< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOBB vs ITU bilgisayar mühendisliği (2. sayfa)
-
-
itü, bu soru çok gereksiz.
-
Merhaba bir TOBB ETÜ mezunu olarak TOBB ETÜ'yü yazmanı tavsiye ederim. Her gün youtube kanallarından İş dünyası ve mezunlarıyla ilgili canlı yayın yapıyorlar. Aklındaki sorulara net yanıtlar alacağına eminim. Roketsan ve Havelsan ile olan yayını bu linkte.
TOBB ETÜyoutubeTOBB ETÜ'yü İş Dünyası Anlatıyor - Roketsanhttps://www.youtube.com/watch?v=MnFtLHMbt_QTOBB ETÜyoutubeHavelsan Çalışan Deneyim Uzmanı Damla Beliz Ulusoy Ata bugün bizlerle. Türkiye’nin en büyük teknoloji firmalarından biri olarak kabul edilen HAVELSAN; deneyimi, uzman çalışanları, ileri teknolojiye dayalı yazılım yoğun özgün çözüm ve ürünleriyle uluslararası pazarda lider bir markadır. HAVELSAN; bünyesinde geliştirilen yüksek teknoloji ve yazılımların yanı sıra savunma, güvenlik ve bilişim sektörlerinde teknoloji üreten ve iş ekosisteminde yer alan firmaların çözüm ve ürünlerini de bir araya getirerek müşterilerine anahtar teslim çözümler sunan bir şirkettir. HAVELSAN dünyanın birçok farklı bölgesinde hizmet vermektedir. Yurt içi ve yurt dışında bulunan ofislerimiz ile 20'den fazla ülkeye teknoloji çözümleri sunuyoruz. En yüksek standartları koruyarak ve güncel teknolojileri kullanarak ürettiğimiz hizmet ve ürünlerimizle müşterilerimiz ve partnerlerimiz için küresel bir iş ortağıyız. HAVELSAN, mevcut kalitesini koruyarak her zaman standartların üzerinde çözüm ve ürün sunma amacıyla, dünya çapında bilinen ve güvenilen bir iş ortağı olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Yazılım yoğun sistemler konusunda faaliyet gösteren HAVELSAN; - Komuta Kontrol ve Savunma Teknolojileri - Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri - Bilgi ve İletişim Teknolojileri - Ülke Güvenliği ve Siber Güvenlik Çözümleri alanlarında özgün ürün ve sistemlerden oluşan çözümlerini Türk - Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), kamu kurum ve kuruluşlarının, özel sektörün ve uluslararası müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.https://www.youtube.com/watch?v=-s9hB_MW4GA
-
%100 ITU
-
Faydalı oldu teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sayidjarrah16
Hocam Özyeğin tutuyorsa burslu Özyeğin yazın.özünün şu an Koç-Sabancı-Bilkent üçlüsünden aşağı kalır bir yanı yok benceNasıl yok ya. Dünya sıralamasında özyeğinin adı bile geçmiyor(diğerleride pek iyi değil ama özyeğine ezici üstünlükleri var.) Mezunlarına baktığında farkı çok rahat anlarsın zaten. Akademik kadro bakımından da diğerleri daha iyi. Etiket olarak bu üçlünün yanına bile yaklaşamaz.
-
oha itünün bursları uçmuş laa
-
Akademik kadrolara baktiginizdan emin misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: The Killing RoadAkademik kadrolara baktiginizdan emin misiniz
Evet bana özyeğinin bir hocasını örnek gösterme. Genele baktığında koç,sabancı,bilkent çok daha iyi
-
He tamam ben tobb ve ituyle kiyasliyosunuz sandim konu bunlar olunca
Ama ozyeginin gercekten iyi hocaları var cste, bu ucluden sonra rahatlikla yazilcak bi uni gençliğini saymazsak.
Hocam ben konuştum. Yıl kalma yok ders kalma var dediler. Dersten kalınca da üni sonuna kadar o dersi vermeni bekliyorlar. Veremezsen uni sonunda sadece kaldığın derslerin parasını ödeyerek tekrar alıp geçiyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Killing RoadHe tamam ben tobb ve ituyle kiyasliyosunuz sandim konu bunlar olunca
Ama ozyeginin gercekten iyi hocaları var cste, bu ucluden sonra rahatlikla yazilcak bi uni gençliğini saymazsak.
Aynen kötü değil ancak bunlara denk demekte yanlış.
-
hocam sizin tavsiye konunuza az önce baktım da bu yıl neden tekrardan girdiniz
-
Sabanci ile aralarinda kadrosal anlamda uber ucurum yok aslında, ama orada da sabancinin hayvani yurt disi networku devreye giriyo ve husnu beyin universitesi malesef ki
Burs için
Sen iyice politikleşmişsin hocam. ben artık sizin gibi yorum yazanların el altından bi anlaşma yapıp bazı üniversiteleri düşman bazılarını ittifak olarak belirlediğinizi düşünmeye başladım vallahi.telegramda grup bile açmış olabilirsiniz o derece sıkıntılı bi durum bence. top konulardan birine basmadan önce her seferinde senin ve bi kaç yazarın yazdığı, yazacağı şeyleri tahmin etmek o kadar kolay ki sana yemin ederim papağan gibisiniz
Ama bu gerçekten cringe zirvesiydi
ea mı sözel mi bir de naptınız hocam
-
İngilizce olup olmaması o kadar da önemli değil, sen zaten derslere muhtemelen yabancı kaynaklardan çalışacaksın ve yurtdışındaki şirketler ingilizce için senin eğitim diline değil ielts/toefl sonucuna bakacak. Bu 2 okul da yurtdışında bilinmiyor, yurtdışındaki bir şirket senden Türkiye'deki tanınan bir firmada en az 5 senelik bir tecrübe isteyecek eğer akademik olarak gitmeyeceksen. O yüzden seçimini yurt dışına göre değil Türkiye'ye göre yap. Onun haricinde özellikle savunma sanayii çalışanları çok rahat bir şekilde yurt dışına çıkabiliyor onu da belirteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 6 Ağustos 2021; 22:23:0 > -
Sabancı'da yemekhane menüsünde sık sık havyar yatağında ıstakoz çıkarken Hüsnü Dayı'nın mekanda kebap var hocam Sabancı tanıtım günlerine gitmiştim 10'uncu sınıfta, havyar ve ıstakoz bana göre değil. Söğüş salata farkıyla Hüsnü Dayı'nın Mekanı Kardeşler CS Evi alır bu versusu
Tm 26
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X