Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece ogr@etu.edu.tr'yi trolleyenler çıksın bir adım öne
  • eralg61 E kullanıcısına yanıt
    Hayır zorunda değilsiniz, 3.dönem dondurup kendi döneminizle başlayabilirsiniz bölüme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anisotropic

Dün gece ogr@etu.edu.tr'yi trolleyenler çıksın bir adım öne
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 30 Ağustos 2015; 19:26:27 >
  • mail trollü pek hoş olmadı ya :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sehir disindan gelmeme ragmen ne hikmetse yurt cikmadi
    Okul cevresinde onerilebilecek guzel yurtlar var mi?

• Cemaat yurtlarına bakabilirsin diğerlerine goree daha temiz ve rahat oluyor.

• DreamGod kullanıcısına yanıt
    Cemaat yurtları haricinde yok mudur? Biraz geç kaldım farkındayım ama okulun yurdunu bekledim.
    Ve Ankara'da yurt fiyatları hangi seviyelerde?
  • Yurtlar hakkında pek bir bilgim yok ama arama yapacak olursanız modernyurtlar.com var yakınındaki üniversiteleri de gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Cemaat yurtları haricinde yok mudur? Biraz geç kaldım farkındayım ama okulun yurdunu bekledim.
    Ve Ankara'da yurt fiyatları hangi seviyelerde?

Bahçeli ve beşevlerde okula yakın güzel yurtlar var. Onun dışında okul servisleri ücretsiz. Okul servislerinin geçtiği noktalardan yurtlar da seçebilirsin.

etu.edu.tr
    404 - Aradığınız Sayfa Bulunamadı - TOBB ETÜ
    http://etu.edu.tr/c/index5ffe.html?q=node/6

Bu linkten servislere ve servis rotalarına erişebilirsin.

• Merhaba. Ben de ek yerleştirmelerde tobb işletmeye yerleştim. Şimdi bile 80 yedek varken bana yurt imkansız gibi görünüyor. Yurt işleri hangi aralıklarla oluyor ek yerleştirme falan var mı şansım nedir?

• Judgement13 J kullanıcısına yanıt
    Bu sene ilk defa ben açıkta kalma olayı gördüm. Ancak yurt yerleştirmeleri genelde her dönem başından itibaren 10 gün içinde tamamlanır ve bütün dönem küçük değişiklikler haricinde öyle kalır.
  • Hocam inanırım valla benim oraya gideceğim tuttu kesin ilk olmuştur :D Mezun olacaklar ya da ayrılacaklar falan varmış sizce boşalır mı 85-90 kişilik yer? Üniversitenin genel kişi sayısıyla ilgili hiçbir bilgim yok soru mantıksız olduysa şimdiden pardon

• Judgement13 J kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı şurada. Önceden okul ankara çapında popülerdi. Yavaş yavaş puanlar yükselip Türkiye çapında popüler oldukça yurtta kalan kişi sayısı ile okuldaki kişi sayısının oranı yükselmeye başladı. Hal böyle olunca okula gelenle giden oranı pek değişmedi ama yurttan giden kişi sayısına göre yurda gelen sayısı fazlalaşmaya başladı. Önceden bir kaç kat boş kalırken şimdi geniş odaları 3 kişilik yapmaya başladılar ona rağmen böyle. Bazı okulunu uzatanlar okulunu bitiriyor ara dönemlerde, ortak eğitime şehir dışına filan gidiliyor derken yurtta yer açılabiliyor ancak önünde o kadar insan olunca sıkıntı olabilir. Sen yine de bi şansını dene ama okulun yurtlarına da bel bağlama derim ben.
  • Anladım hocam şuan kalacak yer bakıyorum zaten okulun etrafında. Umarım yurt çıkar en kısa zamanda. Ben yine de başvuru yapayım bu dönem olmazsa diğer dönem olur. Çok teşekkürler yardımınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

Anladım hocam şuan kalacak yer bakıyorum zaten okulun etrafında. Umarım yurt çıkar en kısa zamanda. Ben yine de başvuru yapayım bu dönem olmazsa diğer dönem olur. Çok teşekkürler yardımınız için

Ne demek ne zaman istersen. Bir de şöyle bir tavsiye vereyim: illa okul yanı olacak diye çalışma. Ha olursa daha iyi olur ama servis güzergahlarını da bir gözden geçir ve o güzergahlar üzerindeki yurtlara da bir bak derim.
  • Anladım buna da dikkat ederim. Tekrardan teşekkürler

• Arkadaşlar ders seçiminden sonra danışman onayı almamız gerekiyor. Bunun için okula gitmemiz gerekiyor mu?
  • mkoc123 M kullanıcısına yanıt
    Bir mail atsan da olur zaten danışmanlar çok elzem bir durum olmadığında bir süre sonra sırayla onaylıyorlar.
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.