi de bıraktı sağolsun. Artık rahatsız etmediği sürece sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visioneer -- 16 Temmuz 2015; 10:43:19 >
  • Fatiihty F kullanıcısına yanıt
    O zaman şimdiden hoşgeldin TOBB ETÜ ye
  • daha tercihler açıklanmadı ama tobb eem banko gibi kayda gelirken bir öneriniz var mı bir de ingilizcem ortaüstü lise seviyesinde şu anda da biraz çalışıyorum b kuruna girme ihtimalim nedir acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
  • Simdiden hayirli olsun. Lise ustu seviyedeyse B kuruna girmen cok zor olmayacaktir. Zira 1. asama sinavi gayet kolay bir sinav. Hatta su 1 ay kasarsan C kuruna bile girebilirsin. Kaydi tam hatirlamiyorum ama tam burslu degilsen orada gecici bir garanti subesi kuruluyor odemeyi oraya yapacaksin. Onun disinda bilmen gerekenler sen kazandiktan sonra sana gonderilecek olan zarfta olacak. Sana tavsiyem kayit gunune kadar tam burslu degilsen kendine bir garanti hesabi ac. Tam bursluysan acma okul sana burs vermek icin acacaktir kendisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bu sene yüksek ihtimal TOBB Bilgisayar Müh gelicek gibi okul hakkında bilgi verirmisiniz bu bölümde olan varsa ondanda bilgi alırsam çok iyi olur, okul hakkında bilgim yok deil ama yani bi öğrenciden duymak güzel olur farklı yorumlar almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çağırılıyorsun bak adam bişey sormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspian96

Benimde bu sene yüksek ihtimal TOBB Bilgisayar Müh gelicek gibi okul hakkında bilgi verirmisiniz bu bölümde olan varsa ondanda bilgi alırsam çok iyi olur, okul hakkında bilgim yok deil ama yani bi öğrenciden duymak güzel olur farklı yorumlar almak

Sorularini yazarsan birileri cevaplar mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspian96

Benimde bu sene yüksek ihtimal TOBB Bilgisayar Müh gelicek gibi okul hakkında bilgi verirmisiniz bu bölümde olan varsa ondanda bilgi alırsam çok iyi olur, okul hakkında bilgim yok deil ama yani bi öğrenciden duymak güzel olur farklı yorumlar almak

yeni müfredatla bölüm 10 numara 5 yıldız. Yeni gelen hocaları da sevdim, canavar gibi programlama öğretiyorlar.
  • İnternet alt yapısına 10 milyon lira harcanıyormuş öğrendim şoktayım
  • TOBB tıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkey

İnternet alt yapısına 10 milyon lira harcanıyormuş öğrendim şoktayım

ne zannettin. sadece o koridorlarda gördüğün cisco aplerin bin ila iki bin lira arasında fiyatı var :D
  • TOBB İktisat hadi bakalım. Yurtların eşşeğin şeyi gibi pahalı olması tanıdıklara/arkadaşlarla ev tutmaya itti, alışırız artık.
  • Okulumuza hoş geldiniz sevgili arkadaşlar.
  • İktisat okumuş yada okuyan kimse var mı?
  • Hazırlıkta japonca dersi alma şansım var mı?
  • utkuumur U kullanıcısına yanıt
    Yok ama bence acele etmene de gerek yok zaten zorunlu 2. dil derslerinde mecburiyetten öğreneceksin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuumur

Hazırlıkta japonca dersi alma şansım var mı?

Eğer saatlerin çakışmazsa hocayla konuş derslere gir. Ki hocamızın reddedeceğini zannetmiyorum dünya tatlısı biri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler birçok üniversite ilk seneki dondurma işlemlerinde ücret talep etmiyor, TOBB sitesinde ediyor ama ilk sene ile ilgili kesin birşey yazılmamış. Bilgisi olan paylaşabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.