Bildirim
TOBB vs ITU bilgisayar mühendisliği
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
net olarak İTÜ yazardım, birbirlerine yakın olduklarını bile düşünmüyorum -
gazi lisesinin arka bahçesindeki gri kutuyla koskoca itüyü kim kıyaslıyor ya
-
Sabancı'da burs kesilme durumları hakkında bilginiz var mı dönem uzatma yok diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo1444 -- 3 Ağustos 2021; 17:56:19 > -
Siz itü'de okuyordunuz sanırım okulun dezavantajlarından bahsedebilir misiniz (okulun kalabalık olması vb. durumlar)
-
Çok net İTÜ. Yalnız kılpayıyla girme ihtimaliniz var, İTÜ burslarından dolayı ciddi uçacağını düşünüyorum İTÜ bilgisayarın.
-
Bence de itü ciddi artabilir inşallah ucundan kıyısından girerim bi şekilde:D
-
Kesinlikle itü.
-
İTÜ bu sene çok donanımlı öğrenciler alacak. Hem İngilizce eğitime iyi adapte oldular, hem de burs olanakları olağanüstü derecede iyi. Ben de İTÜ Bilgisayar'da YL yapıyorum ve akademik kadronun gerçekten kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
İTÜ Burs imkanlarına bakmanı tavsiye ederim. Öğrenim boyunca bazı öğrenciler 300 bin TL ödeme alacak. Üstelik ilk 1000 e girenler bile çok yüksek miktarlarda burslar alıyor.
TOBB'a gelince, iyi bir okul ancak bilgisayar mühendisliği kesinlikle Türkçe olmamalı. 6-7 yıl önce ben de TOBB mu TED mi diye konu açmıştım ve sırf İngilizce eğitiminden dolayı şu an bile TED'i tercih ederdim. (TED İngilizcesi Türkiye'de en üst düzeydedir bu arada.) TOBB'un akademik kadrosu gerçekten sağlam ama İTÜ gibi tüm alanlarda çalışan hocalar yok. Kampüs olarak da bakarsak birinde İstanbul'un 5 farklı köşesine dağılmış devasa kampüsler, diğerinde küçük ama şirin bir kampüs görüyoruz.
Karar senin ama ben şu anda sınava giriyor olsam birinci olsam bile İTÜ'yü tercih ederdim.
-
TOBB kötü bi üniversite değil. Eğer itü gelmezse gönül rahatlığıyla gidilir bence -
Ayrıca dönem uzatma hakkı tek sabancıda mı yok hocam bilgin var mı? Hangi okullarda bu hak var -
Bunu düşünmek bile saçma geldi, tabii ki İTÜ. Çok köklü bir teknik üni ve hala çok kaliteli -
İtü itü itü -
TOBB'da da sadece 1 dönem uzatılabiliyor sanırım öğrencilerin çoğunluğunun derslerde kaldığını düşününce riskli bir tercih olabilir.
-
Knk tobb yılda 3 dönem eğitim veriyor. Yani sana tatil olarak 1 ay kalıyor. Sırf bu yüzden bile itüyü öne koyarım. Yılda 11 ay eğitim ne demek aw. -
Hocam Özyeğin tutuyorsa burslu Özyeğin yazın.özünün şu an Koç-Sabancı-Bilkent üçlüsünden aşağı kalır bir yanı yok bence
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
gazi lisesinin arka bahçesindeki gri kutuyla koskoca itüyü kim kıyaslıyor ya |
net olarak İTÜ yazardım, birbirlerine yakın olduklarını bile düşünmüyorum
|
Benzer içerikler
- izmir dershane başarı sıralaması
- depad hangi ülkelerde geçerli
- öğretmenlik ilk atama nereye olur
- selim yüksel ders notları pdf
- ankara en iyi dershane yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X